SKÆBNER på vor vej

   
Siden er opdateret den 16. maj 2018

Ikke alle vores hunde er så heldige at de kommer på vores side med hilsner fra glade nye ejere af en græsk hund.

De møder forskellige skæbner på deres vej, nogle gode og nogle forfærdelige. Vi har derfor besluttet her på siden at vise alle de hunde der har optrådt til adoption på vores hjemmeside, så du kan se hvad der blev af dem.

Skæbnesiden er et øjebliksbillede af hvad der blev af hundene efter de havde stået på adoptionssiderne.

 

 

 

 

Smukke Phaedra var til adoption i over en måned, indtil et nyt billede på facebook, satte en masse hjerter i brand. Den skønne hundepige, er flyttet til Horsens, hvor hun skal være forkælet enehund.

     

Raya har fået helt sit eget hjem i Tyskland.

 

Cody skønnes desværre ikke længere egnet til adoption i Danmark pga. det alvorligt skadede ben som han fik efter at være blevet mishandlet og bl.a. have sine ben bundet sammen med ståltråd :(

     

Heldige Lucky har fået sin egen familie i Grækenland.

 

Skønne Cindy - nu Frida - der blev fundet på gaden med sine søskende er flyttet ind hos sin familie i København. Frida er faldet godt til i familien og hygger sig sammen med sin nye hunde søster Alma.

     

Smilla smeltede mange hjerter da hun kom på Facebook. Smilla bor nu på Amager, hvor hun deler sin mor med græske Sissy på 14,5 år og danske Zala. Smilla er startet til hundetræning og er bare så dygtig. Hun er en selvstændig og ikke kedelig hund, siger hendes mor :-)

 

Lille bedårende Jenna er flyttet til København. Dawn som hun hedder nu, er ved at vænne sig til livet i storbyen, som forkælet enehund. Dawn skal snart til at gå i skole, for hun vil så gerne lære og er bare en skøn hund.

     

Den store klumpedumpe Rasmus fra Lemnos er blevet Jyde. Han bor nu i Brædstrup, hvor han deler forældrene med græske Tsouba, som er en ældre dame og Leonbergeren Kudu.

 

Winnie og hendes to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat�� Winnie som nu hedder Pjuske er bare den skønneste lille forkælede prinsesse af Gadstrup. Hun er med til hundeleg og holder bare familien beskæftiget på den gode måde.

     

Benjamin og hans to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat :) Benjamin er blevet til Buster og nyder sin nye tilværelse som Fynbo. Buster var bange for næsten alt de første 14 dage, men nu elsker han gåture og alle dem han møder på sin vej.

 

Jasper og hans to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat :) Jasper bor nu i Brøndby, hvor han er ikke kun er familiens, men også hele kvarterets kælepot - alle er vilde med ham, selv familiens gamle kat på 13 år har accepteret ham.

     

Moskva, udsultet og med brækken bagben blev fundet af nogle russiske turister i Athen.. Hun kom i kærlig pleje hos en af vores kontakter og er blevet en smuk og frisk hundepige. Luna som hun hedder nu, bor i Frederiksværk sammen med flere andre græske hunde - tillykke til Jer.

 

Den lille Gremling på blot 1½ kg - fandt hurtigt sin egen familie. Alma som hun hedder nu, er flyttet til Suldrup, hvor hun nyder livet med sin græske hundebror Villy (tidl. Vassilis), de to hunde elsker bare hinanden, og Alma vokser og er en rigtig smuk hundepige <3

     

Skønne Elvira fra Lemnos har indtaget København. Hun er stadig lidt usikker på larmen, men vil rigtig gerne hilse på både 2-og 4 benede på hendes vej. Elvira skal aldrig være meget alene hjemme, da hun er med sin far på arbejde i butikken.

 

Store smukke Karma, der blot blev efterladt bundet til et træ, er flyttet til Hvidovre.
Her har hun taget familien med storm - og hunde-storebror græske Bob, er ved at vænne sig til hende og hendes glæde over livet. Karma har fået den bedste familie en vovse kunne ønske sig. Tillykke til Jer.

     

Larz, som skulle have en ny familie, har fundet den bedste han kunne ønske sig. Han bor nu i Lemvig, sammen med sin græske hundesøster Molly, og ikke mindst to mindre børn som elsker ham højt - og omvendt.

 

Snow kom desværre efter kort tid hos sin familie retur. Det blev Snow's held. Han er nu flyttet til Greve, og er forkælet enehund, som lystrer sit nye navn Louka. Hans menneskebror Matias og ham er blevet bedste venner.

     

Egon der blot blev sat ved internatet sammen med søster Ebba er blevet Jyde. Vi manglede en plejefamilie til ham, så vi spurgte en familie, som i forvejen har lille græske Eevee om de kunne hjælpe... det kunne de, og det blev Egon - nu Toby's - held, for han er nu en del af familien i Kolding, hvor han stortrives og lærermesteren Eevee er fantastisk overfor ham.

 

Søde Brandy er flyttet til Brabrand til et hundevant par, der vil give hende et skønt liv med gåture og kærlighed.

     

Lille smukke Foxy er blevet adopteret af en heldig familie i Sverige.

 

Så er den lille spirrevip Terry flyttet hjem til Charlottenlund. Terry vil aldrig være meget alene hjemme, og der venter ham en masse spændende oplevelser i den skønne natur, med hans mor, der er vild med den lille hunde"mand" :-)

     

Efter lang tids venten, er Dylan endelig kommet til Danmark. Han er nu blevet en pige - ja, der kan jo tages fejl :-) Hun hedder Bailey nu, og er et højtelsket familiemedlem hos sin familie i Esbjerg.

 

Lille Snow fra Lemnos søgte en familie - og den var ikke svær at finde, da vi allerede havde en godkendt familie, som ønskede sig en mindre hund. Så Snow - nu Balto - er flyttet til Frederiksberg, hvor han aldrig vil være meget alene - og han er allerede højt elsket.

     

Det lillebitte fnug til Maximillian, lå ikke mange timer på Facebook, førend han blev adopteret. Han er nu Maxi - Kongen af Grenå, og har taget familien med storm. Han sover i smørhullet om natten - gerne under dynen, elsker at køre bil, og datteren Victoria er blevet hans allerbedste ven.

 

Oscar blev fundet på gaden med livstruende brok, der gjorde at hans tarme var begyndt at vokse sammen. Nu er han kureret, og har fået hjem hos en græsk familie.

     

Alfonso blev dumpet i bjergene sammen med sine søskende. Men nu har Alfonso fået sin egen familie i Grækenland.

 

Lille Bianca blev fundet alene på gaden, men nu er hun blevet adopteret i Grækenland.

     

Lille Gary, der blev fundet alene på gaden i Grækenland, er en meget heldig hund. Bubber som han kaldes, bliver nemlig boende hos sin plejefamilie, og der er han aldrig alene, for der er flere hunde, katte og ikke mindst børnebørnene som han er meget glad for. Tillykke til Jer.

 

En familie søgte en lille uldtot - det blev Sofias held. Hun er nu flyttet til Charlottenlund, og nyder livet sammen med sin mor, og skal aldrig mere være alene. Sofia, der elsker at komme ud og gå ture, og går rask til, har allerede fået en bedste-hunde-ven. Når det kommer til sovetid - ja så ligger man da og sover i mors seng :-)

     

Vi fik en henvendelse på en lille hund, og tilfældet ville, at der lige var kommet en lille uldtot ind, som var fundet på gaden. Dette billede var nok - hendes mor var solgt - og er det stadig, nu hvor Majse er flyttet til Rødovre. Majse skal aldrig være meget alene, og hun har taget det hele i stiv pote - elsker alle hun møder på sine gåture, både 2- og 4-benede. - Tag ikke fejl, selvom hun er lille har hun sine meningers mod -er en lille primadonna, og det elsker hendes mor.

 

En lille drægtig hund blev dumpet uden for internatet på Lemnos, hun fødte få timer senere 3 skønne hvalpe. De blev vist på Facebook, og der gik kun 1 dag - så var der bud efter lille Duchess. Hun hedder nu Lucy og bor i Måløv, hvor hun er godt på vej til at lære, hvad det vil sige at blive forkælet :-D

     

Lille Toby, der blot blev fundet på gaden, er blevet Amar'kaner. Der venter Toby et spændende liv, med sine forældre, og de nye menneskesøskende. Og der er flere græske hunde i den nærmeste familie, så firbenede legekammerater kommer han heller ikke til at mangle.

 

Yndige lille Flower kom til Danmark og flyttede ind hos sin plejefamilie. Desværre blev Flower meget syg, og vi måtte tage den tunge beslutning at sende hende over regnbuebroen. Sov sødt lille Flower.

     

Søde, forsigtige Rita, der blev fundet efterladt på gaden, skal nu aldrig mere bekymre sig om fremtiden, for er endt hos en skøn familie i Værløse, hvor hun med garanti bliver forkælet enehund.

 

Alba, nu Fifi, som blev fundet på gaden med sine søskende er flyttet til Als. Fifi har fået en ny lille storebror i Chihuahuaen Tutu - og de har allerede fundet melodien sammen.

     

Anais, nu Anni, som blev fundet på gaden med sine søskende, er flyttet til Ry. Her nyder hun livet sammen med sin nye mor, og hundebror Sputnik - og hun har allerede hilst på nye legekammerater.

 

Totte (nu Zorba) er flyttet til Højer og er i den grad en elsket hund han nyder turene i naturen og har allerede fundet sig til rette med kort snor i byen og lang søgeline i naturen...

     

Garbi blev privat hjemtaget fra Kreta, og familien har nu selv fundet en familie til ham :)

 

Lille bedårende Bia, som blot blev sat i en kasse, uden for en butik - er flyttet til Ringsted. Her har hun charmeret sig ind på familien - og selv hundebror Logan har fundet ud af, at hun godt kan leges med. Bia er verdens klogeste lille hund, "klikkeren" lærte hun på 3 min - og hundeslik-kurven kan hun også hive frem og tage selv :-D

     

Helmut, der blev fundet påkørt på gaden, og derfor måtte have et ben amputeret, er blevet Jyde. Otto som han hedder nu, nyder livet i Nørresundby med hundesøster Frida og deres mor, som ikke er meget væk hjemmefra, og som hun siger "Otto er lige vores drømmehund"

 

Vores flotte fyr, Rudy, vidste vi ikke meget om, da han var fundet på gaden, men dette skræmte ikke hans nye familie i Danmark. Rudy kvitterede for tilliden ved at være den sødeste og dejligste hund man kunne ønske sig. Han er blevet familiehund med stort 'F'.

     

Den lækre sorte Manu, er flyttet til Albertslund, hvor han skal være forkælet enehund, med en mor der arbejder hjemmefra, så der er masser af tid til hygge og lange gåture.

 

 

Uldtotten Arthur har fået en familie i Grækenland.

     

 

Store dejlige Baloui, som søgte et nyt hjem, er en glad hund. Han er flyttet til Aalborg, hvor han næsten aldrig skal være alene. Baloui har taget familien med storm og opfører sig, som om han aldrig har været andre steder. Tillykke til Jer.

 

Smukke Alice, som nu hedder Alba, er flyttet til Rødovre. Hendes familie har tidligere haft en græsk hund, som fik et langt liv hos dem. Da den ikke kunne mere, valgte de at adoptere Alba, for de kan slet ikke forestille sig et hjem, uden en græsk skønhed.

     

Alma der blev fundet efterladt i bjergene, skal aldrig være alene mere. Hun er flyttet til Ebeltoft, hvor hun ikke bare har taget familien med storm, men også hendes græske hundebror Mr. Bacon. Fika, som hun hedder nu, leger dagen lang - kun afbrudt af dejlige gåture i den spændende store verden :-)

 

 

Sophie, er en meget heldig hundepige. Hendes tidligere "hjem" - en altan, er byttet ud med et rigtigt hjem i Faxe. Her nyder hun, aldrig at skulle være alene mere og sofa og seng er indtaget med stor fornøjelse. Hendes familie har tidligere haft Schæferhunde, så hun er kommet til de rette, for Sophie vil så gerne træne - og hun er blevet fars hund :-)

     

Lille Cookie, der blev ladt tilbage da hendes familie flyttede, er nu adopteret af en anden græsk familie, der forhåbentlig ved, at hvis man har en hund i familien, flytter den med når resten af familien flytter ...

 

 

Tilly blev, som mange af vores hunde, fundet på gaden, har fået sin helt egen familie i Århus.. Den forkælede enehund lyder nu navnet Tilde :-)

     

Spotty, som blev fundet på gaden, nyder tilværelsen som forkælet enehund i Stenløse. Prinsesse Holly har taget familien med storm, og hun er bare sådan en dygtig lille hundepige <3 Tillykke til Jer alle 3.

 

 

Oliver, der blev fundet på gaden,skal aldrig mere være alene. Han er flyttet Sverige, har fået en hjemmegående mor - og de har tit besøg af børnebørn og deres græske hunde :-) Tillykke til Jer.

     

Den søde glade Natasha, som blev fundet på gaden med mælk, men uden hvalpe, har nu fået et hjem i Grækenland.

 

 

Så blev det Dollys tur, til at få sin egen familie. Hun lyder nu navnet Eevee, og er blevet forkælet enehund i Kolding. Tillykke til Jer alle <3

     

HIPPO/ALFRED
Skønne Hippo, nu Alfred er flyttet til Espergærde, hvor han deler sin nye familie med Santos, som kommer fra Santorini og efterhånden er blevet over 9 år. Santos har taget pænt imod sin nye lillebror og har allerede lært ham at gø, når der kommer fremmede hunde, i "deres" skov.


HAROLD/STORM
Lille dejlige Harold, nu Storm, bor i Roslev sammen med sine nye forældre, 2 menneske søskende, 2 kaniner og en voksen hundebror, Basso på 8 år. Storm er faldet godt til, og hele familien er vilde med ham, så han skal nok blive "møg"-forkælet.

 

Pepper og hendes søster Pepsi blev begge dumpet udenfor internatet SAWA på Santorini. Da muligheden for en rejse til Danmark bød sig kom begge søstre i pleje.
Pepper formåede at stjæle sin plejefamilies hjerter fuldstændig, så hun kom selvfølgelig aldrig længere. Dygtig pige :)

     

Nogen gange får vi henvendelser fra familier som ikke spørger på en specifik hund, men på en hund der har nogle specielle egenskaber. Det blev Sally fra Lemnos' held, for hendes familie ledte efter en hund som var vild med hjemlig hygge, men som samtidig kunne klare en løbetur på 10 kilometer!
Nu er hun løbekammerat og hyggehund i København.

 

Dizzy, hvis jagtinstinkter gjorde ham uønsket i sin tidligere familie, har nu fået en familie i Grækenland, som forstår at tage sig af ham.

     

Den store glade dreng, Rupert, er så heldig at han ikke behøver rejse langt for at få et godt liv. Han er nemlig blevet adopteret i Grækenland.

 

 

Yupi, der bare elsker at være sammen med mennesker, har nu fået sin egen familie i Grækenland.

     

Lille Karla som blev fundet på gaden, er flyttet til Ribe. Karla kom i pleje og tog familien med storm, så hun blev hurtigt til familiens hund nr. 2 :-) Karla har fået en hundesøster Cuca, som kommer fra Spanien. De to hunde har stor glæde af hinandens selskab, så stort tillykke til Jer alle fire.

 

Lille Anna blev fundet sammen med sin søster på gaden. Søsteren døde desværre, men Anna klarede den, og har nu fået sin egen familie i Athen.

     

Lila blev fundet sammen med sin søster Lara på gaden. Lara er adopteret i Danmark, og Lila flytter nu til Sverige :)

 

 

Sandy blev fundet på gaden og afleveret på et internat - men nu er hun adopeteret af en familie i Athen.

     

 

Box - der blev fundet i en kasse som hvalp - er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Daisy blev dumpet på gaden på Santorino, men nu er hun blevet lykkelig familiehund i Sverige.

     

 

Olivia blev fundet på gaden med sine to hvalpe Igor og Elma, der allerede er adopteret. Nu har Olivia også fået sit eget hjem i Sverige.

 

Lille Pizzi, der blev fundet alene på gaden, har nu fået en familie i Athen.

     

 

Elvis, der blev fundet i en papkasse sammen med sin søster, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Lille frække Milou som nu hedder Obi, er en meget heldig hund. Han er flyttet til Smørum, hvor han allerede nu har fået smag for både sko og bøger :)

Da hans familie også er plejefamilie for GH, skal han nok få flere græske legekammerater.Tillykke til Jer alle.

     

Smukke Cato er blevet forkælet enehund. Han deler dog hjem med 3 menneskesøstre, 2 katte og hønsene i haven. Cato har tage flytningen i bedste stil, og da jeg spurgte ind til hvor han sover - lød svaret under dynen, og helst længe �� og han bestemmer selv, hvem af pigerne han sover hos - det er da luksus

 

 

Så blev det endelig Jasmins tur til at være heldig. Hun er flyttet til Præstø, hvor hun skal bo med sine forældre og en hundebror, Amor som også kommer fra Grækenland.

     

Skønne Bandit, som nu hedder Monty, er flyttet til Torrig på Lolland, hvor han deler hjem med en spansk hund, Charlie, katten Bowie og kaninen Preben Elkjær. Han mor arbejder hjemmefra, så dyrene er meget sjældent alene hjemme og der er god tid til lange ture i naturen.

 

 

Dejlige Daisy, hedder nu Smilla og bor sammen med Oliver, en skøn Breton, som også er fra udlandet, og hendes nye forældre i Nivå. Hun er allerede højt elsket af sine forældre og rigtigt gode venner med Oliver, som synes det er skønt med en lillesøster.

     

Picasso blev dumpet udenfor Lemnos internatet sammen med sine søskende, Pixie og Juan. Den lille fyr nåede aldrig at komme på vores hjemmeside for hans nye familie faldt pladask for ham da de så ham på vores Facebookside. Picasso er nu flyttet til Taastrup hvor han er forkælet enehund.

 

 

Så fandt den sidste af hundene fra den ulovlige hvalpefabrik sit eget hjem. Pablo - som fortsat hedder Malte hos sin nye familie, er flyttet til Skovlunde. Her nyder han livet sammen med sin danske hundebror Gizmo, og de er så heldige at mor er hjemmegående, så de skal aldrig være meget alene - ellers bliver de bare passet hos naboen :-) som har 2 græske hunde. Tillykke til Jer alle.

     

Rusty, der blev fundet på gaden sammen med sine søskende da han var hvalp, har nu fået et hjem i Athen.

 

 

Skønne Zoe har været til omplacering et stykke tid, da vi ville være helt sikre på at finde det rette hjem til hende. Det har vi fundet nu og det har været al ventetiden værd. Zoe er flyttet på landet og deler hjemmet med både hunde og katte og på gården er der heste som hun har skullet vænne sig til. Men nu er hun faldet helt til og er en glad og tryg hundepige igen.

     

Lille skønne Pepsi blev dumpet ved internatet på Santorini sammen med sin søster Pepper. Det har vist sig, at plejefamilien slet ikke kan undvære denne lille prinsesse, så hun kommer ikke til at flytte mere.

 

 

Lille Igor har fået et hjem i Sverige - han er flyttet til det skønne Stockholm.

     

 

Bedårende lille Elma blev fundet på gaden på øen Lemnos sammen med sin bror Igor og sin mor Olivia. Elma skal bo i København og hun er allerede højt elsket.

 

Søde Lilly fra Limnos er blevet tilbudt et godt hjem i Sverige.

     

Donna der blev fundet på gaden sammen med sin hvalp, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

 

Pragtfulde Teddy er en meget heldig lille hvalp. Han er flyttet til Nibe, hvor han skal dele hjem med græske Bumle, som familien har haft i ca. 5 år, og som ligner Teddy, men i større udgave.

     

De tre dejlige søskende Vassilis, Spyros og Renata er nu alle adopteret.

Lækre Vassilis er flyttet til Suldrup, hvor han skal være forkælet enehund, men med flere hjemmeboende menneske søskende, som vil gøre alt ham.

Søde Spyros, nu Santo, skal fremover bo i Nibe, hvor der i forvejen bor 2 ældre labradorhunde og far er på efterløn. Derudover kommer Marco, som er en mindre græsk hund også tit på besøg, så han kommer hverken til at mangle legekammerater eller opmærksomhed.

Lille smukke Renata, hedder nu Rita og bor i Otterup på Fyn. Hun er blevet lille søster til 4 Lôwchen hunde, som alle har taget godt imod hende. Hun er også så heldig, at hendes mor ikke har lange arbejdsdage, så der er god tid til hygge i sofaen og leg udendørs.

 

 

Donny er én af de to hvalpe fra Ios der overlevede da et kuld på 5 hvalpe blev smidt i skraldet og døde. Donny er nu adopteret af en græsk familie.

     

Lige meget hvor meget vi prøver på at gøre en forskel, sker det nogen gange at skæbnen vil det anderledes. Lille Maria kom fra et usselt liv hos en hundesamlet på Chios, og vi troede at hendes lykke var gjort da hun blev adopteret. Men hendes nye familie mistede hende allerede den første dag hun var hos dem. Desværre blev vi ikke informeret før vi ringede for at følge op 4 dage senere. Straks blev et eftersøgningshold sendt ud, men for sent. Lille Maria blev kørt ihjel efter 5 dage alene i regn og blæst.

RIP Maria - du havde fortjent så meget mere i livet.

 

Lille bedårende Buddha fra hvalpefabrikken har vundet i lotteriet. Hun er flyttet ind hos en hundeglad familie, ude på landet. Buddha har fået flere små hunde-søskende og bliver de trætte på gåturen er der altid en klapvogn med, som man kan blive kørt i :-) Tillykke til Jer alle.

     

Dejlige Dolly skal fremover bo i Århus, hvor hun skal være forkælet enehund, med en hjemmegående far og en mor der også næsten altid er hjemme, så der er masser af tid til hygge og skønne ture i naturen.

 

Skønne Hector er flyttet til Birkerød, hvor han skal bo med sin nye far og en voksen søster, så der er både to til at forkæle ham og til at gå lange ture.

     

Lille bitte Amita med de fantastiske ører blev fundet på gaden sammen med sin mor. Selvfølgelig gik der ikke længe før den bedårende pige fik sit helt eget hjem i Danmark. Hun er nu forkælet enehund og hygger dagen lang med sin menneskemor.

 

Danny, der blev afleveret på internatet på Santorini, er nu på vej til Tyskland for at møde sin nye familie.

     

Charmetrolden Sparky, som blev fundet på gaden, skal aldrig være alene mere. Han er flyttet ud på landet, i Jylland, hvor han deler hjem med hundebror Nemo, tre menneske-søskende samt deres forældre. Nemo og Sparky er allerede blevet rigtig gode venner, de leger, går ture og sover sammen. Katten skal lige lære ham lidt bedre at kende :-) Tillykke til Jer.

 

Porthos og Athos, et par skønne brødre - var blevet dumpet på gaden i Thrakomakedones, men heldigt for de to, blev deres billeder delt på Facebook og der var hurtigt bud efter dem.
Skønne Athos, som nu hedder Morgan, er flyttet til Sønderjylland, hvor han er en meget forkælet enehund.
Hans bror Porthos er blevet adopteret i Sverige.

     

Lille Lua havde slet ikke noget navn endnu, da hendes familie så hende på Facebook. Hun er nu den mest forkælede lille enehund.

 

Søde, milde Melissa er flyttet til en hundevant i Herning, der også rummer to andre hunde, deriblandt en anden setter fra Grækenland. Hun går en skøn, tryg fremtid i møde.

     

Bianca, der blev fundet sammen med sine søskende på gaden i Athen, er nu flyttet ind hos sin nye familie i Svendborg, hvor hun har taget hele familien med storm og er blevet gode venner med både hund og kat - og hurtigt fandt sin plads i sofaen :)

 

Den tidligere lænkehund Spotty som kom til adoption sammen med sin bror Scruff, er flyttet til Danmark og bor nu sammen med sin menneskemor og nogle herlige hunde og en enkelt kat. Den skønne pjuskede dreng synes det er et herligt liv.

     

Den glade dreng Mocca, er blevet adopteret af en familie i Athen.

 

Så blev det Rex' tur til at få sig eget hjem. Han er nu flyttet til Sverige.

     

 

 

Adonis - den flotte fyr - skal nu flytte til Sverige, hvor en dejlig familie venter ...

 

Den søde Panos er ikke længere til adoption, da det har vist sig at han har et permanent problem med sit bagben.

     

Søde lille Grace er ikke længere til adoption, da hun desværre har vist sig at lide af Leishmania

 

Den heldige Crusoe har fået et skønt hjem i Sverige.

     

Muffin, Milly og Molly har vist sig ikke at være egnede til adioption i Danmark.

 

Gordon blev indleveret på internatet på Santorini sammen med sin søster Greta. Greta er allerede flyttet til Tyskland, og nu følger Gordon efter.

     

Lille Esra, der blev indleveret på internatet på Santorini sammen med sine søskende, har nu fået et permanent hjem i Tyskland.

 

Smukke Buddy Fra Xanthi, var som mange andre, blot kasseret og smidt på gaden. Han er nu, som sin bror, flyttet til Danmark. Buddy skal aldrig mere være alene, og bor nu hos en familie med 2 store drenge og en glad labradortæve, Nanna. De to hunde er blevet så glade for hinanden, og gir den gerne fuld skrue under leg i haven :)

     

Lille forsigtige Danny ventede længe på sin egen familie, førend den rette var der. Han er nu flyttet til Kalundborg, hos den bedste familie, med stort overskud og erfaring med at gøre en usikker hund tryg. Familien har i forvejen Zigo, som også er græsk, og de to hunde har stor glæde af hinanden, tillykke til Jer alle.

 

Smukke legesyge Lara blev dumpet foran internatet SAWA på Santorini. Hun kom rigtig godt ud af det med alle, men med sådan en smuksak skulle det ikke vare længe før hun blev spottet af en herlig familie. Lara har fået et fantastisk hjem i Danmark, hvor hun deler mor, far og ungerne med hundesøster Wilma, som hun er blevet rigtig gode venner med.

     

Scruff kom sammen med sin bror og sin mor fra et sted hvor de blev holdt i lænke. Den flotte fyr er flyttet til København, hvor han bare skal hygge sig og gøre byen usikker sammen med sin far.

 

Yndige Sira nåede slet ikke til adoption på vores hjemmeside før der var fundet et fantastisk hjem til hende. Hun er flyttet ind hos en nyligt pensioneret skolelærer, og de to skal bare hygge sig sammen og have besøg af venner, familie og børnebørn.

     

 

Dejlige Dennis, som nu hedder Buster, er flyttet til Esbjerg, hvor han er forkælet enehund. Han er så heldig, at både hans far og mor er hjemmegående, så der er masser af tid til både leg og lange gåture.

 

Skønne Josie, bor nu i Vipperød, hvor hun deler hjem med 3 to-benede søskende. Hun er så heldig, at hendes mor arbejder hjemmefra de fleste dage, så hun har selskab og adgang til haven hele dagen.

     

Monica og Chandler der boede hos en hundesamler på øen Chios, viste sig desværre at være ikke-adoptionsegnede.

 

Lille Zetaki, som kommer fra en ulovlig hvalpefabrik, har fået sit drømmehjem i Danmark. Zita, som hun hedder nu, er blevet amar'kaner og nyder livet i stor stil. Hun har allerede rykket sig langt, fra at være en forsigtig usikker hund, er hun blevet legesyg og elsker at få nus og kæl. Og gåture kan hun også klare. Hun skal aldrig mere være alene, og hun deler familien med andre hunde.

     

Lille Jack, med det bedårende underbid, som blev fundet på gaden, skal aldrig mere være alene. Han er flyttet hjem til Møldrup, hvor hans forældre er hjemmegående. Jack har indtaget familiens hjerter og sofa m.m. :) Tillykke til Jer.

 

Lille forsigtige Lollipop, som kommer fra en hvalpefabrik, er flyttet til Brøndby. Her deler hun hus med Nina, en Shih Tzu blanding, Amigo, en ældre labrador samt et par katte. Ella som hun kaldes nu, har allerede været med i skoven, først i trækvogn og siden på egne poter - så hun har helt sikkert fundet det rette hjem.

     

Letta og Lena, måske mor og datter fra Santorini, er to meget glade hunde. Fra SAWA var det meldt ud, at de helst skulle ud sammen, og det ønske er gået i opfyldelse. Begge de skønne hunde har nu hele to familier til at passe på dem, og de skal aldrig være alene mere. Når de bliver lidt mere trygge vil de gøre gader og stræder usikre i Odder - tillykke til Jer alle.

 

Lille bedårende Pepsi, fra Xanthi, er en heldig lille hund. Familien skulle ha adopteret Mavroulis, men hun var desværre syg, hvorfor de valgte Pepsi . Pepsi nyder nu livet i Esbjerg, som forkælet enehund. Hun er bare flyttet ind og nyder al den opmærksomhed hun får, fra sin mor, som er hjemmegående.

     

Mavroulis har desværre vist sig at være syg, så den lille pige er ikke adoptionsegnet :(

 

Skønne lille Milla var blevet smidt af på gaden i Athen. Pludselig var hun helt alene og meget utryg.
Nu er hun ophøjet til prinsesse med eneret på sin nye mor (nå ja, lige bortset fra katten, naturligvis).

     


Lille Pixie, nu Carla, der blot blev efterladt på gaden, har fundet sit drømmehjem i København, Hun trives som forkælet enehund, der får masser af opmærksomhed, og dejlige gårure som hun elsker. Carla er bare den nemmeste og klogeste hund, og hun er allerede dygtig til at være lidt alene hjemme.

 

På grund af meget triste omstændigheder fik lille Lambert aldrig lov til at få det lykkelige liv han så oprigtigt havde fortjent. Vi ville så inderligt ønske at vi havde kunnet gøre mere for ham, men vi fik ikke en chance ...

RIP lille mand.

     

Theodora og Bowie, der kommer fra en hvalpefabrik, er nogen heldige hunde. Familien skulle på besøg hos plejefamilien, for at se hvem de ville vælge - valget var svært, for mor forelskede sig i den ene, og far i den anden, hvorfor begge hunde nu er flyttet til Otterup på Fyn :). Her nyder de en hjemmegående mor, deres danske hundebror Webber og så har de flere hektar jord at boltre sig på, når de ikke er med i hundeskov og på stranden.

 

Heldige Nero blev spottet på vores hjemmeside af et par som altid har to hunde, en dalmatiner og en græker. Desværre havde familien mistet deres gamle græker og faldt pladask for Nero da de forsigtigt kiggede efter en ny. Nero hedder nu Felix, og deler med stor glæde sin mor og far med dalmatineren Dante.

     

Lille Kokonaki er forsvundet fra gaden, og derfor ikke længere til adoption.

 

Lillebitte Pixie klarede den desværre ikke efter at være blevet smittet med Parvo. RIP lille pige ...

     

Zena blev fundet på en strand på Santorini. Nu er hun blevet adopteret af en familie på øen :)

 

Priscilla, der blev efterladt udenfor et internat i Athen kort før jul 2016 sammen med sin bror Elvis, er nu adopteret af en familie i Athen.

     

Filiz - den meget intelligente og aktive dreng, der blev fundet på gaden - har nu fået sin egen familie i Athen.

 

Lille menneskeglade Foxtrot, er nu flyttet til Tyskland, hvor hendes egen familie kan kæle hende hele tiden :)

     

Dejlige, glade Robbie, er nu flyttet til USA, hvor han er højt elsket af sin nye familie.

 

Skønne Eri har fundet lykken i Vestjylland hvor hun deler hus og familie med en anden græsk hund

     

Smukke Daria var ekstra længe ventet, da flyselskabet aflyste "hendes" fly. Så stor var glæden da Daria, nu Dagmar, endelig satte poterne på dansk jord. Dagmar er bare flyttet ind, og har taget familien med storm, hun er alt hvad de håbede på og lidt til :-) Dagmar bor i Vedbæk, hvor hun udover de skønne steder i nærområdet, også har en kæmpe have, hvor familie og venners hunde kommer på legevisit.

 

Smukke Louisa er flyttet til Risskov, hvor hun skal dele sine nye forældre med en anden skøn hund, nemlig Hilda, som også er adopteret fra Grækenland.

     

Irma blev adopteret som hvalp, og så senere fundet påkørt på gaden. ZEH i Athen tog hende ind, og behandlede hende - hun kunne ikke gå i 3 uger. I løbet af de 3 uger fandt ZEH frem til hendes familie - men de ville ikke have hende igen :(

Nu har hun fået chancen igen og var heldig at blive adopteret ved den store adoptionsdag i Athen.

 

Søde Scarlet, der i sin tid blev fundet på gaden sammen med sine søskende, var også heldig at blive adopteret ved den store adoptionsdag i Athen.

     

Der var rift om lille Herkules, nu Ollie, samme dag som han blev fundet, så han fandt hurtigt sin egen familie. Han bor nu i Regstrup sammen med sin mor og to menneskesøskende. De er så heldige at dele have med flere andre familier, og en af dem har en græsk hund, som er blevet Ollies bedste ven.

 

Dejlige Teddy brugte tiden, mens han var til adoption, på at overbevise sin familie om, at de slet ikke kunne undvære ham, så han bliver hvor han er.

     

Skønne Miranda, er blevet adopteret af en familie, som i forvejen har en dejlig græker. Hun og Max er blevet rigtigt gode venner og om nogle måneder flytter de i et dejligt hus med have.

 

Lille bedårende Snowflake, nu Snøvsen, har fået sin helt egen familie. Hun nyder tilværelsen som forkælet enehund i Smørum. Snøvsen er så heldig, at der er flere små hunde i den nærmeste familie, som hun kan lege med.

     

Vi havde et opslag på Facebook med to små hvalpesøstre som var blevet konfiskeret fra en stofmisbruger der forsøgte at sælge dem på gaden. Dette er forbudt i Grækenland, og det blev helt sikkert de to tøsers held. Lilo valgte selv sin menneskebror hos plejefamilien, og de to er nu uadskillelige.

 

Flotte Big blev fundet på gaden og bragt til internatet som stor hvalp. Endelig, efter tre år på internatet - og præcis et år på vores hjemmeside - smilede lykken for alvor til den store godmodige bamse, og han er nu flyttet til Odense, hvor han og hans nye mor traver mange, lange ture. Allerede efter få dage kender han sit hjem og går målrettet ind ad døren. Held og lykke fremover du skønne fyr!

     

Lille Maluca blev fundet i bjergene, smidt af på et øde sted. Vi delte hendes historie på Facebook og heldigvis var der en skøn familie der så hende der og faldt pladask for hende. Maluca er gået fra forladt og uelsket til at være et højt skattet familiemedlem.

 

Skønne Nala er flyttet til sin egen familie hvor hun var længe ventet :)

Hun er faldet godt til i familien og hygger/leger med sin store danske hunde bror og familien er bare så glade for Nala.

 

     

Lille Rie fra Santorini er ikke længere til adoption, da en græsk familie har besluttet sig for at give hende et godt hjem.

 

Lille søde Bella er nu flyttet hjem til sin egen familie. Hende der førhen var lidt bange for mænd, er blevet sin fars lille skygge, hun følger ham overalt. Bella deler gerne farmand med mor og tre andre skønne små hunde, og der er rigelig plads til dem alle i både sofa og seng.

     

Manny, den smukke dreng, er en heldig hund, han skulle nemlig med på besøg hos en familie, som så inderligt ønskede sig en hund. Familien kunne ikke andet end blive godkendt, og det blev Manny også :) hvorfor han er nu flyttet til Hvidovre. Han nyder livet som forkælet enehund, og er blevet kæreste med "bedsteforældrenes" græske tæve.

 

Lille forsigtige Strawberry er flyttet til Vendsyssel. Hun bor nu langt ude på landet med sin mor og et par katte, og skal så godt som aldrig være alene mere. Hun kommer nemlig med sin mor overalt, også på job, hvor hun allerede er blevet gode venner med to andre hunde. Tillykke til Zikki, som er hendes nye navn.

     

Leroy blev dumpet på SAWA intenatet sammen med sin søster. Nu er han adopteret af en familie i Tyskland.

 

Mimi blev efterladt i sneen oppe nordpå i Grækenland, sammen med sin familie. Nu er hun adopteret i Athen.

     

Prince blev dumpet udenfor Lemnos internat i starten af december. Nu har han fået et trygt og godt hjem i Sverige.

 

Suzie - endnu en hund fra den hvalpefabrik vi tømte, er nu blevet adopteret af en familie i Athen.

     

Fantom som blev reddet fra en hvalpefabrik, er nu flyttet til Holland, hvor han nyder livet som familiehund.

 

Arli kom til Danmark som hvalp, men desværre var hans nødt til at bede os finde et nyt hjem til ham.

     

Dejlige forsigtige Linus er startet på et nyt kapitel i sit liv. Han hedder nu Milo, har fået en græsk hundesøster Coco, og et par forældre der bare er så vilde med ham. Milo er godt på vej til at blive en glad og tryg hund, der elsker at komme på ture til skov og strand, og han har allerede fået flere hunde venner.

 

Skønne Orion er en meget heldig lille hund. Grundet hans usikkerhed, blev det vurderet, at han ikke skulle være enehund, og familien der har adopteret søster Olga, nu Cille, syntes der var plads og kærlighed til begge. Så Orion blev til Oliver og nyder livet i Sverige, hvor de to leger, putter og hygger sammen dagen lang.

     

Skønne Ira, som nu hedder Savy, er flyttet til Ørslev, hvor hun skal dele hjem og mor med to andre hunde, nemlig Milo en ældre hanhund på 17 år og græske Nora, som er ca. 4 år.

 

Lille bedårende Olga, nu Cille, drønede ind i sine forældres hjerter med lynets hast, så meget, at en udenlandstur blev aflyst til fordel for hende. Cille bor nu i Sverige, men vil komme med mor på arbejde i danmark. Tillykke til Jer.

     

Smukke Ida, nu Aura, med det blå øje, er ligesom søster Ivy blevet jyde. Hun har taget hele familien med storm, og nyder bare al den opmærksomhed man kan få, når man er forkælet enehund. Tillykke til Jer alle.

 

Skønne Ivy, nu Sansa, der blev fundet med sin søster Ida på en parkeringsplads, har fået sit eget hjem i Danmark. Hun er nu forkælet enehund, der nyder sin fars fulde opmærksomhed. Fremtiden byder på masser af udendørsaktiviteter, og hundeskoven er allerede et yndet mål. Tillykke til Jer begge, og tak for pasning af søster Ida.

     

Græske Majas familie ønskede en hund mere, og kiggede både på hjemmesiden og facebook, men den helt rigtige var der ikke. Lige indtil de fik dette billede af Max, så var valget nemt. Skønne Max, der blot var sat på gaden, bor nu på Fyn med sin familie, sin hundesøster Maja, katte og heste, og har vist sig at være den nemmeste og mest kærlige hund. Tillykke til Jer alle.

 

Den smukke mini schæfer Darling, nåede aldrig på hjemmesiden, førend der var en familie til hende. Molly som hun hedder nu, er blevet sønddrjyde, og er bare så dygtig en hund, der allerede har lært en masse ting, godt hjulpet på vej af familiens anden hund Nikki. De to hunde supplerer hinanden, og har også hilst på familiens heste ��og de har hvert et barn, som de putter hos om natten. Tillykke med hinanden.

     

Barbie blev fundet oppe i den nordlige del af Grækenland, syg af hjerteorm. Vi fik hende behandlet, og hun er nu helt frisk igen, og er flyttet til Danmark, hvor hun skal bo sammen med en ældre herre og katten Saga.
Da Barbie har været vandt til kat og til et roligt hjem, er hun faldet til med lynets hast.

 

 

Skønne Brandy blev fundet på en strand på Santorini og bragt til internatet SAWA.
Hendes danske familie fortæller, at Brandy stortrives sammen med familiens hund, heste og mennesker og hun er flyttet ind som om hun aldrig har skullet bo andre steder.

     

Vi blev kontaktet af en dejlig familie som havde mødt en af vores frivillige og derfor havde besluttet, at deres fremtidige hund skulle være fra Grækenland. Skønne Kira var lige det de søgte, så hun nåede aldrig på vores hjemmeside, før hun var adopteret.

 

Lille Milla blev fundet på gaden og i starten var hun frygtelig nervøs, men med tiden fik hun vænnet sig til, at der ikke var nogen der ville gøre hende fortræd. Millas nye familie er helt indstillet på, at hun skal introduceres langsomt til alle de nye indtryk i Danmark.

     

Søde, rolige Candy fra Santorini, er blevet adopteret af en familie i Sverige med to andre hunde, så Candy får en dejlig stor familie :)

 

 

Greta der blev dumpet sammen med sin bror på gaden, er nu på vej til sin forevigt-familie i Tyskland.

     

Søde Mormor, der var ca. 8 år gammel da hun blev reddet fra en hvalpefabrik og kom med i vores plejeprogram, har nu endelig fundet lykken i armene på sin nye mor, som så inderligt havde savnet en ven efter hun mistede sin gamle hund.

Læs på historien på Facebook

 

Perseus, der blev fundet på gaden med sin søster, er blevet jyde. Han nyder nu livet hos en dyreglad familie, som også har en dejlig Grand Danois hvalp, Frode, som straks viste hjemmet frem for den lille fyr. De to har utrolig megen glæde af hinanden, de leger og fjoller, og skal snart få væltet huset <3 Perseus er bare flyttet ind, og har taget hele familien med storm.

     

Skønne Mara, der desværre måtte omplaceres, har fundet sin drømmefamilie. Hun har fået både en menneskesøster, Emma og en hundesøster Lily. Mor arbejder i hjemmet, så der er altid nogen i huset. Tillykke til Jer alle.

 

Melina, der blev smidt på gaden som lille hvalp, har nu fået sin egen familie i Sverige.

     

Så er lille Carrie på vej til sit nye hjem i Sverige, hvor hun skal bo i nærheden af sin mor Vanilla.

 

Rupert (til venstre) er blevet Københavner og nu blevet del af en hundeelskende familie, der allerede har græsk hund, og med sådan en duo skal Rupert nok få et fantastisk hundeliv

     

Det var kærlighed for første øjeblik, da Remy (til højre) dukkede op til adoption, og hun er flyttet hjem til sin familie i Holbæk, hvor sjov, ballade og masser af kærlighed venter.

 

Søde Demmy er flyttet til Hvidovre, hvor hun sammen med sin nye mor med garanti går mange dejlige oplevelser og gåture i møde.

     

Skønne lille Bluebell vandt hurtigt sin plejemors hjerte. Så fra at være forladt på gaden, er hun kommet til et hjem med masser af tid og overskud til en lille forsigtig hunde pige. Hun deler sin mor med en hunde søster, en dejlig Toller, som er rigtig god til at vise Bluebell, hvordan man opfører sig, som forkælet dansk hund.

 

Charlotte, nu Bella, som blev fundet med sin mor og søstre på Lemnos, er flyttet til Als. Her nyder hun livet og sin nye familie, som udover mor også tæller hundesøster Soffy og en kanin. Kaninen, som er meget større end Bella, fik først en gø hilsen, men nu er der ingen problemer med at være sammen. Soffy og Bella er meget glade for hinanden, og storesøster har vist, at køkkenbordet er bedste udkigspost, og sofa og seng er også indtaget med største selvfølge.

     

Smukke Adromeda, nu Effie , som er søster til Peseus, nåede slet ikke på hjemmesiden, men blev spottet af sin mor på Facebook. Effie bor nu i Fårevejle, har fået en hundesøster, Lilly, og er bare flyttet ind og har taget dem alle med storm. Hun putter i sengen, kommer på dejlige gåture både på heden og på stranden. Tillykke til jer alle.

 

Skønne Samantha er en del af Vanilla-hvalpene som blev fundet, sammen med deres mor ude i bjergene på øen Lemnos. Den skønne lille pige er flyttet til Danmark til et ungt par og her lærer hun endelig at være en del af en familie i trygge omgivelser.

     

Bouklas blev fundet alene på gaden som lille hvalp. Heldigvis blev han taget med til internatet på Lemnos. Her var han bare en rigtig glad lille bandit og der gik ikke længe før en lokal familie faldt fuldstændig for Bouklas' charme, så han bliver boende på sin fødeø.

 

Skønne Pepito måtte vente i over et år, inden der var en familie der faldt for ham, men mon ikke et skønt hundeliv i Ebeltoft, kan kompensere for ventetiden. Han bor nu hos et sødt par, som er vilde med ham, han har adgang til en stor have og får masser af gode ture til både skov og strand.

     

Ludvig - den skønne lille spradebasse, blev fundet helt alene på gaden på Santorini og han flyttede ind på internatet SAWA.
Heldigvis skulle der kun ét kig på hans frække fjæs og så var hans familie i Danmark helt sikre på, at han skulle være deres.
Ludvig er flyttet til Sorø, hvor han nyder at være blevet husets midtpunkt.

 

Oscar, der blev efterladt på gaden i Grækenland, skal aldrig være alene mere. Han har vundet i lotteriet hos en familie i Jylland, hvor far ikke arbejder så meget, og har fået en lille hunde-storesøster i Berta på 6 år. Oscar skal gå til træning, og er det ikke nok for spirevippen, er der både børnebørn og hunde og lege med. Tillykke til Jer alle.

     

Smukke Tzako, som nu hedder Felix, er blevet sønderjyde. Han har fundet sin helt egen familie, med far, mor og børn, som alle er helt vilde med ham, så han skal aldrig mangle noget mere.

 

Den glade gadedreng Dennis, er blevet adopteret af en familie i Holland.

     

Dejlige Joey, der som hvalp blev indleveret på internatet på Santorini af nogle turister, skal nu helt til USA, hvor en familie er faldet for ham :)

 

Drew og Demy blev fundet i en affaldscontainer, da de var små hvalpe. Siden stod de til adoption bl.a. på vores hjemmeside i næsten 1½ år. Men nu er det endelig lykkedes: De er begge adopteret til Holland. FANTASTISK!

     

Jones, der blev dumpet på gaden sammen med bl.a. Jackie, er også adopteret i Grækenland.

 

Den kære Jackie der blev dumpet på gaden, er nu adopteret i Grækenland.

     

Lille Rosa - hun sad i 1 år på internatet i Xanthi og ventede på en familie. Nu er hun kommet til Danmark, hvor hun styrer sin græske 4-benede bror med hård pote, men allerede er elsket af hele familien.

 

Emilia blev fundet på gaden i Karditsa, alt for tynd og tryglende for opmærksomhed. Hun blev taget ind og fik varme og mad. Nu har hun fundet sit helt eget hjem i Danmark og skal aldrig nogensinde mere være alene eller sulten.

     

Skønne lille Rania er en af de mange der blev reddet ud af hvalpefabrikken kort før jul, 2016.
Hun kom til Danmark som en af de første og kom i pleje hos en af vore trofaste plejefamilier. Det kom dog bag på plejefamilien, at Rania er sådan en hjerteknuser og der gik ikke længe før de besluttede, at Rania ikke skulle flytte igen.

 

Pigerne på internatet på Lemnos fik besked om, at de havde nøjagtig en time til at hente Daisy, da hun jagtede en flok høns.
På internatet ventede hun tålmodigt i to år på at finde sin helt egen familie. Daisy har nu skiftet internatet ud med Nørrebro hvor hun stortrives med sin nye familie.

     

Skønne lille Hailey kom til Danmark på et afbud. Den hund som hendes familie havde kigget på, havde fundet et hjem i Grækenland og det blev Haileys lykke. Hendes nye familie er rigtig glade for hende og hun nyder livet i Kbh S :).

 

Lille, blide Blossom blev dumpet, sikkert fordi hun ikke egnede sig til at være jagthund.
En familie som allerede har stiftet bekendtskab med de græske hunde, ønskede sig en mild hund som kunne holde deres græker Hubert ved selskab, uden at være for vild, da han er en ældre herre med trætte hofter.
Blossoms indflytning er gået over al forventning og Hubert og lille danske Buller er rigtig glade for hende.

     

"Chokoladefamilien" er ikke længere til adoption, da det viste sig at de manglede meget socialisering, før de ville være adoptionsegnede...

 

Søde Melina er blevet adopteret af sin plejefamilie.

     

Skønne, sociale Freeway, der blev fundet ved en hovedvej efter hans ejer havde efterladt ham og var rejst bort - har nu fået en rigtig familie i Tyskland, som ikke bare rejser bort fra ham ...

 

Lille Tristan, der blev fundet smidt ud med skraldet i en container sammen med sin søster, har nu fået en familie i Grækenland.

     

Dolly, der blev fundet sammen med sin søster Danai på gaden, har nu fået en familie i Sverige :)

 

Der var rift om lille Rosy, der endte med at blive adopteret af en familie i Grækenland.

     

Lille bedårende Heidi, tog familien med storm. Hun bor nu i Nordjylland, hvor hun er forkælet enehund hos en familie med store børn.

 

Skønne Danai, der blev fundet med sin søster Dolly på gaden, er flyttet til Stubbekøbing. Thilde, som hun hedder nu, er en heldig hund, hun har fået 2 dejlige legekammerater i sine græske hundebrødre, Teddy og Robin og en familie som er vilde med hende

     

Pepitas ejer har selv fundet et hjem til hende i Athen.

 

Skønne Bobbo er en meget heldig hund. Efter at have været i pleje næsten 1 år, kan familien slet ikke undvære ham. Så Bobbo bliver i Ishøj.

     

Lille skønne Gonzales, kaldet Gonzo, der desværre måtte omplaceres, fordi han blev ganske ulykkelig når han var alene hjemme, er nu flyttet til Frederiksværk. Her deler han sine forældre med med flere hunde, både danske og græske, men det allerbedste er nu hans menneskesøster Ida <3

 

Søde Honey er nu flyttet til Solrød Strand, hvor hun skal være forkælet enehund med flere generationer på matriklen, således at hun næsten aldrig skal være alene hjemme, og kommer til at nyde mange gode gåture.

     

Lille kærlige Pedro, som kommer fra en hvalpefabrik i Athen, har vundet i lotteriet. Han skulle ikke bruge mange øjeblikke på at charmere sig ind på sin nye mor og hendes to andre græske hunde, Dolly og Snubbe. Pedro nu Viktor, er blevet Stevns-bo og nyder livet med de nye legekammerater.

 

Lille Layla, der blev fundet vandrende alene på gaden, har fået tilbudt et hjem i Grækenland.

     

Lille Forest dukkede op og manglede et hjem, og heldigvis var en skøn familie netop blevet godkendt. De forelskede sig fuldstændig i den lille fyr. Selvfølgelig skulle han flytte ind hos dem og han ankom lige i tide til at få den skønne jul i Danmark med.

 

Smukke lille Lola var en af de mange hunde fra hvalpefabrikken i Athen. Da hendes nye familie så de første billeder af hende var de slet ikke i tvivl. Lola skulle selvfølgelig bo hos dem og deres lille hund, Anton, på Fanø. Lola er nu et skønt og forkælet midtpunkt i sin dejlige familie.

     

Lille Frida kom også fra en ulovlig hvalpefabrik, men nu har hun heldigvis fundet en rigtig familie i Tyskland, der vil forkæle hende som hun har fortjent.

 

Skønne lille Lara tog sine mennesker med storm, blot med dette foto. Så hun hoppede på et fly nordpå. Lara er nu forkælet enehund i Malmø.

     

Roxy blev fundet alene på gaden. Der var ingen tvivl om, at hun kunne blive alletiders familiehund, så hun var heldig, at blive tilbudt en plejefamilie i Danmark. Her forelskede en skøn familie sig i hende og hun er nu flyttet til Nørrebro, hvor hun deler mor og far med to skønne unger og et par marsvin.

 

Pia kommer fra en ulovlig hvalpefabrik. Vi kaldte Pia "skabshunden" først, fordi hun havde gemt sig i et skab da vi tømte hvalpefabrikken, og skrækslagen sprang ud da vi åbnede døren ... men så snart vi var ude derfra, viste hun en helt anden side af sig selv - kontaktsøgende og kærlig. Heldigvis har Pia fundet sig til rette i Holte, hos et sydamerikansk par med masser af erfaring med hjemløse hunde og masser af kærlighed til Pia.

     

Charlie blev sat på gaden af sin tidligere familie, men nu har en ny familie i Athen forelsket sig i ham, og tilbudt ham et hjem i julegave.

 

Romeo, der blev afleveret på et internat af sin tidligere familie, har nu fået en ny familie i Athen.

     

Lille usikre Viggo er desværre ikke længere til adoption, da det har vist sig at han er syg.

 

Stille, forsigtige Rosita har fået den bedste julegave hun kunne få. Hun er nemlig blevet adopteret af en familie i Holland.

     

Frække Erwin, der blev indleveret på internatet, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Søde Shirley, der blev efterladt udenfor internatet, har nu fået et hjem i Athen.

     

Magga, der blev fundet på gaden efter hendes familie var flyttet videre, har nu fået et permanent hjem i Athen.

 

Lille Melita, der blev fundet på gaden, bliver i Grækenland, da hun har fået et hjem i Xanthi.

     

Marie Antoinette, som blev efterladt sammen med sin bror i Grækenland, er nu blevet Københavner. Hun går nu under navnet Tango -et stærkt navn til en stærk personlighed, og det er hun. Hendes familie er bare så glade for hende, hun forstår snart alt på dansk, og bliver frækkere og mere legesyg som dagene går. Hvis vi spørger Tango, er hun vist flyttet ind hos byens bedste kok - der altid serverer noget lækkert sammen med tørfoderet. Tillykke <3

 

Søde, forsigtige Julius, som nu hedder Viggo og er flyttet til Højbjerg, hvor han skal dele både hjem og forældre med en sød græsk hundepige, Vera som familien adopterede for 5 år siden.

     

MAUI, der var en del af vores plejeprogram, er taget over regnbuebroen, da hun desværre fik en slem infektion i livmoderen og hendes familie valgte at give hende fred.

 

Skønne Ginger blev indleveret til internatet, sikkert fordi hun er et kæmpestort energibundt. Hun er nu flyttet til Sverige, hvor hun skal bo sammen med en anden hund og hvor hun kan få lov at bruge sin energi på agility, som er familiens hobby.

     

Frækkerten Louis med det pragtfulde tandsæt, fik yndet sig så meget ind hos sin danske plejefamilie, at de besluttede at adoptere ham. Han er, trods alle sine små skævheder, højt elsket af alle i familien, både to- og firbenede.

 

Hero fra øen Limnos har gået på gaden siden han var hvalp, hvor pigerne har fulgt ham, men da der blev lagt gift ud, valgte de at tage ham ind på internatet.. Hero har været så heldig at finde sit helt eget hjem og bliver i Grækenland.
God vind smukke dreng.

     

Aliki levede på gaden i Athen til hun fik chancen for at komme til Danmark i pleje. Det tog dog ikke plejemor mange dage at beslutte, at skønne Aliki ikke skulle videre, men blive hos hende og hendes hunde.

 

Lille bedårende Perle, nåede slet ikke på hjemmesiden, førend hun havde sin egen familie. Perle bor nu i Helsingør, hvor hun har selskab hele dagen både af hunde søskende og sine forældre.

     

Lige før jul 2015 blev Noel fundet på gaden, mere død end levende. Hun var så syg, at man knapt troede på at hun ville overleve. Noel er en fighter og hun vendte tilbage til livet. Da hun var ved at være rask, måtte hun vige pladsen hos plejefamilien og flyttede ind på internatet i Ilioupoulis. Her var hun højt elsket af personalet, men en stor sort hund bliver ikke set og derfor ventede Noel i næsten et år. Pludselig kom der en mand som ønskede sig en hund med det rette glimt i øjet, farven var ligegyldig og det blev Noels lykke. Som en julegave på forskud, har hun nu fundet sit hjem i Nordjylland. Held og lykke til dig smukke pige <3

Billederne viser Noel da hun først blev fundet, og forneden et billede fra lufthavnen, hvor hun lige er landet i Danmark.

 

Polly er flyttet ind hos et par unge mennesker i København, som begge synes om idéen, at adoptere frem for at købe en hvalp og med en lille stjerne som Polly, kan man slet ikke bebrejde dem.

     

Pippin skal dele sit hjem med sin nye mor. De to skal være sammen hele dagen og lille Pippin er godt i gang med at opdrage på mor i stedet for omvendt.

 

Poppy, Polly, Perle og Pippin blev sat på gaden af deres tidligere ejer sammen med deres mor, Mamma Pepper. Heldigvis kom den lille familie i trygge omgivelser hos en plejemor og de voksede sig alle store og stærke.
Poppy bor nu hos en skøn familie med et par store piger som elsker den lille hvalpepige.

     

Lille Diego fra Santorini var egentlig på vej til Sverige, efter hjemkomsten i Kastrup. Men en familie fra København forelskede sig i den lille fyr, så han kom ikke videre.
Han nyder livet som forkælet enehund, men har allerede fået nye legekammerater, bl.a. Max, hans "hunde-fætter" også fra Grækenland. Tillykke til Diego :-)

 

Rodney er en super charmerende lille fyr, som blev fundet på gaden på Santorini, sikkert dumpet af sin ejer, da sommeren var forbi.
Den lille fyr nåede slet ikke at komme til adoption på vores hjemmeside, før en familie så ham på Facebook og faldt pladask for ham.
Rodney er nu flyttet til Skive, hvor han skal nyde livet og aldrig bekymre sig om at blive forladt igen.

     

Lillebitte Tammy blev fundet på Santorini og kom i pleje mens hun ventede på det første fly til Danmark. Her gik der ikke længe før en familie fik øje på hende. De mente hun var et perfekt match til deres lille græske Jack. Det viste sig at være helt rigtigt set. De to krudtugler har nu hinanden og kan lege fra morgen til aften.

 

Mamma Peppers familie efterlod hende med 4 hvalpe på gaden på Ios, da de flyttede tilbage til Athen. Det var en ussel gerning, men det blev alligevel den lille families held, for de kom i pleje på øen og straks de små hvalpe var gamle nok, flyttede Mamma P. til Ålborg, hvor hun er hjemmets stjerne og forkælet ud over alle grænser.

     

Lille bedårende Magda, der blev fundet efterladt i bjergene, ventede ikke forgæves, selvom det varede længe. Hun er nu højtelskede Bertha, som har taget sin familie med storm. Hun skal aldrig være alene, for mor går hjemme, og der er flere hunde og katte på gården, som hun kan lege med.

 

Den lille spirrevip Billy, var ventet med længsel af sin nye mor. Hjerteknuseren er nu flyttet til Nørrebro, hvor han charmer sig ind på alle han møder. Billy er bare så modig, tillidsfuld og glad, og går gerne forrest på gåture, og er der noget, der er lidt farligt, så hopper man op ad mor og søger lidt trøst :-)

     

Hjerteknuseren Beethoven var ikke til adoption længe før en fantastisk familie tilbød at give ham et hjem. Han deler mor og far med tre skønne unger som er pavestolte af ham og far går hjemme hele dagen, så livet kunne ikke se lysere ud for den flotte fyr.

 

Søde Rihanna var bestemt vundet i livets lotteri, for er nu flyttet til Småland hos en dansk familie, der i forvejen har 2 ældre, græske hunde, og hvor daglige gåture i skoven bliver en del af hendes liv.

     

Billie, der blev dumpet af sin tidligere ejer, har nu fået en ny familie i Xanthi i Grækenland.

 

Søde, glade Myrto, der elsker mennesker, har fået helt sin egen familie i Grækenland.

     

Milan, der blev jagtet i det område hvor han boede, har nu fået en familie i Grækenland der holder af ham :)

 

Søskendeparret Notte og Noche, der blev født af en tæve som var taget ind af én af vores kontakter, er begge adopteret i Grækenland.

 

     

Skønne milde Milou, der blev fundet på gaden, er nu blevet Fynbo. Hun er nu forkælet enehund hos en dejlig familie.

 

Lille bedårende Amelia var ikke længe på siden, førend hendes familie fik øje på hende. Hun er nu flyttet til Hillerød, hvor hun både har menneskesøster og hundesøster :-)

 

     

Skønne Goldie er en heldig hund. Hendes hjemrejse blev sponsoreret og hun kom i pleje på Djursland, og hendes plejemor faldt pladask for hende. Goldie har nu fået sin gamle gadehunde-veninde som søster samt en dansk hundebror - en stor og meget glad hundefamilie.

 

 

Alexandros - nu Buster - er kommet til sin egen familie, og fra første pote inde i stuen, blev han accepteret af deres anden hund Alma. Datteren i huset er også helt væk i ham, så tillykke til Alexandros med sin nye familie :)

     

Store skønne Nellie er flyttet på landet med masser af plads til at strække de lange ben og dagen går med agility, lange gåture og leg med husets tre andre hunde, bl.a. to spanske galgoer.

 

I juli måned 2016 blev Roulis fundet efterladt på gaden på øen Limnos - bange og ked af det. Han var ikke en hund der gjorde stort væsen af sig, men i september fik vi den meget triste nyhed, at Roulis var blevet overfaldet af andre hunde, og døde af sine kvæstelser. Du fik aldrig chancen Roulis, men vi håber at du er et bedre sted nu ...

     

Ermis blev samlet op i gaderne omkring Piræus havn, hvor ha gik helt alene. Han var heldig at komme i pleje hos en dansk plejefamilie, som kun havde rosende ord at sige om den lille charmør. Det varede ikke længe før han fik besøg af sin nye familie og Ermis er nu flyttet ind og opfører sig som om han altid har boet i huset sammen med sin familie.

 

Flora blev fundet løbende alene på en trafikeret gade. Forvirret, bange og fyldt med tæger. Til Floras store held fik en flok GH-frivillige øje på hende og samlede hende op. Vi var spændte på, om der var en familie til Flora. Mellemstor, sort, med afklippede ører og et par triste øjne. Men selvfølgelig var der det :) Flora er nu flyttet til Østjylland til sin nye familie som har god erfaring med de græske hunde og straks kunne se alt det smukke i Flora.

     

Fine Mamma Bezoula blev fundet på gaden med sine tre små hvalpe. Først blev hvalpene adopteret i Danmark og endelig blev det Mammas lykkedag. Hun er nu flyttet til Køge, hvor hun bliver så forkælet af sine nye forældre. I den nærmeste familie er der allerede græske hunde, som hun også hygger med. Alt det bedste til Mamma og hendes nye familie.

 

Dora der gik på gaden med sine to hvalpe, er desværre ikke længere til adoption, da hun har fået konstateret flåtfeber og leishmania. Hun vil nu blive passet i en fodergruppe.

 

     

Iman - så stor, og så fuld af kærlighed, har endelig fået en familie at øse den over. Iman er på vej til Tysklamd til sin egen familie :)

 

Dejlige Eva, som nu hedder Luna, er flyttet til Frederiksberg. Hun vil få en to-benet søster og det er den eneste, hun skal dele sine nye forældre med i hverdagen, så der er masser af tid og lyst til, at hun får en masse dejlige oplevelser.

     

Smukke Meli er flyttet til Sverige, hvor hun skal være forkælet enehund. Hun vil komme på en masse skønne ture i skoven og også med på kanotur, hvis hun har lyst til det.

 

Bobby og hans søskende, Billie og Bibi, blev samlet op fra gaden sammen med deres mor, Mama Bezoula.

Bobby er en kærlig og glad lille hvalp, som har taget sin nye mor og far med storm. Heldigvis er mor efterlønner, så heldige Bobby skal slet ikke være alene i hverdagen.

     

Lille Buddy er desværre forsvundet fra internatet, og derfor ikke længere til adoption.

 

Lille bedårende Tara, nu Mr. Freeze, er blevet Amar'kaner. Hun har taget sine forældre med storm, og er bare så dejlig en lille hundepige, så lækker, at der er folk i kø, for at hundesitte ;)

Mr. Freeze går også til hundetræning - og mødes med flere hunde, et dejligt liv, for en dejlig hvalp.

     

Charlie - Freedom charmede sig ind på plejefamilien og sin hundesøster, græske Rosa, så de har valgt at beholde ham. Han bliver derfor i Regstrup, hvor familien vil tage sig kærligt af ham, på trods af de skavanker, som han desværre har.

 

Lille bedårende Bibi, nu Luna, der blev fundet med sin mor, Mama Bezoula og sine brødre, er blevet Amar'kaner. Hun deler nu hjem med sin hundesøster græske Chili, katten Odin, 2 menneskebørn og deres forældre. Chili og Luna er altid klar til sjov og ballade :-)

     

Dejlige lille frække Otto har fundet sit drømmehjem i Herfølge. Han er en rigtig lille bandit, der charmer alt og alle på sin vej - men især sine forældre. Selv katten er han ved og blive gode venner med.

 

Gamle Liza - endnu en hund fra vores plejeprogram - bliver hos sin plejemor, da hun både har taget plejemor og hundeflokken med storm <3

     

Dejlige gamle Mormor Fay, som var med i vores plejeprogram for ældre hunde, har fået en skøn familie i Jylland, hvor hun trives sammen med familiens ældre Cocker Spaniel.

 

Sofie blev fundet alene på gaden, fyldt med flåter og i løbetid.

Fie-pigen har taget sit helt eget hjem med storm. Hverdagen deler hun med sin menneskemor som går hjemme og de to tager på besøg hos familien, når de da ikke har besøg af børn og børnebørn og en masse skønne hunde.

     

Domino kom ind på internatet på Santorini efter at have vandret rundt ulykkelig i 3 dage i det samme område, sikkert sat af af nogen som ikke mere ønskede ham. Nu har den dejlige dreng fået en ny familie i Sverige :)

 

Busti er en glad og kvik lille papillon på 3 år her fra Danmark, som har fik lov til at søge nyt hjem her gennem Græske Hundes side. Og det lykkedes at finde et hjem til Busti, så historien endte lykkeligt :)

     

Nikita (Scraps) blev kun godt 3 år, for hans familie valgte at aflive ham, fordi de ikke ville vente længere på et nyt hjem til ham.

 

Dejlige Foxy er flyttet til Gadstrup, hvor hun skal være forkælet enehund. Hendes nye mor arbejder kun få timer, så der er masser af tid til både hjemmehygge og ture med legekammerater i området.

     

Smukke Leni, er flyttet til Nordjylland, hvor hun skal nyde livet med sin nye familie.

 

Så er Laika flyttet til Frederikshavn. Det var en hård tur så hun startede ud med at sove det meste af tiden i 2 dage, men nu er hun tø'et op nyder sit nye liv med sin nye familie... Det er jo ikke dårligt at flytte på landet med masser af plads til at folde sig ud på... :-D

     

Den skønne Peanut fra Santorini, som betager alle på sin vej, er nu flyttet til en dejlig familie i Trige, hvor han skal bo sammen med en anden ældre græsk hund samt menneskebørn, så han kommer til at gå gennem livet med selskab ved sin side.

 

Billie, hendes mor Mama Bezoula og hendes to søskende, Bobby og Bibi, blev fundet på gaden og taget ind i pleje.
Heldigvis kunne Billies nye familie straks se, hvor skøn en hund hun er og hun skal nu dele sine mennesker og fremtiden med en skøn mopsedreng.

     

Dejlige, blide Hercules blev fundet på gaden sammen med Milan. De blev jagtet af beboerne, da de var uønskede i området.
Nogen har skamferet Hercules, ved at klippe hans ører af, men det skræmte ikke hans nye familie i Danmark. Tvært imod, der venter Hercules et liv med masser af kærlighed og omsorg.

 

Skønne Freddie nåede aldrig til adoption på vores hjemmeside før hans nye familie faldt for ham. Freddie er flyttet til Galten, hvor han er enehund og familiens et og alt.

     

Doris, som blot blev dumpet i bjergene, skal aldrig være alene mere. Hun er flyttet til Helgenæs, og nyder livet med hjemmegående mor og en dejlig ældre Dalmatiner -Bogart. Og hendes plejemor bor ved siden af, så også der har hun legekammerater.

 

Skønne Esmeralda, som blev fundet bundet til hegnet på SAWA, har fået sit helt eget hjem.
Hun nåede at være "amme" for 2 hvalpekuld som boede på internatet, inden hun flyttede til Danmark. Vilma som hun hedder nu, nyder livet som dansker og er bare flyttet ind :-D Tillykke til Jer alle

     

Lille milde og blide, lidt usikre Denny fra Athen, nåede ikke at være i pleje længe, førend den rette familie var der. Tulle som hun hedder nu, er en højt elsket hund, som bare er så glad - selvom det næsten ikke kan måle sig med hendes forældres glæde, ved at have fået hende <3

 

Dolly blev som hvalp fundet på gaden med sine to søstre. Hun var i pleje et helt år, førend den rette familie var der. Hendes mor besøgte hende, men Dolly ville hende ikke. Så hendes mor fik en anden græsk hund, som plejemor skullle passe - og Snubbe og Dolly blev så gode venner, at da Snubbe blev hentet igen, flyttede Dolly med :)

     

Lille Bonne, der blev fundet på gaden med sine søstre, er blevet Københavner.
Hun går nu under navnet Stevie og er en rigtig lille frækkert med mod på livet, - og hendes forældres fodtøj ☺Hun nyder opmærksomhed fra alle, og deler gladelig kys ud. Tillykke til Jer alle.

 

Jason er desværre ikke længere til adoption, da han er forsvundet fra det område hvor han blev fodret, og hans skæbne er uvis ...

     

Lille bedårende Bubbles, som blev fundet i en papkasse, på Santorini, med sin bror Squeak, nåede aldrig på hjemmesiden. Et par billeder af hende, og så var familien "solgt". Så Ella, som hun nu hedder og lystrer, er flyttet til Gilleleje. Hun har virkelig taget sine forældre med storm, hun er bare sådan en kærlig og hengiven hundepige. Tillykke til Jer alle.

 

Lille Squeak som blev sat i en papkasse med søster Bubbles udenfor SAWAs internat er en heldig lille hund. Hans nye mor, mødte ham på gaden i Grenå sammen med hans plejemor - og det var bare kærlighed ved første øjekast. Så Oskar som han nu hedder, nyder tilværelsen som forkælet enehund. Han er bare flyttet ind, renlig og lystrer sit nye navn. Og glæden ved at putte i mors seng og sofa er stor.

     

Lex blev fundet på gaden, og ingen ville kendes ved ham da han blev fremlyst. Nu har en græsk familie heldigvis fået øjnene op for ham, og tilbudt ham et kærligt hjem.

 

Podolsky blev fundet sammen med sin søster udenfor det lille internat. Nu har han heldigvis fået helt sin egen familie i Athen.

     

Blackie blev fundet på gaden med et brækket ben, og en dyrlæge vi kender tog ham ind og opererede ham uden beregning. Vi håbede så inderligt at Blackie ville få sin egen familie - og det er nu sket :)

 

Chuck blev dumpet på gaden af sin tidligere familie, men nu har en anden familie adopteret ham, og vi håber de vil holde af ham som man skal holde af en hund.

     

Audrey blev indleveret på internatet i forbindelse med en påskebazar. Nu har hun fået sin egen familie.

 

Lille Jack der blev fundet alene på gaden, har nu fået en rigtig familie i Grækenland.

     

Dejlige Mimi, som nu hedder Pixie, er faldet rigtigt godt til hos sin nye familie i Valby, hvor hun har fået et par 2-benede søskende.

 

Skønne Florian var så heldig, at hans nye mor tog på ferie på SAWA, så han fik lejlighed til at vise hvor charmerende han er. Han er nu flyttet til Esbjerg, har skiftet navn til KODA og er blevet lillebror til græske NALA, som ligesom resten af familien, er helt vild med ham.

     

Lille Megan, der blev dumpet i vores kontakts have i Athen og overlevede Parvo, er blevet Københavner. Lila, som hun hedder. er den skønneste hund, der elsker at blive nusset. Gåture i området er også et hit, det tog lige et døgns tid, så var det slet ikke farligt at gå, hvor der var busser, cykler m.m. Tillykke til Jer alle 3.

 

Lille uldtot Mika, som blev fundet gående på gaden, skal aldrig være alene mere. Hun er så heldig, at far er hjemmegåede og bruger masser af tid sammen med hende. Mika er en egensindig lille hund, der allerede har lært en masse tricks - hun har dog ikke fået lært, ikke at gå på bordene. Tillykke til Jer alle.

     

Skønne Tessa, som blev fundet på gaden i Athen er blevet Bornholmer og hedder Deva nu. Hun nyder livet med sin hundebror Sofus, som er blomstret op og gladeligt leger med hende. Deva er en skøn hvalp med mod på livet, samt sko og andet hun kan stjæle :-D hun er en klog hund, som gerne vil lære og udfordres på opgaver. Tillykke til Jer alle 4.

 

Lucy blev dumpet i bjergene og det viste sig hun havde et gammelt brud på benet som gjorde ondt. Da Lucy var blevet opereret, kom den skønneste, blide personlighed frem. Hun blev sat til adoption og er nu så heldig at være flyttet til København, hvor hun skal dele hverdagen med en skøn lille hundedreng.

     

Lille José, som blot blev smidt over hegnet til vores kontakts have i Grækenland, har fået sit helt eget hjem. Han bor nu i Horsens, hvor han deler sine forældre med 2 katte. Han hedder nu Jack, og er en heldig hund med en far der er hjemmegående. Så Jack og far, går dejlige ture sammen, og så nupper de også gerne en "morfar" sammen. Jack elsker at komme med ud og køre bil, så der bliver ingen problemer, når han skal med på campingferie.

 

Lille Juno, der blev sat af på internatet på Santorini, er nu flyttet til Göteborg i Sverige.

     

Pointerpigen Juanita er flyttet til Sverige, og bor hos en sød familie udenfor Stockholm, hvor hun stortrives.

 

Kassandra sad i flere måneder og kiggede på vores hjemmeside, uden der var nogen der faldt for hende. Men nu er der heldigvis en familie i Göteborg der har fået øjnene op for hende, så hun er på vej til et nyt lykkeligt liv i broderlandet.

     

Så blev det lille Eddies tur. Han kom ind på internatet på Santorini sammen med sin mor og sine søskende i en kælder i Perrissa af sin såkaldte familie, da de tog hjem til Athen. Hans mor er adopteret i Sverige, og flere af hans søskende er på vej til hjem i Tyskland og Sverige. Og nu er Eddie også på vej til Tyskland, hvor en kærlig familie venter på ham.

 

Rob, der var efterladt i et hus efter hans ejer døde, har nu fået en ny familie i Athen.

     

Den søde, rolige Madox blev afleveret hos den lokale dyrlæge på Santorini, og kom på den måde videre til internatet SAWA.

Herfra har vi nu fået besked om at en tysk familie er faldet helt og aldeles for ham, og at han allerede er flyttet til Tyskland, hvor han er høje elsket :)

 

Skønne Frazier, der blev indleveret på internatet på Santorini som nyfødte sammen med sin mor og øvrige kuldsøskende, er nu til Frederikshavn til en dejlig familie, hvor han med garanti får bedste venner i familiens 6 årige datter og labradorblanding.

     

Skønne Stacia blev fundet på gaden sammen med en anden hvalp, Bonnie. Begge så alvorligt angrebet af tæger at de havde tægefeber. Men efter endt behandling, er lykken vendt for Stacia, og hun har nu fået et permanent hjem i Grækenland.

 

Lille Eric, kaldet Zarzu, fra Santorini, har nu fået sit eget hjem i Højbjerg ved Århus. Han er så heldig, at hans nye far er hjemmegående, og har stor forståelse for Zarzu's meget usikre sind, og alt foregår derfor i Zarzu's tempo. Zarzu har også fået en ældre hundebror, og de to leger rigtig meget sammen, og putter begge med i både sofa og seng. Tillykke til Jer.

     

Skønne Pipis, hvis bror er adopteret her i Danmark, er nu blevet tilbudt et hjem i Athen.

 

Clara,nu Kiara, kom i pleje på Als - og det blev hendes og familiens skæbne. De kan nemlig slet ikke undvære den lille frække hund. Kiara skal der arbejdes meget med, men hendes far er heldigvis hjemmegående, og har masser af mod på træning m.m. - Tillykke til Jer alle.

     

Lille Milly der blev fundet på gaden med sin søster, er flyttet til København. Hun har taget sine forældre med storm, og selv de folk hun møder på gaden, bliver begejstrede for hende. Hun er så glad og imødekommende en hundepige, legesyg og glad for at møde andre hunde. I nær fremtid, skal Milly og søster Mille mødes for hundeleg :-)

 

Dejlige miss Coakley, som nu hedder Cookie, blev efterladt udenfor internatet på Santorini, med sin madskål og sine legeting. Men nu er hun flyttet til Hjørring, hvor hun skal dele sin familie med Smutter på 14 år og græske Møffe på 12 år. Familien fortæller at hun allerede er ved at falde til.

     

Skønne Lucky (som nu hedder Eddie) er flyttet til Århus og familien beskriver ham som følger: Han er den kæreste, sjoveste og frækkeste lille vaps og har allerede undersøgt hver en krog af hus og have og har fundet sig helt til rette.

 

Lille sjove Cid, der blev fundet på gaden, ser en lys fremtid i møde. Han er nemlig blevet adopteret af en tysk familie :)

     

Dejlige Francesca er flyttet til Viborg, hvor hun nyder livet på landet, sammen med en ældre ruhåret gravhund, en masse høns og ænder og selvfølgelig hendes nye forældre.

 

Skønne Terry er flyttet til Herfølge, hvor han er højt elsket og har været det, fra han landede i Kastrup.

     

Frække Fonzy, som er omdøbt til Zorba, bor nu i Risskov, sammen med sin familie og sin nye storebror Charlie, en Petit basset på 8 år. Han er så heldig at bo tæt på både strand og skov, så han nyder livet og mange dejlige gåture.

 

Lille Alkis, bror til Pipis som stadig er til adoption, nåede aldrig længere end på Facebook, så var hans forældre forelskede. Alkis er blevet til Sezar og trives i hjemmet i Gl. Lundby. Han har fået en lille hundestoresøster Merle, som også er græker og de to har det fantastisk sammen.

     

Lille Dewy, der blev sat af udenfor internatet på Santorini med sine søskende, er blevet dansker. Han lystrer sit nye navn Fredo og er blevet Kongen af Frederikssund. Fredo er bare den skønneste hvalp, elsker alle mennersker men det bedste er og bliver hans pivebamse.

 

Lille skønne Chico nåede ikke at være hos sin plejemor ret længe, førend der var en familie til ham. Han har indtaget hjemmet i Kalundborg, både seng, sofa og vindueskarm og lyder nu navnet Zico. Familiens datter har været på besøg med sin lille hund, og alt hvad den gjorde - det gjorde Zico også :-)

     

Harry blev efterladt hos en hundetræner som vi arbejder sammen med. Men nu har Harry heldigvis fået en ny familie i Grækenland.

 

Gaia var i pleje i Skive, men er nu flyttet til sin egen familie i Greve, hvor hun var længe ventet og meget elsket, lige den hunde-pige de ønskede sig..

     

Lille Bezoula, der blev fundet på gaden med sin søster Mavrola, er flyttet til Frederikssund. Hendes menneskebror Elliot, har døbt hende Coco, og de er allerede bedste venner, dog syntes han ikke det er så sjovt, når hun kravler rundt i hovedet på ham, når det er tid til at stå op :-)

 

Lille bedårende Mavrola, der blev fundet på gaden sammen med sin søster Bezoula, er flyttet til Haslev.
Her nyder hun livet sammen med familien, der alle syntes hun er super sød - og fuld af energi. Hun lyder nu navnet Pyt :-D

     

Albert blev efterladt på internatet i Athen da han var en lille hvalp - og nu efter næsten 1½ år, har han fået sit helt eget hjem. Albert hedder igen Snoopy, som pigerne dernede havde kaldt ham, og han er ved at vænne sig til at være i et hjem, sofaen er indtaget :-D og fuglene der kommer i haven er meget interessante.

 

Skønne Rosa, der pludselig var alene i et hus med Rob, da deres mor desværre døde, er flyttet til Regstrup. Her har hun indtaget hus og familiens hjerter - selv kattene er ved at acceptere hende. Rosa er en mild og glad en lille hund, utrolig lærenem, elsker sine tøjdyr som hun leger meget med. Det bedste hun ved, er at komme på gåture på markerne :-)

     

Lille Molly, som blev fundet på gaden med sin søster, har indtaget Roskilde. Hun hedder nu Mille og er bare den mest perfekte hundehvalp. Hun er glad og kærlig, elsker at lege med sine pivedyr og bamser. Første nat fik hendes mor ikke sovet meget, da der skulle kysses og leges :)

 

Skønne lille Gilda er flyttet til Holbæk. Hun er faldet godt til i familien som fortæller at hun er den dejligste, nemmeste og kærlige hund. Gilda har også fået en ven i familiens ældre han hund med hvem hun allerede deler hundekurv, legetøj m.m.

     

En familie i Athen fik øjnene op for den godmodige Petit Beure, og hun er nu adopteret.

 

Sjove, lille Bunny, der blev dumpet på gaden, er nu adopteret af en familie i Athen.

     

Den søde, blide Wilma, der længe var holdt som lænkehund, har nu fået et godt og kærligt hjem i Hollan.d

 

Det har desværre vist sig at lille Mini er for angst til at være adoptionsegnet.

     

Juliet, der blev fundet i bjergene uden for Athen, har nu fået helt sin egen familie.

 

Fantastiske Holberg har vundet i lotteriet og er flyttet ind hos en familie hvor han skal være træningsmakker for sin 'far'. De skal ud og gå masser af lange ture og nyde et stille og roligt liv sammen.

     

MacCloud boede udenfor hospitalet i Thira på Santorini, hvor han blev fodret af de ansatte, men de mente han kunne få et bedre liv - og det havde de fuldkommen ret i; MacCloud skal nu slå sine folder som elsket familiehund i Gøteborg.

 

Skønne Linos har skiftet livet på gaden ud med livet som forkælet enehund. Hans mor var slet ikke i tvivl, at på trods af hans handicap, skulle han bare flytte hjem til Jylland. Så nu er der dømt hygge og masser af kærlighed til den skønne hund <3

     

Den lille glade Ivy, der blev fundet på gaden med skab, er blevet Københavner. Hun lystrer - nogen gange, sit nye navn Inga. Og familien er bare så vilde med hende. hun er alt hvad man kan ønske sig: fræk, kærlig og nussesyg. Hun skal dog lige lære, at det ikke er farligt at gå tur på gaden.

 

Der var helt sikkert en mening med, at skønne Penny måtte skifte hjem, for hun er nu højtelsket hos sin nye familie. Hun lyder navnet Daisy, og har fået en hundebror, Albert, der er lige så aktiv som hun selv, så de har nogle gode fangelege sammen. Og ellers er der flere hænder til at kæle med hundene og putte med i sofaen :-)

     

Lille forsigtige Victor, fik sig charmeret ind på en familie i lufthavnen, så han nåede aldrig til sin plejefamilie, førend han var adopteret. Han er flyttet til Lolland, hvor han bor sammen med hundesøster Emma. Begge deres forældre er hjemmegående, og har masser af tid til hundene og gåture i den skønne natur.

 

Bedårende lille Robin, der blev fundet på gaden. er flyttet til Falster. Her deler han mor og far med græske Teddy og danske Laban -som er en ældre herre på 14 år. Og så har nogle familiemedlemmer samtidig adopteret Victor - så det endte med en stor familie :-D

     

Smukke Zoltan, der desværre skulle skifte hjem pga allergi i familien, har fået et nyt hjem.
Hun er flyttet til Lyngby, hvor hun er forkælet enehund hos sin mor, der er hjemmegående.
Zoltan, har fået sit gamle navn Mokka tilbage, og nyder livet med masser af hundevenner i området, og slapper fint af med mor i sofaen :-) tillykke til Jer.

 

Skønne Brownie, nåede kun lige på Facebook, så var hans mor forelsket. Så Brownie hedder nu Nicky og er højtelsket enehund i Jyllinge. Nicky er en klog hund, han får mor op af sofaen, ved at sige, jeg vil ud i haven - og vupti, ligger han der hvor mor ellers sad :-) han er renlig, og han elsker og gå tur, og går rigtig pænt. Tillykke til Jer alle.

     

Blide Brownie blev fundet på en strand på Santorini i oktober 2016, hvor hun kæmpede for sine seks hvalpes overlevelse. Hvalpene kunne desværre ikke reddes, men dejlige Brownie får nu en kærlig familie i Gøteborg, som vil give hende al den kærlighed hun har brug for.

 

Katten Moster behøver alligevel ikke at finde et nyt hjem, da hun har fundet melodien i sit nuværende. Tillykke til Moster, og til hendes familie :)

     

Lille Ruby og hendes søskende blev dumpet udenfor internatet på Santorini. Hendes mor mødte hende der, i juleferien, og har derfor ventet meget længe på sin kærlighed. Lille Ella som hun nu hedder er bare en dejlig hvalp, der bliver mere og mere modig - og hun kender helt sikker vejen hjem fra gåturen :-D

 

Lille Rocky og hans søskende blev dumpet udenfor internatet på Santorini. De har nu alle fået et hjem, og smukke Rocky har fået et drømmehjem, hvor han bliver super forkælet. Han elsker at følge sin menneske-søster overalt, men hvalpestreger behøver han ikke hjælp til :-D

     

Skønne Lexi er flyttet til sin egen familie i Frederiksværk hvor hun var længe ventet af hele familien.
Lexi er faldet godt til og nyder livet, bl.a. sammen med familiens andre hunde hvoraf flere er græske.

 

Dejlige Luke er flyttet til sin egen familie på Falster hvor han allerede er faldet godt til og nyder livet sammen med familiens anden hund samt et par katte.

     
Se flere skæbner