Bliv plejefamilie for græske hunde

 

LIGE NU MANGLER VI GODE PLEJEFAMILIER!!

Græske Hunde er så heldige at have et hold af meget dygtige og engagerede plejefamilier, der, ofte med meget kort varsel, stiller sig til rådighed, når der er akut brug for pasning. Uden dette hold af plejefamilier ville vi slet ikke være i stand til at redde så mange hunde som vi er, og vi er vores plejefamilier stor tak skyldig.

MEN vi har altid brug for gode plejefamilier, så hvis du tror at du kan hjælpe os og hundende ved at blive plejefamilie, bedes du venligst læse nedenstående grundigt igennem, og derefter kontakte Mona, hvis kontaktinformationer du finder nederst på siden.

 

FØR DU MELDER DIG SOM PLEJEFAMILIE

At melde sig som plejefamilie for en græsk hund kan give mange glæder. Glæden kan være, når en lille skræmt, forsagt og bange hund blomstrer op og begynder at vise tillid og livsglæde. Glæden kan også være når den begynder at logre med halen af glæde over at se én. Men glæden kan også være den stille stund, hvor den putter sig ind til én, eller lægger sig på ryggen for at blive kløet på maven. Alt dette er jo dagligdag for vores danske hunde, som altid har en dejlig varm seng at gå i (enten din eller sin egen) og som altid har en fyldt madskål, når sulten begynder at nage, og aldrig har kendt til et liv med sult, tæsk og forgiftninger.

Mange græske hunde kommer hjem med ar på sjælen, og det er absolut vigtigt, at man ikke ser tingene i et rosenrødt skær. Det kan lyde meget besnærende at få en hund i sit hjem, som man kan være noget for. Men man skal være sig bevidst, at der kommer en hverdag, hvor det måske ikke er så rosenrødt længere. Når man har fundet ud af at hunden ikke kan være alene hjemme uden at hyle alle naboerne ud af deres lejligheder eller gnave alt tapetet af væggene eller det, der er værre. Eller når hunden efter 14 dage endnu ikke er blevet renlig. Mange hunde har levet på gaden og i bjergene og har ikke lært andet om renlighed end det dens mor har lært den, hvis den er så heldig at have haft en mor i så lang tid, at den kunne få lært det.

Det kan være et kæmpe arbejde at få en græsk hund i huset, men det kan også være en let opgave. Nogle hunde kommer hjem og falder bare til som om de altid har boet i huset og synes at sige: ”Hvornår er det lige vi skal spise”?

Vi leder altid efter plejefamilier, som er villige til at tage de ældre og også større hunde. Især voksne hanner. De fleste vil helst have en lille nuttet hvalp i pleje og hvalpene er som regel de nemmeste. Selvfølgelig kan de have oplevet grimme ting, men som de børn de er, glemmer de heldigvis hurtigere, men de store hunde har lige så meget (om ikke mere) brug for at få en god plejefamilie.

Foreningen Græske Hunde står for formidlingen af den hund du modtager i pleje. Du skal ikke bruge din energi på at finde en familie til din plejehund. Du skal dog kunne tage imod potentielle adoptionsfamilier og fremvise og evt. svare på spørgsmål om hunden pr. tlf.

Græske hunde betaler foder og evt. dyrlægebesøg. Alle plejehunde er dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Denne dækker dog ikke ødelagt indbo og Græske Hunde kan ikke påtage sig at erstatte dette.

Når du får en hund i pleje har den en kontaktperson hos Foreningen Græske Hunde. Denne kontaktperson vil være din kontaktperson i forbindelse med adoption. Kontaktpersonen vil holde dig orienteret om hvilke forespørgsler der har været på dit plejebarn. Desværre er det svært på forhånd at sige hvor lang plejeperioden vil være, men vi vil altid bestræbe os på at få hunden videre til en blivende familie så hurtigt som muligt.

BEMÆRK: For at blive plejefamilie skal man være minimum 25 år.

 

Mona Larsen er koordinator for vores plejefamilier

Mona kan kontaktes pr. mail på adressen: adoption@graeskehunde.dk mrk. 'Mona'

 

 

© 2023 Graeske Hunde, Denmark - CVR 30741765 - All Rights Reserved - Designed by Marianne Wehlast