SKÆBNER på vor vej

 
Siden er opdateret den 21. oktober 2021

Nora har taget sin familie med storm, en glad lille hundepige - ikke større end lommeuld �� Hun skal nu lære at være med, når familien kører land og rige rundt i autocamper - men mon ikke storebror Villy, som også er græker, kan fortælle om de spændende oplevelser der venter dem.

 

Zanto er flyttet til sin nye familie, hvor der er både plads og overskud til den smukke hund.

     

Eddie blev fundet på gaden, men er nu flyttet ind hos sin helt egen familie.

 

Chester blev fundet på gaden og man må sige at han var en eftertragtet herre for der var virkelig mange der ville tilbyde ham et hjem.
Han er nu flyttet til Danmark og har taget sin familie med storm.

     

Athena blev fundet alene på gaden med sine 6 hvalpe. De blev alle hurtigt afsat og heldigvis var der også et helt fantastisk hjem til den lille mor og hun nyder nu livet som sin families centrum.

 

Teddy måtte desværre have en ny familie, da han voksede sig alt for stor til at bo i lejlighed. Teddy er nu flyttet i hus med have og han er familiens midtpunkt og elsker at træne og være en dygtig dreng :)

     

Den lille spirrevip Tina er flyttet til Amager. Hun nyder allerede at ha’ en have og en stor fælled at boltre sig på. Og er så heldig at far arbejder hjemmefra, så der ikke er megen alenetid.

 

Dejlige milde Zander har fået sin egen familie i Jylland. Familien elsker deres hund, nu skal katten og Zander, så også bare blive bedste venner.

     

Store dejlige Indefix -nu Zio, har taget sin mor med storm ♥️ Han nyder al opmærksomhed som forkælet enehund i Frederiksværk.

 

Dennis - nu Danny - nyder livet på Sjælland, sammen med sin græske hundesøster Sille og deres mor, som netop har forladt arbejdsmarkedet og dermed har tiden til forkælelse og skønne gåture og oplevelser.

     

De 3 skønne små uldtotter har fået hver sit drømmehjem, lige fra Sønderjylland til Thy og en enkelt på Sjælland - tillykke til Jer alle.

 

Lille bedårende Fergus er blevet jyde. Han nyder nu livet sammen med sine forældre, der har tiden til ham og hans græske storebror Trold.

     

Alva er flyttet til Hareskoven, hvor hun nyder livet med hundebror Balder.

 

Mailo er flyttet til Køge og stortrives sammen med sin mor, der går hjemme og har al den tid til forkælelse, som lillemanden elsker.

     

Lille Daisy er blevet fynbo. Hun er højt elsket og bare gået i hjerterne på sin familie.

 

Nellie er flyttet til Køge hvor hun er højt elsket - og har taget familien med storm.

     

Tony - Tina - Tony - Kært barn har mange navne. Nu bor den heldige dreng i hus og have - og kommer med far på arbejde.

 

Christopher- igen en lille hvalp der bare blev fundet helt alene på gaden.
Heldigvis var der en familie som kunne se charmen i den lille fyr med de meget lange ører og han har nu indtaget Nordfyn med storm.

     

Lille bedårende Spot, der blev fundet alene på gaden, skal aldrig være alene mere.
Hun, ja det var en pige :) - hedder nu Ella og har fået en skøn familie og en græsk hundesøster, Molly. De to hunde leger og hygger og bliver totalt forkælede.

 

Skønne, skæve Shorty havde ikke været til adoption længe før han blev spottet af en familie som i forvejen har en dejlig græker fra os. De fortalte at deres lille Carl havde været med til at vælge sin lillebror :)

     

Søde lille Penny blev fundet på gaden med alle sine hvalpe. Da hun var færdig med at passe de små, blev der fundet hjem i Grækenland til hele flokken, men ikke Penny.
Heldigvis var der en familie som forelskede sig fuldstændig i hende og hun er nu forkælet enehund i Danmark.

 

Lille Jessie har endelig fået sit drømmehjem. Hun er flyttet på landet og har fået både hundebror og menneskesøster at lege med.

     

Lille generte Ziggy er blevet københavner og går nu under navnet Kyon. Han er ved at vænne sig til storbylivet og nyder al den opmærksomhed og forkælelse han får.

 

Søde Nelly blev fundet på gaden med sine to hvalpe. Hun forsøgte desperat at finde ly til dem i et udtørret drænrør. De som passede på den lille familie vidste, at hvis regnen kom, ville de alle tre skylle væk. De søgte en plejefamilie og fandt en af vores kontakter i Athen. Her boede de tre til hvalpene var gamle nok og så rejste de alle tre til deres nye familier i Danmark.

     

Skønne Theo har fundet sin egen familie hvor han allerede er faldet godt til og familien er rigtig glade for ham. Han trives godt med de to andre hunde i familien, og især græske Rico er en super legekammerat, så de hygger og leger dagen lang. Stort tillykke til jer alle.

 

 

Lækre Tessa har skiftet adresse til Holbæk, og hendes nye forældre skal nok sørge for, hun aldrig kommer til at mangle noget.

     

Fantastiske Bobby har fundet sit nye hjem i Bramming, hvor han er faldet rigtigt godt til allerede.

 

Magda, som nu hedder Melina, er flyttet til Fyn og familien beskriver hende som både klog og lærenem, og de er vilde med hende.

     

Dejlige Tamara skal fremover bo i Regstrup, sammen med sin nye far. Hun kommer ikke til at mangle legekammerater, da naboen har en skøn græsk hanhund, som hun kan lege med dagligt.

 

Skønne Tabitha er flyttet til Slagelse, hvor hun nok skal få masser af kærlighed og gode oplevelser.

     

Marlon - nu Kenzo - nyder livet på et gods, sammen med 2 Berner Sennen tøser, og de er ved at lære ham, hvad det vil sige at være dansk familie hund.

 

Milly er en heldig hund. Hun er flyttet på landet, med masser af plads både ude og inde - og en far der går hjemme. Tillykke til Jer alle.

     

Molly - nu Frida - er flyttet til Frederiksværk. Her deler hun hjem med 3 katte, som hun allerede er ved at blive venner med. Det bedste er dog haven, hvor Frida flittigt graver efter muldvarpe ��

 

Skønne Harvey har fundet sin helt egen familie i Kalundborg. Han skal være forkælet ene hund, men mormor bor tæt på og hun har en lille pige hund, som nok skal blive en rigtig god legekammerat.

     

Skønne Scruff er blevet Bornholmer, og nyder at være forkælet enehund ❤

 

Lille Lukia er flyttet til Fredensborg. Hendes græske hundebror, på nu 15 år, har taget så fint imod sin lillesøster.

     

Lille Litsa, nu Alba er blevet sjællænder. Hun har både fået menneskesøskende og en græsk hundesøster. De to hunde er allerede bedste venner og leger fra tidlig morgen �� hvis de ikke lige skal putte i sofaen med familiens yngste.
Tillykke til Jer alle ❤️

 

Kokonitsa, som nu hedder Sia, nyder livet som familiehund i Ålborg. Hun er stadig meget usikker på verden men udenfor, men har fået de bedste forældre, der tager det i Sias tempo.

     

Lille forsigtige Beba er blevet sjællænder. Hun nyder livet i fulde drag, er renlig, går pænt i snor - elsker at være tæt på sin familie, som forguder den lille hundepige.

 

Lækre Bob er flyttet til Snekkersten, hvor han skal dele sin nye mor med en Golden Retriever, Bailey på 3 år, så mon ikke de 2 nok skal holde gang i huset.

     

Smukke Bella er flyttet til Sverige, hvor hun skal bo sammen med Meli, som også er adopteret gennem græske hunde. Hun kan se frem til en masse gode oplevelser og en masse forkælelse.

 

Skønne Beba er flyttet til Snekkersten, til en familie der tidligere har haft en græsk. Hun bliver husets prinsesse, med hjemmegående forældre og tid til en masse ture og leg i haven.

     

Lambros, der blev fundet alene på gaden, skal aldrig være alene mere. Han har fået sin helt egen familie i Hillerød - og to smukke cocker-piger holder ham i ørerne. Tillykke til Jer alle <3

 

Raki er flyttet til Sparkær ved Viborg, hvor hun skal være forkælet enehund hos en dejlig familie der også har en kat.

     

Skønne Buller var blevet dumpet i militærlejren på Lesbos, hvor han levede en stille eksistens.

Heldigvis var blev han spottet af en aktiv herre som netop er gået på pension. Nu hygger de to sig sammen, og Buller ved allerede hvor godbidderne kommer fra.

 

Mavruoli er én af mange hunde der blev dumpet i en militærlejr på Levsos. Nu er hun på vej til helt sin egen familie i Tyskland.

     

Lille Bella blev fundet på gaden sammen med sin søster da de var bare et par måneder gamle.

Nu er hun på vej til et blivende hjem i Tyskland.

 

Lille Dimitris tog hele familien med storm, og er nu højt elsket hundedreng der lever livet sammen med sin græske hunde-storebror Zorba. De nyder at lege sammen og komme på skønne ture til havet - spændende om han bliver vandhund :)

     

Smukke Louloudi som vi alle troede var en tæve, viste sig at være en han :)

Samson, som han hedder nu, nyder livet som forkælet enehund i København, og har virkelig taget sin familie med storm.

 

Domino, som var én af de mange hunde dumpet i en militærlejr, var reserveret af en familie, men forsvandt pludselig fra lejren, så hans skæbne er desværre uvis ...

     

Skønne Terry var længe ventet. Nu er han endelig hjemme i Stenlille, og går under navnet Carlo. Han er godt på vej til at lære at være dansker, bare det foregår stille og roligt - putte med i sengen, er lært :)

 

Lille Daisy - nu Fenris - er blevet københavner og nyder al opmærksomhed, hun elsker simpelthen bare livet.

     

Lille Rosie bliver i Grækenland, hvor hun er adopteret af en sød familie.

 

Lille Enzo har fået sin egen familie i Athen.

     

Den gemytlige Vagabond er blevet adopteret af en heldig familie i Holland.

 

Smukke snowwhite, nu Smilla, nyder livet som forkælet enehund. Hun har allerede lært familien at går jeg til havedøren ... så skal jeg altså tisse nu, går jeg til hoveddøren ... så vil jeg gerne gå tur. Nu skal hun bare lære, at hønsene nok aldrig bliver legekammerater :)

     

Faedra er adopteret af en dejlig familie, og er blevet københavner :)

 

Becca - nu Molly - er flyttet til Karlslunde, hvor hun deler sine forældre med en ældre tæve - og hver dag er en fest, for den lille hvalpepige.

     

Mille er nu forkælet enehund i Hillerød, hvor hun nyder livet med sin far og også kommer med på job.

 

Lille Zeppy kunne have fået alletiders familie her i Danmark - men en græsk familie var hurtige til at adoptere hende.

     

Så blev det skønne Frixos' tur til at få sin egen familie. Han bor nu i Athen.

 

Lækre lille Choko er flyttet til Fredericia hvor hun nyder livet som forkælet enehund - og lyder navnet Mona :) Mona elsker alle på sin vej, og er også godt på vej til at finde ud af at bo med en kat.

     

Lobos familie kunne slet ikke undvære ham alligevel, og han har tilpasset sig de nye forhold helt fantastisk, så han bliver lige hvor han er :)

 

Smukke Sissy, nu Jytte, blev hurtigt adopteret, og ventetiden var vist meget lang ��. Jytte nyder livet som forkælet enehund i Jylland, og får masser af skønne oplevelser.

     

Store smukke Marley nyder livet med sin mor. Kattene og han har lige skulle lære at “dele” men der er positiv udvikling :) Tillykke med hinanden.

 

Suzy - nu Ella, er flyttet til Faxe Ladeplads og nyder livet med sine forældre, der begge er hjemmegående. Ella er blevet fars pige, og følger ham overalt - og når der ses TV om aftenen, ligger hun selvfølgelig i fars skød.

     

Lille bedårende Thea er flyttet til Århus, og har taget sin familie med storm, hun giver dem så megen glæde og kærlighed.

 

Milo er kommet til Danmark, til sin helt egen familie, som han dog må dele med familiens anden hund, Hercules, som også kommer fra Grækenland :)

     

Dejlige Viggo er blevet Jyde, og nyder livet som forkælet enehund. Han er blevet fars hund - men sønnen Sebastian kan dog godt leges med �� Tillykke til Jer alle.

 

Dejlige Alfie har fået sin helt egen familie. Han er højt elsket, en drømmehund. Alfie er en rigtig nussehund, som nyder livet hos sin familie.

     

Shorty er flyttet til Hillerød, hvor han bliver dejligt forkælet af sin far.

 

Skønne Harald, der oprindelig blev dumpet på en militærbase på Levsos, bytter nu tilværelsen som plejehund på Amager ud, med et liv i den “vilde” natur i Thy.

     

Lille og meget ombejlede Shaggy er flyttet til Gilleleje, hvor han nyder livet som forkælet enehund.

 

Skønne Scruffy nu Soffi er flyttet hjem til sin egen familie hvor hun er faldet godt til og nyder livet sammen med familiens anden hund.

     

Dennis blev samlet op på en stor hovedvej og er nu kommet til sin helt egen familie i Danmark. Dennis er en stille hund, som nyder livet hos sin familie. Dennis er en rigtig kælepotte.

 

Lille Fryni er blevet adopteret af en familie i Holland.

     

Nikos - og Panos ved siden af - blev fundet i bjergene sammen med deres søskende. Nu har begge fået tilbudt et godt hjem i Holland.

 

Panos er på vej til en familie i Holland, ligesom sin bror Nikos.

     

Kouritsi er adopteret i Grækenland.

 

Frankie er flyttet til København, og har taget sin nye familie med storm.

     

Tiny har fået et hjem i Grækenland.

 

Tony har fået et hjem i Grækenland.

     

Willy blev fundet dumpet på gaden med sine to søstre. Nu har alle tre heldigvis fået gode, kærlige hjem.

 

Mini Schnauzeren Freya har fået et hjem hvor hun får den ro og kærlighed hun fortjener.

     

Effie blev fundet alene som lillebitte hvalp, og voksede op hos en kærlig plejefamilie. Nu har hun fået helt sin egen familie at elske.

 

Myra blev fundet på gaden sammen med sin mor og sin søster. Hendes søster døde ulykkeligvis af Parvo. Myra klarede den og hun er nu blevet adopteret af en sød familie (ligesom hendes mor blev).

     

Juliette blev fundet sammen med sine søskende. Nu har hun fået et blivende hjem i Grækanland.

 

Lille Hara blev dumpet på en militærbase, og vi satte hende på vores side i håb om at hun ville få sin egen familie. Desværre er Hara forsvundet fra basen. Vi håber det bedste for hende ...

     

Lille Maria, der havde en familie der ventede på hende her i Danmark, blev desværre ramt af Parvo-virus og døde. Hvil i fred lille pige ...

 

Skønne lille Bee - nu Daisy - er flyttet til sin egen familie hvor hun er faldet godt til. Hun nyder en mor der er hjemme, så god tid til hygge, lange gåture og leg i haven gerne sammen med hunden Dina der også bor der.

     

Sigurd anses desværre ikke længere som værende egnet til adoption.

 

Rico er blevet adopteret af en dejlig familie der fortæller at Rico er den dejligste dreng og nem i al omgang. Han er en rigtig puttegøj og hygger sig med sin storebror, Rufus. Han er højt elsket.

     

Lille Daisy blev fundet på gaden med sine brødre Danny og Donny. De var de skønneste små kræ og blev hurtigt reserveret til danske familier. Desværre blev de ramt af parvovirus og lille Donny klarede den ikke.

Daisy klarede skærene og er nu flyttet til et par med erfaring med græske hunde og hun lever som familiens midtpunkt med masser af lange ture i naturen og hygge hjemme.

 

Danny, der blev fundet sammen med sine søskende, Daisy og Donny, blev desværre ramt at parvovirus. Daisy og Danny overlevede, og Danny er nu kommet sin helt egen familie. Danny stor trives og er en glad lille hund, som elsker sin familie.

     

Banana - nu Nana - er flyttet til sit eget hjem, hvor hun deler familien med en lille tro kopi af hende selv, som også kommer fra samme hvalpefabrik. Tillykke til Jer ♥

 

Lille Donny der blev fundet sammen med sine søskende, Daisy og Danny, blev desværre ramt at parvovirus, og klarede den ikke. Begge hans søskende overlevede.

Hvil i fred lille mand ...

     

MAX, MILO, MURPHY, MOOSE, MAVERICK, MARLEY OG MILA

Disse skønne små livsglade hvalpe blev fundet forladt sammen med deres mor på gaden i det nordlige Grækenland. Heldigvis fik den lille familie hjælp og blev samlet op og vi delte en lille video af dem på Græske Hundes Facebook side. Det udløste en lavine af dejlige tilbud om hjem og hele flokken kom hjem til Danmark og er nu fordelt i hele landet.

 

Fantastiske, blide Lili er mor til den store flok M-hvalpe. Hun blev smidt på gaden med hele sit store hvalpekuld og var helt fortabt. De blev alle bragt i sikkerhed og inden der var gået længe blev Lili tilbudt et hjem hos en af foreningens mangeårige, trofaste støtter. Nu går de to skønne damer og småsludrer med hinanden og har det aldeles pragtfuldt.

     

Skønne Foxy er flyttet til sin egen familie, hvor hun rigtig nyder livet som forkælet ene hund.

 

Bell (nu Milou) er flyttet til sin egen familie hvor hun er faldet godt til og nyder det og er hurtigt blevet bedste venner med den anden labrador hund i familien.

     

Sky er flyttet til sin egen familie hvor hun var længe ventet. Hun er faldet godt til og hygger sig med familiens andre hunde og katte.

 

Lille Bib, nu Alba, er flyttet til Danmark. Her deler hun sofa, seng og familie med 2 andre hunde, græske Felix og danske Anton. Tillykke til Jer <3

     

Stella, der blev fundet i en papkasse ved en container sammen med sin søster Sky, er flyttet til sin egen familie hvor hun allerede er faldet godt til. Hun hygger sig med familiens anden græske hund samt en kat.

 

Den lille mand Buster har charmeret sig godt og grundigt ind på sin plejefamilie, så de vil ikke af med ham igen. Så Conrad som han hedder nu, fortsætter med at være forkælet hund ude på landet

     

Dejlige Poppy er adopteret af en skøn familie, og skal nu bare nyde livet :)

 

Marley og Marla blev fundet på gaden sammen med deres søskende. De stakkels hvalpe havde parvovirus, og kun Marley og Marla overlevede ... Nu har Marla fået helt sin egen familie i Grækenland

     

Marley og Marla blev fundet på gaden sammen med deres søskende. De stakkels hvalpe havde parvovirus, og kun Marley og Marla overlevede ... Nu har Marley fået helt sin egen familie i Grækenland

 

Lille Peanut er blevet adopteret af en græsk familie.

     

Lille blide Loulou var en meget populær dame da hun kom til adoption. Hun er nu flyttet til København hvor hun allerede er højt elsket af sin nye familie og hun er blevet bedste venner med familiens gamle hundedreng.

 

En af vores dejlige trofaste adoptanter havde måttet sige farvel til sin gamle græker som måtte herfra efter et langt og godt liv i Danmark. Hans familie kunne slet ikke modstå lille Larz, og han er nu flyttet ind og har taget hjemmet med storm. På sigt skal han med sin mor på arbejde og fungere som terapihund.

     

Flora blev fundet på gaden med en frygtelig beskidt og filtret pels. Heldigvis gemte der sig den gladeste lille hundepige inde under alt det grimme.
Flora er nu flyttet ind hos en dame som hun skal arbejde sammen med, og Flora har dermed fået job som terapihund.

 

Tramp, den spøjse lille fyr, blev fundet bundet til et træ, midt ude på en mark.
Heldigvis skinnede hans gode humør gennem billederne på vores hjemmeside, og han blev hurtigt tilbudt et dejligt hjem som forkælet enehund.

     

De to skønne piger Alice og Alvilda blev fundet sammen på gaden og var, på grund af deres søde væsen, højt elskede af dem som passede dem i Grækenland.
Skæbnen ville at de fik lov at blive adopteret sammen her i Danmark og de nyder nu deres nye omgivelser i det Nordsjællandske.

 

Paloma er nu kommet til sin nye familie og hun stortrives.
Hun er en rolig hvalp, som hygger med alle, både voksne og børn. Hun har mødt en del hunde, som hun elsker at lege med. Som familien siger: en drømmehund. Hun er elsket.

     

Glicka blev dumpet på gaden sammen med sin bror, men lykken vendte, og de er nu begge adopteret af kærlige familier.

 

Max, der kom fra en ulovlig opdrætter, er blevet adopteret af en familie i Tyskland.

     

Flotte Alfred ventede rigtig længe på at nogen skulle få øjnene op for ham og da det endelig skete viste det sig at han var adopteret i Holland. Stort tillykke til den flotte fyr.

 

Skønne Radar kom til Danmark da han var adopteret. Desværre gik det slet ikke med familiens hund så han blev slået op til adoption igen.
Nu har han fundet sig godt til rette som enehund, men med rigtig mange hundevenner og endda også hestevenner, selvom de er lidt store at lege med.

     

Søde Sally, der blev fundet på gaden sammen med sin mor og bror, er flyttet til Taastrup, hvor hun skal leve et drønforkælet hundeliv hos sin nye far og hans kat.

 

Bib og Bob blev smidt af foran én af vores kontakters hus. Nu har de begge fået hjem i Grækenland.

     

Reggie, som blev fundet på Santorini, hvor han boede i et hønsehus sammen med sin bror, har nu fået sin helt egen familie. Han nyder livet sammen med sine 2 græske søskende.

 

Boo, der sammen med sine søskende Bob og Betty, blev fundet på gaden med skab og parvo på Lesvos, er nu flyttet til Sverige.

     

Bob, som blev fundet på gaden med skab og parvo på Lesvos, er nu kommet til sin helt egen familie.
Bob kan nu være alene hjemme uden problemer og holde sig til når han skal ud. Bob elsker at gå tur i parken, hvor han leger med de andre hunde. Han er bare glad og kælen og elsket af sin familie.

 

Betty, som blev fundet på gaden med skab og parvo på Lesvos, er nu kommet til sin helt egen familie.
Familien skriver:
Vi er så utrolig glade for at have fået Betty hjem hun er simpelthen en fantastisk sød og utrolig mild pige.
Hun er faldet rigtig godt til herhjemme (så nu kommer hvalpe narrestregerne frem �� ) Der er stadig meget nyt der lige skal opdages og ses an men hun klare det bare så flot.
Hun har det rigtig godt med Effi og andre hunde vi har mødt så vi glæder rigtig meget til at løbetiden er overstået så Basse og Betty også kan få glæde af hinanden.

     

Lille sociale Bianco, der blev fundet på gaden, har nu fået et hjem i Athen.

 

 

Paloma og Pablo, som blev brugt af nogle sigøjnere til at tigge med, og blev konfiskeret af politiet er nu kommet til deres helt egen familie, hvor de gør stor glæde. Begge er faldet godt til og trives sammen med familien og deres andre dyr.

     

Store dejlige Sia, er blevet adopteret af en familie i Athen.

 

Lille forsigtige Dora, der blev fundet efterladt på gaden sammen med sin mor, er ny flyttet til Jylland, hvor hun deler hjem med en dejlig familie, der i forvejen har to andre små hunde.

     

Radar med de ganske uimodståelige ører blev slået op på Facebook da han var blevet fundet på gaden på Santorini. Et par faldt fuldstændig for hans charme og vi hurtigt gjort alt klar så han kunne flyve til sit forever-hjem - han fløj med fly, selvom de ører sikkert kunne have båret ham hele vejen :)

 

En af vores græske kontakter bad os hjælpe med at finde et hjem til denne lille ældre dame og der gik ikke længe før hun blev spottet på vores Facebookside. Hun har skiftet Athens gader ud med et lunt hjemi Danmark og her befinder hun sig som blommen i et æg.

     

Lille Ringo blev fundet på gaden sammen med sine brødre - George, Paul og John. Han har nu sin helt egen familie hvor han er en højt elsket hvalpedreng.

 

Skønne, skæve Flick kom til Danmark på et afbud og den heldige dreng er nu flyttet ind hos sin helt egen familie.

     

Smukke Zeus der levede som lænkehund indtil ejeren blev træt af ham og kontaktede Benedikte, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Uimodståelige Bella nåede aldrig længere end til et enkelt opslag på vores Facebook side før hun havde smeltet et hjerte i Nordjylland så nu hygger hun med sin mor som forkælet enehund.

     

 

Smukke Billy blev fundet på gaden sammen med sin bror Blue. Egentlig skulle hun bare på en kort visit hos en familie på Sjælland, men der gik ikke mange minutter før hun indtog hjem og hjerter, så hun bliver hvor hun er.

 

Vi fik en mail fra en pige som arbejdede på Rhodos. Her havde hun hjulpet med at passe og pleje Panos hele sommeren. Nu da tiden var ved at være inde til at rejse hjem, var det med et tungt hjerte at hun skulle efterlade Panos. Graeske Hunde lovede at prøve at finde et hjem i Danmark, men trebenede hunde er måske ikke i højeste kurs...
Dér tog vi helt fejl! Panos' smilende fjæs smeltede mange hjerter og efter en strabadserende hjemrejse er han nu landet i Danmark, og både han og hans familie kunne ikke være mere lykkelige.

     

 

De tre skønne pølsehunde Aly, Aby og Alex, vagte stor interesse da de kom på siden, de er dog alle adopteret i Holland.

 

Lille John blev fundet på gaden sammen med sine brødre - George, Paul og Ringo.
Nu deler han sit nye hjem med nogle skønne små og store hundebasser som alle nok skal lære at elske den lille fyr.

     

 

Lille Paul blev fundet på gaden sammen med sine brødre - George, Ringo og John.
Paul er flyttet ind hos en skøn familie og deler hjemmet med en Golden Retriever som nok skal få sin sag for med den lille rod.

 

Lille George blev fundet på gaden sammen med sine brødre - Paul, Ringo og John. Der gik ikke mange minutter fra de kom på Facebooksiden til George fik tilbudt et fantastisk hjem og flyttede til Danmark.

     

 

Den smukke Choko er blevet adopeteret af en familie i Grækenland.

 

Hercules er flyttet til Danmark, og nyder livet med sin danske hundebror Jumi.

     

 

Søde forsigtige Aida er flyttet til sin egen familie. Hun er faldet godt til i familien med en hjemmegående mor med tid til hygge og gode gå ture og leg med de 2 andre skønne hunde i familien.

 

Skønne Theo er så glad og fræk, løber med sko og graver huller i haven, og leger meget med sit legetøj. Har også været ude og køre bil det tager han flot. Spiser og drikker godt. Vi er alle 4 rigtig glade for ham.

     

Skønne Laurel - nu Happy - nyder livet hos sin helt egen familie. Han stortrives og elsker at putte.

 

Skønne Hardy - nu Rico - har fået sin helt egen familie og trives så godt. Han er højt elsket. Rico har fået en storebror, en labrador, som nyder hans selskab.

 

Skønne Fiona boede på internatet SAWA på Santorini, men den adresse er nu byttet med en i Danmark hvor hun nu slår sine folder som enehund.

     

For 11 år siden kom en ganske speciel hund til Danmark, men denne sommer tog hun til hundehimmelen og hendes familie var ikke i tvivl om at deres næste hund selvfølgelig skulle være fra Grækenland igen. De fandt skønne Luna helt uimodståelig og det har vist sig at de havde helt ret.

 

Lille fine Blue blev fundet med sin søster på gaden i Grækenland. Med det charmerende fjæs varede det ikke længe før en familie blev forelsket i ham og han er nu en højtelsket del af familien.

     

Søde lille Boubou er flyttet til sin egen familie, hvor hun er faldet godt til. Hun nyder sit nye liv som forkælet ene hund, med gode gåture og leg med naboens græske hund <3

 

Søde lille forsigtige Ella skulle omplaceres og kom til en af vores fantastiske plejefamilier. Efter kort tid måtte plejemor kaste håndklædet i ringen! Den lille dame havde vundet plejefamiliens hjerter i den grad, at de ikke kunne lade hende rejse videre. Så nu bliver Ella boende for evigt.

     

Tilde og hendes brødre Rafiq og Rico blev ud i bjergene som ganske små hvalpe. Hendes brødre lever et skønt liv og selvom Tildes første familie var nødt til at opgive hende af ulyksaglige årsager, har hun nu atter fundet lykken i en ny familie, hvor hun er blevet bedste venner med familiens anden hund.

 

Skønne Sokrates, som blev fundet i en skraldespand sammen med sine to brødre, har fået helt sin egen familie. Han nyder livet og er allerede højt elsket.

     

Dandy er en superflot fyr med et helt henrivende underbid. Han kom til Danmark på et afbud og han har taget sin nye familie med storm. Han er en skøn og social lille fyr som går i hjerterne på alle.

 

Skønne lille Melina blev brugt som tiggerhund af sigøjnere på Santorini. Heldigvis blev hun overdraget til os og hun er nu flyttet ind hos en fantastisk familie som elsker at være aktive i naturen og hun er glad og fræk, præcis som en hvalp skal være.

     

Lille sociale Melios, som blev fundet på gaden, lever nu et lykkeligt hundeliv i Sverige.

 

Den modige og intelligente lille Mrs. Doubtfire, som nappede æslerne og lavede fis og ballade på internatet, kan nu lave ballade i sin nye familie i Schweiz.

     

Alle fire Korfu hvalpe, som blev fundet på gaden, da de var ca. 8 uger gamle, har nu fået kærlige hjem i Danmark.

 

Skønne Zack er landet trygt :) Han er allerede fars hund og er højt elsket af hele familien.

     

Skønne Byron, som blev fundet i en skraldespand sammen med sine to brødre, har fået sin helt egen familie. Han nyder livet og er allerede højt elsket.

 

Skønne Molly er adopteret af en dejlig familie, hvor hun rigtig vil blive forkælet og allerede er faldet godt til.

     

Skønne Homer, som blev fundet i en skraldespand sammen med sine to brødre, har fået sin helt egen familie. Han nyder livet sammen med sin mor og to menneskesøskende, og er allerede højt elsket.

 

Bruno er flyttet ind hos en dejlig aktiv familie, hvor han skal med på vandreture både i ind- og udland.

     

Lille Albert er blevet adopteret af en sød græsk familie.

 

 

 

Smaragda har fået en god familie i Athen, så hun bliver i Grækenland.

     

Søde lille Dahlia har fået helt sin egen familie.

 

 

Otto blev fundet på gaden med sine brødre Oscar, Oliver og Ole. Den festlige lille fyr er flyttet til Jylland hvor han har sikret sig en tryg fremtid med masser af kærlighed.

 

     

Oscar blev fundet på gaden med sine brødre Ole, Otto og Oliver. Heldige Oscar skal være deltids-skibshund, da hans nye familie har båd og han har hurtigt lært at begå sig som søulk. Når han ikke er til søs, går han hjemme med sin mor som er gået på pension og familiens kat som han er bedste venner.

 

 

Oliver blev fundet på gaden med sine brødre Oscar, Otto og Ole. Nu er gaden skiftet ud med en skøn familie som allerede har en dejlig græker, og familien holder kontakten med bror Otto som han fulgtes med til Jylland.

 

     

Ole blev fundet på gaden med sine brødre Oscar, Otto og Oliver. Ole havde et benbrud da han kom ind, men det voksede heldigvis fint sammen. Ole er adopteret af en englænder som bor i Grækenland.

 

 

De tre små søskende Chaos, Cleo og Chloe blev fundet i en skraldespand, og var på vej til et bedre liv, men ulykkligvis blev de alle ramt af den frygtede Parvo-virus, og ingen af de tre små sjæle overlevede ...

 

     

Herman har, ligesom sin bror Hugo, fået helt sin egen familie.

 

Lille Hugo har fået en dejlig familie at elske.

     

Jytte - nu Mynte -er flyttet til en særdeles hundeelskende familie og vil få tryg fremtid sammen med familiens anden hund.

 

Jens er flyttet ind hos en skøn familie, der både rummer større børn og en dansk/svensk gårdhund. Han går en skøn og aktiv tilværelse i møde.

     

Xandy med de skønne ører er flyttet ind hos sin helt egen familie og hendes menneskebror er bare så pavestolt og glad for hende. Hun er lærenem og glad og elsker at hente sin brormand fra skole.

 

Dennis blev reddet fra et hjem med misbrugere og kom i pleje i Grækenland. Heldigvis var han stadig fuld af nysgerrighed og gå-på mod og det får han brug for nu hvor han er flyttet til et kvarter med skoven lige ved siden af og masser af legekammerater.

     

De to søskende Olivia og Otto er nu begge adopteret af familier som elsker dem højt.

 

Den forsigtige Sally har nu fået helt sin egen familie :)

     

Lille Snow blev leveret tilbage efter at have været adopteret. Men nu er hendes plejefamilie i Grækenland blevet så glade for hende, at de har besluttet, at hun skal blive hos dem for altid :)

 

Becca blev fundet på gaden, smidt ud som affald. Hun kom til adoption på vores hjemmeside og straks tilbudt mange hjem i Danmark. Den heldige familie har tre skønne børn som alle forguder deres lille guldklump.

     

Jack blev fundet på gaden sammen med sin søster Jill på øen Lesbos. Kasserede fordi deres mor havde fået endnu et uønsket kuld hvalpe. Vores kontakt fandt frem til familien som havde smidt hvalpene ud og så blev der truet med politi hvis den stakkels tæve ikke blev steriliseret. Det er hun blevet og skønne Jack er flyttet til en dejlig familie i Danmark hvor han er højt elsket.

 

En af vores erfarne adoptanter var klar til at få en ny græker og da hun så billedet af Louloudi var hun solgt. Så nemt kan det gå for en lille hund at komme fra en usikker fremtid til at være elsket familiehund.

     

Lucky lever bestemt op til sin navn, for efter en hård start på livet i Grækenland, hvor han brækkede benet, så er han nu flyttet ind som forkælet enehund hos en skøn familie.

 

Piliana er nu flyttet til en dyreglad familie, hvor hun sammen med familiens øvrige firbenede medlemmer vil få masser af opmærksomhed og dejlige stunder.

     

Lille fine Milou har fundet sin helt rigtige familie, og hun er bare så dygtig og glad.

 

Den lille forsigtige Henrietta er en heldig lille pige, der er blevet adopteret af en god familie i Tyskland.

     

Cora blev bundet udenfor en dyrlæge af en familie, der åbenbart bare ikke gad hende længere. Men det er ligemeget nu, for Cora har fundet en familie som vil elske hende for altid.

 

Lille Ruby skulle så grueligt meget igennem før hun endelig fandt hjem. Nu bor hun hos den bedste familie hun havde kunnet ønske sig.

     

Ella blev fundet på gaden sammen med sin mor og sin søster Esme. Nu er Ella adopteret, og skal bare leve et liv som forkælet hund i en dejlig familie.

 

Lille Esme er, ligesom sin søster Ella, blevet adopteret af en dejlig familie ...

     

Den lille krudtugle Wendy, har fået et dejligt hjem i Sverige.

 

Leopold er flyttet til sin egen familie, hvor han var længe ventet og rigtig vil blive godt forkælet :)

     

 

Lille Tim er flyttet ind hos sin nye famile, hvor han går et liv i møde som forkælet enehund.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tommy er flyttet ind hos en hundevant familie, der har glædet sig til at byde ham velkommen til det dejligste hundeliv.

 

Robin blev sat af udenfor et internat. Han elsker mennesker, og er kommet i syvende himmel efter han har fået helt sin egen familie at elske.

     

Lille godmodige Rudolf vandrede alene rundt på gaden. Nu har han indtaget sit nye hjem og sin families hjerter.

 

Ophelia boede i en flygtningelejr på Lesbos. Men nu er det for længst slut med det, og hun er nu adopteret af en familie, der elsker hende over alt.

     

Lilly og Lola blev fundet i en skraldespand på Santorini lige før jul. Nu har de begge fået dejlige familier, hvor de bare skal være glade små piger fra nu af.

 

Lille forsigtige Daisy gjorde så stort indtryk på sin plejefamilie, at de har besluttet at hun slet ikke skal være hos andre end dem :)

     

Søde Frankie er flyttet på landet, hvor et aktivt liv med heste og andre dyr venter. Hjemme vil hans menneskeforældre også sørge for, at han får et skønt liv med forkælelse.

 

Skønne Vivi er adopteret af en familie i Sverige.

     

Søstrene Jytte og Jill, der blev fundet i bjergene udenfor Athen, har begge fundet gode hjem i Holland.

 

Forsigtige Barbie har fundet et hjem hvor hun vil blive forkælet resten af sit liv.

     

Lille Albert har fået sit dejlige eget hjem.

 

Alberts bror Arthur med de små kommodeben har fundet sin egen familie.

     

Frække lille Tessa er blevet adopteret af en sød familie.

 

Fantastiske Lorenzo var havnet på SAWA internatet på Santorini, hvor han bare elskede alle, både mennesker og hunde. Heldigvis var der en skøn familie som besluttede at de slet ikke kunne lade ham blive der, så nu er han højtelsket familiehund på fuld tid.

     

Smukke lille Molly (søster til Milly) har taget sit nye hjem med storm og hele familien elsker hende, især hendes menneske-storesøster.

 

Lillebitte Milly (søster til Molly)er flyttet hjem til en familie som har stor hundeerfaring og hun er allerede et højt elsket familiemedlem som sætter gang i hele huset.

     
Se flere skæbner