SKÆBNER på vor vej

   
Siden er opdateret den 17. juni 2020

 

Willy blev fundet dumpet på gaden med sine to søstre. Nu har alle tre heldigvis fået gode, kærlige hjem.

 

Mini Schnauzeren Freya har fået et hjem hvor hun får den ro og kærlighed hun fortjener.

     

Effie blev fundet alene som lillebitte hvalp, og voksede op hos en kærlig plejefamilie. Nu har hun fået helt sin egen familie at elske.

 

Myra blev fundet på gaden sammen med sin mor og sin søster. Hendes søster døde ulykkeligvis af Parvo. Myra klarede den og hun er nu blevet adopteret af en sød familie (ligesom hendes mor blev).

     

Juliette blev fundet sammen med sine søskende. Nu har hun fået et blivende hjem i Grækanland.

 

Lille Hara blev dumpet på en militærbase, og vi satte hende på vores side i håb om at hun ville få sin egen familie. Desværre er Hara forsvundet fra basen. Vi håber det bedste for hende ...

     

Lille Maria, der havde en familie der ventede på hende her i Danmark, blev desværre ramt af Parvo-virus og døde. Hvil i fred lille pige ...

 

Skønne lille Bee - nu Daisy - er flyttet til sin egen familie hvor hun er faldet godt til. Hun nyder en mor der er hjemme, så god tid til hygge, lange gåture og leg i haven gerne sammen med hunden Dina der også bor der.

     

Sigurd anses desværre ikke længere som værende egnet til adoption.

 

Rico er blevet adopteret af en dejlig familie der fortæller at Rico er den dejligste dreng og nem i al omgang. Han er en rigtig puttegøj og hygger sig med sin storebror, Rufus. Han er højt elsket.

     

Lille Daisy blev fundet på gaden med sine brødre Danny og Donny. De var de skønneste små kræ og blev hurtigt reserveret til danske familier. Desværre blev de ramt af parvovirus og lille Donny klarede den ikke.

Daisy klarede skærene og er nu flyttet til et par med erfaring med græske hunde og hun lever som familiens midtpunkt med masser af lange ture i naturen og hygge hjemme.

 

Danny, der blev fundet sammen med sine søskende, Daisy og Donny, blev desværre ramt at parvovirus. Daisy og Danny overlevede, og Danny er nu kommet sin helt egen familie. Danny stor trives og er en glad lille hund, som elsker sin familie.

     

Banana - nu Nana - er flyttet til sit eget hjem, hvor hun deler familien med en lille tro kopi af hende selv, som også kommer fra samme hvalpefabrik. Tillykke til Jer ♥

 

Lille Donny der blev fundet sammen med sine søskende, Daisy og Danny, blev desværre ramt at parvovirus, og klarede den ikke. Begge hans søskende overlevede.

Hvil i fred lille mand ...

     

MAX, MILO, MURPHY, MOOSE, MAVERICK, MARLEY OG MILA

Disse skønne små livsglade hvalpe blev fundet forladt sammen med deres mor på gaden i det nordlige Grækenland. Heldigvis fik den lille familie hjælp og blev samlet op og vi delte en lille video af dem på Græske Hundes Facebook side. Det udløste en lavine af dejlige tilbud om hjem og hele flokken kom hjem til Danmark og er nu fordelt i hele landet.

 

Fantastiske, blide Lili er mor til den store flok M-hvalpe. Hun blev smidt på gaden med hele sit store hvalpekuld og var helt fortabt. De blev alle bragt i sikkerhed og inden der var gået længe blev Lili tilbudt et hjem hos en af foreningens mangeårige, trofaste støtter. Nu går de to skønne damer og småsludrer med hinanden og har det aldeles pragtfuldt.

     

Skønne Foxy er flyttet til sin egen familie, hvor hun rigtig nyder livet som forkælet ene hund.

 

Bell (nu Milou) er flyttet til sin egen familie hvor hun er faldet godt til og nyder det og er hurtigt blevet bedste venner med den anden labrador hund i familien.

     

Sky er flyttet til sin egen familie hvor hun var længe ventet. Hun er faldet godt til og hygger sig med familiens andre hunde og katte.

 

Lille Bib, nu Alba, er flyttet til Danmark. Her deler hun sofa, seng og familie med 2 andre hunde, græske Felix og danske Anton. Tillykke til Jer <3

     

Stella, der blev fundet i en papkasse ved en container sammen med sin søster Sky, er flyttet til sin egen familie hvor hun allerede er faldet godt til. Hun hygger sig med familiens anden græske hund samt en kat.

 

Den lille mand Buster har charmeret sig godt og grundigt ind på sin plejefamilie, så de vil ikke af med ham igen. Så Conrad som han hedder nu, fortsætter med at være forkælet hund ude på landet

     

Dejlige Poppy er adopteret af en skøn familie, og skal nu bare nyde livet :)

 

Marley og Marla blev fundet på gaden sammen med deres søskende. De stakkels hvalpe havde parvovirus, og kun Marley og Marla overlevede ... Nu har Marla fået helt sin egen familie i Grækenland

     

Marley og Marla blev fundet på gaden sammen med deres søskende. De stakkels hvalpe havde parvovirus, og kun Marley og Marla overlevede ... Nu har Marley fået helt sin egen familie i Grækenland

 

Lille Peanut er blevet adopteret af en græsk familie.

     

Lille blide Loulou var en meget populær dame da hun kom til adoption. Hun er nu flyttet til København hvor hun allerede er højt elsket af sin nye familie og hun er blevet bedste venner med familiens gamle hundedreng.

 

En af vores dejlige trofaste adoptanter havde måttet sige farvel til sin gamle græker som måtte herfra efter et langt og godt liv i Danmark. Hans familie kunne slet ikke modstå lille Larz, og han er nu flyttet ind og har taget hjemmet med storm. På sigt skal han med sin mor på arbejde og fungere som terapihund.

     

Flora blev fundet på gaden med en frygtelig beskidt og filtret pels. Heldigvis gemte der sig den gladeste lille hundepige inde under alt det grimme.
Flora er nu flyttet ind hos en dame som hun skal arbejde sammen med, og Flora har dermed fået job som terapihund.

 

Tramp, den spøjse lille fyr, blev fundet bundet til et træ, midt ude på en mark.
Heldigvis skinnede hans gode humør gennem billederne på vores hjemmeside, og han blev hurtigt tilbudt et dejligt hjem som forkælet enehund.

     

De to skønne piger Alice og Alvilda blev fundet sammen på gaden og var, på grund af deres søde væsen, højt elskede af dem som passede dem i Grækenland.
Skæbnen ville at de fik lov at blive adopteret sammen her i Danmark og de nyder nu deres nye omgivelser i det Nordsjællandske.

 

Paloma er nu kommet til sin nye familie og hun stortrives.
Hun er en rolig hvalp, som hygger med alle, både voksne og børn. Hun har mødt en del hunde, som hun elsker at lege med. Som familien siger: en drømmehund. Hun er elsket.

     

Glicka blev dumpet på gaden sammen med sin bror, men lykken vendte, og de er nu begge adopteret af kærlige familier.

 

Max, der kom fra en ulovlig opdrætter, er blevet adopteret af en familie i Tyskland.

     

Flotte Alfred ventede rigtig længe på at nogen skulle få øjnene op for ham og da det endelig skete viste det sig at han var adopteret i Holland. Stort tillykke til den flotte fyr.

 

Skønne Radar kom til Danmark da han var adopteret. Desværre gik det slet ikke med familiens hund så han blev slået op til adoption igen.
Nu har han fundet sig godt til rette som enehund, men med rigtig mange hundevenner og endda også hestevenner, selvom de er lidt store at lege med.

     

Søde Sally, der blev fundet på gaden sammen med sin mor og bror, er flyttet til Taastrup, hvor hun skal leve et drønforkælet hundeliv hos sin nye far og hans kat.

 

Bib og Bob blev smidt af foran én af vores kontakters hus. Nu har de begge fået hjem i Grækenland.

     

Reggie, som blev fundet på Santorini, hvor han boede i et hønsehus sammen med sin bror, har nu fået sin helt egen familie. Han nyder livet sammen med sine 2 græske søskende.

 

Boo, der sammen med sine søskende Bob og Betty, blev fundet på gaden med skab og parvo på Lesvos, er nu flyttet til Sverige.

     

Bob, som blev fundet på gaden med skab og parvo på Lesvos, er nu kommet til sin helt egen familie.
Bob kan nu være alene hjemme uden problemer og holde sig til når han skal ud. Bob elsker at gå tur i parken, hvor han leger med de andre hunde. Han er bare glad og kælen og elsket af sin familie.

 

Betty, som blev fundet på gaden med skab og parvo på Lesvos, er nu kommet til sin helt egen familie.
Familien skriver:
Vi er så utrolig glade for at have fået Betty hjem hun er simpelthen en fantastisk sød og utrolig mild pige.
Hun er faldet rigtig godt til herhjemme (så nu kommer hvalpe narrestregerne frem �� ) Der er stadig meget nyt der lige skal opdages og ses an men hun klare det bare så flot.
Hun har det rigtig godt med Effi og andre hunde vi har mødt så vi glæder rigtig meget til at løbetiden er overstået så Basse og Betty også kan få glæde af hinanden.

     

Lille sociale Bianco, der blev fundet på gaden, har nu fået et hjem i Athen.

 

 

Paloma og Pablo, som blev brugt af nogle sigøjnere til at tigge med, og blev konfiskeret af politiet er nu kommet til deres helt egen familie, hvor de gør stor glæde. Begge er faldet godt til og trives sammen med familien og deres andre dyr.

     

Store dejlige Sia, er blevet adopteret af en familie i Athen.

 

Lille forsigtige Dora, der blev fundet efterladt på gaden sammen med sin mor, er ny flyttet til Jylland, hvor hun deler hjem med en dejlig familie, der i forvejen har to andre små hunde.

     

Radar med de ganske uimodståelige ører blev slået op på Facebook da han var blevet fundet på gaden på Santorini. Et par faldt fuldstændig for hans charme og vi hurtigt gjort alt klar så han kunne flyve til sit forever-hjem - han fløj med fly, selvom de ører sikkert kunne have båret ham hele vejen :)

 

En af vores græske kontakter bad os hjælpe med at finde et hjem til denne lille ældre dame og der gik ikke længe før hun blev spottet på vores Facebookside. Hun har skiftet Athens gader ud med et lunt hjemi Danmark og her befinder hun sig som blommen i et æg.

     

Lille Ringo blev fundet på gaden sammen med sine brødre - George, Paul og John. Han har nu sin helt egen familie hvor han er en højt elsket hvalpedreng.

 

Skønne, skæve Flick kom til Danmark på et afbud og den heldige dreng er nu flyttet ind hos sin helt egen familie.

     

Smukke Zeus der levede som lænkehund indtil ejeren blev træt af ham og kontaktede Benedikte, er nu adopteret af en familie i Athen.

 

Uimodståelige Bella nåede aldrig længere end til et enkelt opslag på vores Facebook side før hun havde smeltet et hjerte i Nordjylland så nu hygger hun med sin mor som forkælet enehund.

     

 

Smukke Billy blev fundet på gaden sammen med sin bror Blue. Egentlig skulle hun bare på en kort visit hos en familie på Sjælland, men der gik ikke mange minutter før hun indtog hjem og hjerter, så hun bliver hvor hun er.

 

Vi fik en mail fra en pige som arbejdede på Rhodos. Her havde hun hjulpet med at passe og pleje Panos hele sommeren. Nu da tiden var ved at være inde til at rejse hjem, var det med et tungt hjerte at hun skulle efterlade Panos. Graeske Hunde lovede at prøve at finde et hjem i Danmark, men trebenede hunde er måske ikke i højeste kurs...
Dér tog vi helt fejl! Panos' smilende fjæs smeltede mange hjerter og efter en strabadserende hjemrejse er han nu landet i Danmark, og både han og hans familie kunne ikke være mere lykkelige.

     

 

De tre skønne pølsehunde Aly, Aby og Alex, vagte stor interesse da de kom på siden, de er dog alle adopteret i Holland.

 

Lille John blev fundet på gaden sammen med sine brødre - George, Paul og Ringo.
Nu deler han sit nye hjem med nogle skønne små og store hundebasser som alle nok skal lære at elske den lille fyr.

     

 

Lille Paul blev fundet på gaden sammen med sine brødre - George, Ringo og John.
Paul er flyttet ind hos en skøn familie og deler hjemmet med en Golden Retriever som nok skal få sin sag for med den lille rod.

 

Lille George blev fundet på gaden sammen med sine brødre - Paul, Ringo og John. Der gik ikke mange minutter fra de kom på Facebooksiden til George fik tilbudt et fantastisk hjem og flyttede til Danmark.

     

 

Den smukke Choko er blevet adopeteret af en familie i Grækenland.

 

Hercules er flyttet til Danmark, og nyder livet med sin danske hundebror Jumi.

     

 

Søde forsigtige Aida er flyttet til sin egen familie. Hun er faldet godt til i familien med en hjemmegående mor med tid til hygge og gode gå ture og leg med de 2 andre skønne hunde i familien.

 

Skønne Theo er så glad og fræk, løber med sko og graver huller i haven, og leger meget med sit legetøj. Har også været ude og køre bil det tager han flot. Spiser og drikker godt. Vi er alle 4 rigtig glade for ham.

     

Skønne Laurel - nu Happy - nyder livet hos sin helt egen familie. Han stortrives og elsker at putte.

 

Skønne Hardy - nu Rico - har fået sin helt egen familie og trives så godt. Han er højt elsket. Rico har fået en storebror, en labrador, som nyder hans selskab.

 

Skønne Fiona boede på internatet SAWA på Santorini, men den adresse er nu byttet med en i Danmark hvor hun nu slår sine folder som enehund.

     

For 11 år siden kom en ganske speciel hund til Danmark, men denne sommer tog hun til hundehimmelen og hendes familie var ikke i tvivl om at deres næste hund selvfølgelig skulle være fra Grækenland igen. De fandt skønne Luna helt uimodståelig og det har vist sig at de havde helt ret.

 

Lille fine Blue blev fundet med sin søster på gaden i Grækenland. Med det charmerende fjæs varede det ikke længe før en familie blev forelsket i ham og han er nu en højtelsket del af familien.

     

Søde lille Boubou er flyttet til sin egen familie, hvor hun er faldet godt til. Hun nyder sit nye liv som forkælet ene hund, med gode gåture og leg med naboens græske hund <3

 

Søde lille forsigtige Ella skulle omplaceres og kom til en af vores fantastiske plejefamilier. Efter kort tid måtte plejemor kaste håndklædet i ringen! Den lille dame havde vundet plejefamiliens hjerter i den grad, at de ikke kunne lade hende rejse videre. Så nu bliver Ella boende for evigt.

     

Tilde og hendes brødre Rafiq og Rico blev ud i bjergene som ganske små hvalpe. Hendes brødre lever et skønt liv og selvom Tildes første familie var nødt til at opgive hende af ulyksaglige årsager, har hun nu atter fundet lykken i en ny familie, hvor hun er blevet bedste venner med familiens anden hund.

 

Skønne Sokrates, som blev fundet i en skraldespand sammen med sine to brødre, har fået helt sin egen familie. Han nyder livet og er allerede højt elsket.

     

Dandy er en superflot fyr med et helt henrivende underbid. Han kom til Danmark på et afbud og han har taget sin nye familie med storm. Han er en skøn og social lille fyr som går i hjerterne på alle.

 

Skønne lille Melina blev brugt som tiggerhund af sigøjnere på Santorini. Heldigvis blev hun overdraget til os og hun er nu flyttet ind hos en fantastisk familie som elsker at være aktive i naturen og hun er glad og fræk, præcis som en hvalp skal være.

     

Lille sociale Melios, som blev fundet på gaden, lever nu et lykkeligt hundeliv i Sverige.

 

Den modige og intelligente lille Mrs. Doubtfire, som nappede æslerne og lavede fis og ballade på internatet, kan nu lave ballade i sin nye familie i Schweiz.

     

Alle fire Korfu hvalpe, som blev fundet på gaden, da de var ca. 8 uger gamle, har nu fået kærlige hjem i Danmark.

 

Skønne Zack er landet trygt :) Han er allerede fars hund og er højt elsket af hele familien.

     

Skønne Byron, som blev fundet i en skraldespand sammen med sine to brødre, har fået sin helt egen familie. Han nyder livet og er allerede højt elsket.

 

Skønne Molly er adopteret af en dejlig familie, hvor hun rigtig vil blive forkælet og allerede er faldet godt til.

     

Skønne Homer, som blev fundet i en skraldespand sammen med sine to brødre, har fået sin helt egen familie. Han nyder livet sammen med sin mor og to menneskesøskende, og er allerede højt elsket.

 

Bruno er flyttet ind hos en dejlig aktiv familie, hvor han skal med på vandreture både i ind- og udland.

     

Lille Albert er blevet adopteret af en sød græsk familie.

 

 

 

Smaragda har fået en god familie i Athen, så hun bliver i Grækenland.

     

Søde lille Dahlia har fået helt sin egen familie.

 

 

Otto blev fundet på gaden med sine brødre Oscar, Oliver og Ole. Den festlige lille fyr er flyttet til Jylland hvor han har sikret sig en tryg fremtid med masser af kærlighed.

 

     

Oscar blev fundet på gaden med sine brødre Ole, Otto og Oliver. Heldige Oscar skal være deltids-skibshund, da hans nye familie har båd og han har hurtigt lært at begå sig som søulk. Når han ikke er til søs, går han hjemme med sin mor som er gået på pension og familiens kat som han er bedste venner.

 

 

Oliver blev fundet på gaden med sine brødre Oscar, Otto og Ole. Nu er gaden skiftet ud med en skøn familie som allerede har en dejlig græker, og familien holder kontakten med bror Otto som han fulgtes med til Jylland.

 

     

Ole blev fundet på gaden med sine brødre Oscar, Otto og Oliver. Ole havde et benbrud da han kom ind, men det voksede heldigvis fint sammen. Ole er adopteret af en englænder som bor i Grækenland.

 

 

De tre små søskende Chaos, Cleo og Chloe blev fundet i en skraldespand, og var på vej til et bedre liv, men ulykkligvis blev de alle ramt af den frygtede Parvo-virus, og ingen af de tre små sjæle overlevede ...

 

     

Herman har, ligesom sin bror Hugo, fået helt sin egen familie.

 

Lille Hugo har fået en dejlig familie at elske.

     

Jytte - nu Mynte -er flyttet til en særdeles hundeelskende familie og vil få tryg fremtid sammen med familiens anden hund.

 

Jens er flyttet ind hos en skøn familie, der både rummer større børn og en dansk/svensk gårdhund. Han går en skøn og aktiv tilværelse i møde.

     

Xandy med de skønne ører er flyttet ind hos sin helt egen familie og hendes menneskebror er bare så pavestolt og glad for hende. Hun er lærenem og glad og elsker at hente sin brormand fra skole.

 

Dennis blev reddet fra et hjem med misbrugere og kom i pleje i Grækenland. Heldigvis var han stadig fuld af nysgerrighed og gå-på mod og det får han brug for nu hvor han er flyttet til et kvarter med skoven lige ved siden af og masser af legekammerater.

     

De to søskende Olivia og Otto er nu begge adopteret af familier som elsker dem højt.

 

Den forsigtige Sally har nu fået helt sin egen familie :)

     

Lille Snow blev leveret tilbage efter at have været adopteret. Men nu er hendes plejefamilie i Grækenland blevet så glade for hende, at de har besluttet, at hun skal blive hos dem for altid :)

 

Becca blev fundet på gaden, smidt ud som affald. Hun kom til adoption på vores hjemmeside og straks tilbudt mange hjem i Danmark. Den heldige familie har tre skønne børn som alle forguder deres lille guldklump.

     

Jack blev fundet på gaden sammen med sin søster Jill på øen Lesbos. Kasserede fordi deres mor havde fået endnu et uønsket kuld hvalpe. Vores kontakt fandt frem til familien som havde smidt hvalpene ud og så blev der truet med politi hvis den stakkels tæve ikke blev steriliseret. Det er hun blevet og skønne Jack er flyttet til en dejlig familie i Danmark hvor han er højt elsket.

 

En af vores erfarne adoptanter var klar til at få en ny græker og da hun så billedet af Louloudi var hun solgt. Så nemt kan det gå for en lille hund at komme fra en usikker fremtid til at være elsket familiehund.

     

Lucky lever bestemt op til sin navn, for efter en hård start på livet i Grækenland, hvor han brækkede benet, så er han nu flyttet ind som forkælet enehund hos en skøn familie.

 

Piliana er nu flyttet til en dyreglad familie, hvor hun sammen med familiens øvrige firbenede medlemmer vil få masser af opmærksomhed og dejlige stunder.

     

Lille fine Milou har fundet sin helt rigtige familie, og hun er bare så dygtig og glad.

 

Den lille forsigtige Henrietta er en heldig lille pige, der er blevet adopteret af en god familie i Tyskland.

     

Cora blev bundet udenfor en dyrlæge af en familie, der åbenbart bare ikke gad hende længere. Men det er ligemeget nu, for Cora har fundet en familie som vil elske hende for altid.

 

Lille Ruby skulle så grueligt meget igennem før hun endelig fandt hjem. Nu bor hun hos den bedste familie hun havde kunnet ønske sig.

     

Ella blev fundet på gaden sammen med sin mor og sin søster Esme. Nu er Ella adopteret, og skal bare leve et liv som forkælet hund i en dejlig familie.

 

Lille Esme er, ligesom sin søster Ella, blevet adopteret af en dejlig familie ...

     

Den lille krudtugle Wendy, har fået et dejligt hjem i Sverige.

 

Leopold er flyttet til sin egen familie, hvor han var længe ventet og rigtig vil blive godt forkælet :)

     

 

Lille Tim er flyttet ind hos sin nye famile, hvor han går et liv i møde som forkælet enehund.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tommy er flyttet ind hos en hundevant familie, der har glædet sig til at byde ham velkommen til det dejligste hundeliv.

 

Robin blev sat af udenfor et internat. Han elsker mennesker, og er kommet i syvende himmel efter han har fået helt sin egen familie at elske.

     

Lille godmodige Rudolf vandrede alene rundt på gaden. Nu har han indtaget sit nye hjem og sin families hjerter.

 

Ophelia boede i en flygtningelejr på Lesbos. Men nu er det for længst slut med det, og hun er nu adopteret af en familie, der elsker hende over alt.

     

Lilly og Lola blev fundet i en skraldespand på Santorini lige før jul. Nu har de begge fået dejlige familier, hvor de bare skal være glade små piger fra nu af.

 

Lille forsigtige Daisy gjorde så stort indtryk på sin plejefamilie, at de har besluttet at hun slet ikke skal være hos andre end dem :)

     

Søde Frankie er flyttet på landet, hvor et aktivt liv med heste og andre dyr venter. Hjemme vil hans menneskeforældre også sørge for, at han får et skønt liv med forkælelse.

 

Skønne Vivi er adopteret af en familie i Sverige.

     

Søstrene Jytte og Jill, der blev fundet i bjergene udenfor Athen, har begge fundet gode hjem i Holland.

 

Forsigtige Barbie har fundet et hjem hvor hun vil blive forkælet resten af sit liv.

     

Lille Albert har fået sit dejlige eget hjem.

 

Alberts bror Arthur med de små kommodeben har fundet sin egen familie.

     

Frække lille Tessa er blevet adopteret af en sød familie.

 

Fantastiske Lorenzo var havnet på SAWA internatet på Santorini, hvor han bare elskede alle, både mennesker og hunde. Heldigvis var der en skøn familie som besluttede at de slet ikke kunne lade ham blive der, så nu er han højtelsket familiehund på fuld tid.

     

Smukke lille Molly (søster til Milly) har taget sit nye hjem med storm og hele familien elsker hende, især hendes menneske-storesøster.

 

Lillebitte Milly (søster til Molly)er flyttet hjem til en familie som har stor hundeerfaring og hun er allerede et højt elsket familiemedlem som sætter gang i hele huset.

     

Skønne Molly fra Santorini er flyttet hjem til sin fantastiske familie som har ventet tålmodigt på at hun flyttede ind, så de kunne overøse hende med kærlighed.

 

Skønne Maluca har fundet en perfekt familie som elsker hende for - og på trods af hendes særheder. Heldigvis er det i allerhøjeste grad gengældt. Det beviser, at hvis man har tålmodigheden så ender det lykkeligt præcis som i eventyrene.

     

Lille Tilly har fået helt sin egen familie.

 

Det lykkedes alligevel for Jacksons far at få puslespillet til at gå op, så Jackson bliver hvor han er :)

     

Kokonaki er adopteret i Grækenland.

 

Myrto er adopteret i Holland.

     

Lille Tommy, der blev fundet på gaden sammen med sine søskende, er nu adopteret.

 

Vores kontakt på Santorini kom en dag kørende og pludselig blev denne lille skønhed kastet ud af vinduet fra den forankørende bil. Hun blev samlet op og kørt til dyrlægen. Heldigvis slap hun med knubs, men det kunne have gået frygtelig galt.
Mange skønne mennesker tilbød hende et hjem, og hun er nu flyttet ind hos sin nye mor som har masser af tid og kærlighed at give lille Perle.

     

Lille Dennis på 8 år blev efterladt alene da familien flyttede til Athen. Han gik udenfor sit gamle hus og forstod ikke at han ikke længere måtte komme ind.
Nu har han fået en ny kærlig familie og deler han hverdagen og sin familie med katte og kaniner og vil aldrig mere blive forladt.

 

Skønne Pixie var til adoption hos en af vore kontakter og hun bor nu hos en familie som ELSKER pointere og Pixie i særdeleshed.

     

Flotte Leo solgte helt sig selv med sit charmerende look. Han er flyttet på landet og har taget hele nabolaget med storm.

 

Mamma blev fundet i en frygtelig forfatning. Hun var blevet sparket og måtte hasteopereres da hendes hvalpe var døde i hendes mave. Nu har hun byttet gaden ud med en familie som elsker hende højt.

     

Sofus er en skøn dreng som ikke gør meget væsen af sig, så han var verdens heldigste hund da han blev adopteret som forkælet enehund.

 

Paris var i pleje hos en af vore kontakter, og han er nu flyttet ind hos sin nye far, der har fået en fantastisk dreng, som kan udfylde det hul som hans højtelskede gamle hund havde efterladt.

     

Vores kæmpestore bullerbasse Max var ikke længe at charmere en familie. De havde måttet sige farvel til deres gamle kæmpe og savnede en hund med en god størrelse og der var Max det perfekte match.

 

Dimitris med det skønne underbid boede sammen med en dame som var meget syg og havde brug for hjælp til at finde et hjem til Dimitris. Heldigvis var der en familie som slet ikke kunne stå for hans charme og han har taget familien med storm.

     

Leo er adopteret.

 

Jackie O er adopteret.

     

Sofus er adopteret.

 

Bob er adopteret.

     

Molly blev fundet på gaden på Limnos sammen med sin søster. Nu er hun flyttet ind hos sin nye familie, som bare synes hun er en helt fantastisk dejlig pige :)

 

Sawa blev fundet i en papkasse sammen med sin bror Santos på Santorini. Nu er Sawa adopteret af en familie der elsker hende højt, så selvom Sawa startede sit liv med at blive smidt ud med skraldet, ser hendes fremtid lys og lykkelig ud :)

     

Smukke Summer er nu flyttet til Rødovre til en familie, der også rummer en anden græsk hund. Et liv med tryghed, kærlighed og gode gåture venter forude.

 

Lille bitte Coco gik fra at være overset til at være verdensstjerne. Hun har vundet i lotteriet og fået en skøn familie på Fanø med tre små hunde, en mor der går hjemme og masser af skøn natur at boltre sig i.

     

Bedårende Fiffi var ikke længe om at kapre sin nye mors hjerte. Hun er flyttet ind hos en anden lille græsk hundepige i Danmark og de nyder bare hinandens selskab.

 

Skønne Alfie med de fantastiske ører får lov til at blive på Santorini, hvor han er blevet adopteret af en familie, som kendte ham fra han gik på gaden.

     

Lille Zizel har fået et dejligt hjem i Egå.

 

Blondie blev fundet på gaden, og ingen havde efterlyst hende, så hun var nok dumpet efter nogen har forladt Santorini i for vinteren, og ikke ville have hund alligevel.
Heldigvis fik hun ikke lov at være til adoption længe før der kom en henvendelse på hende. Blondie er nu flyttet til Vestsjælland hvor hun nyder livet som forkælet enehund.

     

Lillebitte Thor blev konfiskeret af politiet fra sigøjnere, der brugte ham som et tilløbsstykke når de tiggede.
Vi lagde hans historie på Facebook og der gik ikke mange minutter herefter før hans nye mor havde taget beslutningen om at adoptere ham. Thor bor nu i København og er en totalt (og velfortjent) lille forkælet fyr.

 

Coco blev fundet på gaden sammen med sine søskende og var heldig at få chancen for at komme til Danmark til en af vores skønne plejefamilier.
Coco er nu flyttet til sit helt eget hjem og hun får travlt med træning og hygge.

     

Lille sociale Zorbas blev fundet af en turist udenfor et hotel, og Græske Hunde lovede at prøve at finde et godt hjem til ham. Det er i den grad lykkedes, og Zorbas stortrives sammen med sin nye mor.

 

Lille Viggo blev fundet sammen med sine søskende på gaden og anbragt på et internat. Den lille fyr fandt livet på internatet lidt overvældende, så til alt held blev han hurtigt adopteret. Nu bor han i Danmark, hvor han var længe ventet og nu er højt elsket ...

     

Lillebitte Chanel startede livet med at blive smidt i en skraldespand sammen med sin søster. Heldigvis blev hun reddet før det gik galt, og hun lever nu i sus og dus i Jylland sammen med sin nye mor og en kattesøster.

 

Lille Britta, der blev fundet sammen med sine søskende på gaden, er adopteret af en familie i Holland.

     

Lillebitte Baby blev reddet fra en ulovlig hundehandler i Grækenland. Hun er nu adopteret hos et ægtepar på Sjælland og hun er bare en det skønneste familiemedlem med en lille krop og en kæmpe personlighed.

 

Lille Summer er flyttet til København og hygger sig med sin far hver dag. Hun er med på arbejde og de går lange ture i byen og møder spændende mennesker og hunde.

     

Mimi er adopteret.

 

Carla er adopteret.

     

Vagabond er adopteret.

 

Lille Miki har fået en familie i Grækenland.

     

Lille Pauli har nu fået et godt hjem i Tyskland.

 

Smukke Nyx nåede aldrig på hjemmesiden, familien faldt med det samme for hende da de så dette billede, hvilket vi sagtens kan forstå.
Nyx nyder nu livet og kærligheden hos sin familie i Jylland, og leger hver dag med sine to hundesøskende, en græsk gadehund og en dansk "genbrugshund".
Familien havde kort forinden mistet en hund, så det fik os til at tænke på hundens testamente.
Stort tillykke til jer <3

     

Lækre brune Anton, har også skiftet navn, han hedder nemlig Ludvig nu. Ludvig er flyttet til Bolderslev i Sønderjylland, hvor han skal bo med 2 ældre hunde, som begge kommer fra Grækenland.

 

Smukke lyse AL, han hedder Morgan nu, er flyttet til Balle, hvor han både for en menneskebror på 8 år og en ældre hundebror på 16 år. - Han er også så heldig, at han nye mor er hjemme om dagen, så der er masser af tid til leg og gode gåture.

     

Yndige Anais, nu Zia, er flyttet til Viborg, hvor hun skal bo hos en familie, der kender Aios forældre og har forelsket sig i hende, da de så hende. Zia er så heldig, at hun vil få mulighed for at møde sin mor ind imellem.

 

Lille Mini fra Santorini, er blevet adopteret af en græsk familie.

     

Lille Vickie - søster til Vivi og Viggo - var kun til adoption i et par dage, da vi fik besked om at hun var tilbudt et hjem i Sverige.

 

Søde, lille Goldy, har fundet et rigtigt hjem i Grækenland.

     

Lilly blev sat af ved vores kontakts hus i Athen. Nu er hun adopteret af en familie i Grækenland.

 

Rosa var syg og afmagret da hun blev fundet på gaden. Hun blev plejet og helbredt, og bor nu hos en sød familie i Grækenland.

     

Kokoni, den lille fyr som blev fundet alene i centrum af Athen, er nu adopteret i Grækenland.

 

Den lille terrier-pige Holly, er endnu en hund der blev fundet på gaden. Nu bor hun hos en græsk familie.

     

Lille forsigtige Blondie, der blev dumpet på gaden, er nu adopteret af en græsk familie.

 

Ally blev dumpet på gaden sammen med sin søster. Søster Aida bor nu i Danmark, mens Ally har fået en familie i Grækenland.

     

Bruna, der blev reddet fra en ulovlig avler, har nu fået sit eget hjem i Grækenland.

 

Luna er en meget heldig hund. Hun er faldet så godt til i plejefamilien, hygger og leger med deres andre hunde og er bare en skøn hund, så de kan slet ikke undvære hende i familien så hun bliver boende. Stort tillykke til jer alle.

     

Lille forsigtige Ella blev fundet på gaden og blev taget ind og sat til adoption hos os. Hun var så heldig at komme med til Danmark på et afbud og kom i pleje hos en af vores fantastiske plejefamilier.
Efter kun tre dage fik vi en henvendelse på hende fra en tidligere adoptant. Allerede dagen efter flyttede hun ind hos sin nye familie og fik dermed en græsk storebror. Sådan kan man pludselig være en rigtig heldig lille pige.

 

Vores store bamse Manu var adopteret til et hjem med børn og det var han ikke så tryg ved. Han blev derfor sat til adoption igen og han er nu flyttet til Samsø på en dejlig gård. Hans nye familie fortæller at han stortrives og de skal starte til træning inden længe - bare for hyggens skyld.
Manu er vild med at lave sporarbejde og elsker når aftensmaden er gemt i haven.

     

Lille Oration kom på internat efter at være fundet alene på gaden. Nu har han fået helt sin egen familie i Grækenland.

 

Lille skønne Bailey nåede slet ikke på hjemmesiden, førend der var en familie til hende. Hun er nu flyttet ind på en stor gård, hvor der både er heste, katte og hundebror Aston, og ikke mindst en stor familie - selv børnebørnene bor der - og Bailey elsker dem allesammen :)

     

Scruff blev, som så mange andre, bare sat udenfor internatet på Santorini, har fået sit helt eget hjem i Danmark. Han hedder nu Tor og bor i Glostrup. Han vil aldrig skulle være meget alene hjemme, da hans far er hjemmegående, og de går nogle dejlige ture sammen.

 

Skønne Fiona, der blot blev smidt på gaden, er flyttet til Birkerød. Her nyder hun livet med sin mor, der ikke længere er på arbejdsmarkedet, så der er masser af tid for de to til at lære hinanden rigtigt at kende og til dejlige gåture.

     

Lille Rock, nu Pablo, fra Santorini, er blevet Københavner, efter at have levet på stranden på Santorini, hvor han blev fodret af surfere. Hans nye mor beskriver ham som intet mindre end verdens bedste hund - en drømmehund ... Han følger sin mor overalt, elsker at komme ud og gå dejlige ture - og bidrager til underholdningen i det lille hjem - han sætter sit gebis i alt, snupper ting og er bare som en dejlig unghund skal være :)

 

Smukke Alice, der blev fundet på gaden med sine søskende, er blevet Fynbo. Agapi, som hun hedder nu, er faldet hurtigt til, og tager alt nyt med ophøjet ro, på gåture hilser hun gerne på alt og alle, og i næste uge starter det alvorlige, for så skal hun begynde i skole :)

     

Lille bedårende Molly, der kommer fra en ulovlig opdrætter, er flyttet til Als. Her nyder hun livet med sin mor, som er hjemmegående -og hun har også skiftet navn, nu hedder hun Milly som sin hundemor :) Hun har allerede fået nye hundevenner, bl.a. græske Fifi - så livet er bare herligt for en lille forsigtig hund.

 

Milly, som kom fra en ulovlig opdrætter sammen med sin hvalp Molly, har fået sin helt egen familie. Hun er flyttet til Kolding og familien beskriver hende som den sødeste og blideste lille hund <3 Hun er meget glad for mennesker, og på deres gåture tiltrækker hun megen opmærksomhed. Selv ture i bilen klarer hun bare så flot.

     

Lille Antonio er blevet adopteret af en svensk familie, og er på vej til Skåne :)

 

Lille Hara fra Thrakomakedones er en heldig hund - fundet med flere søskende på gaden, syg af Parvo, men heldigvis klarede hun skærene så hun kunne komme hjem til sin egen familie, som ventede længe på hende. Hun er nu blevet til Ellie og nyder livet som forkælet enehund i Klippinge., men med flere græske hundevenner i den nærmeste familie :-) Tillykke til Jer <3

     

Lille bedårende Carmen blev fundet på gaden, bange og usikker på alt. Man gætter på, at hun måske er mor til Winnie og Benjamin, som allerede er adopterede og bor i Danmark. Carmen som nu hendder Silke, skal aldrig mere være alene, hun er flyttet til Herfølge, hvor mor er hjemmegående, og der er altid selskab af hundebror Mikkel samt et par græske katte <3

 

Smukke blide Milly, nu Kaja, er flyttet til Amager, hvor hun deler hjem med hundebror Bobo, som også er græsk, samt et par ældre katte. Kaja gik direkte fra flyveren ind i familiens hjerter med træsko på, og hun er bare så glad og tillidsfuld en hundepige.

     

Lilly, som er søster til Lexie, var den mest forsigtige af de to søstre, der står var, for hun har simpelthen udviklet sig så meget og rigtig hurtigt. Hundebror Mingus er også en god støtte for hende, og han elsker sin lillesøster, og begge hunde er vilde med at komme på ture, også ved vandet i det skønne Nordsjælland.

 

Lexie fra Lesbos er flyttet til Skanderborg. Vi fik oplyst, at det var en forsigtig hvalp, men det hørte Lexie aldrig efter, for hun har virkelig stort mod på livet, selv unoder kan hun klare, helt selv. Tillykke til Jer.

     

 

 

Lille forsigtige Ebba er flyttet til Ll. Skensved, hvor hun er forkælet enehund. Thaia som hun hedder nu, nyder at mor er meget hjemme hos hende, og har haft besøg af en træner, så hun ikke er så usikker på bl.a. gåture - så heldige Thaia, er landet hos den helt rette familie, med forståelsen for en lidt skrøbelig hund <3

 

Den lille bandit Billy, nu Theo, er flyttet til Hundested. Her nyder han livet med hundebror, kat og høns. Theo har lært, at hanen passer på sine høns, når han er for nærgående. Han er en skøn alderssvarende hvalp, med stor appetit - ikke kun på livet, men også lidt sko :-) og han hjælper også gerne med vasketøjet, det bliver fint placeret rundt omkring i huset.

     

Store smukke Fivos - nu Atlas er blev Københavner. Han bor nu hos sin familie i Valby, hvor alt tages i Fivos' tempo - ude er der stadig lidt farligt på ikke kendte steder, men hjemme er han tryg og glad, og en rigtig puttegøj.

 

Lille Roxy blev hurtigt adopteret, et enkelt foto, så var hendes mor forelsket <3 Så Ronja, som hun hedder nu, er flyttet til Brøndby Strand, hvor hun nyder livet med hundesøstrene græske Ela og danske Nina - og nogle katte, så der er kommet ekstra liv i det lille hjem. Roxy er den lille brune på billedet :-)

     

 

 

Plejemor i Grækenland er blevet så glad for Berry, der tidligere levede et ulykkeligt liv som lænkehund bundet til en tønde, at Berry bliver hvor hun er :)

 

Søde lille Alma har fået tilbudt et hjem i Grækenland.

     

Billy og Busters søskende er alle blevet adopteret til Holland.

 

Frække Buster har fundet sit eget hjem. Han bor nu i Frederiksværk hvor katten og ham lige skal finde ud af, hvordan man leger :-) Tillykke til Jer.

     

Lille Sandy fra Santorini har nu fundet sin drømmefamilie på Als. Hun bor i Sønderborg, og hendes forældre er hjemmegående og har masser af tid til forkælelse og lange gåture, som hun har brug for. Sandy kommer med alle steder og ynglingssovepladsen om natten er i sengen hos farmand :-)

 

Dejlige Hercules er flyttet til Holbæk, hvor han skal være forkælet enehunde. Mor er hjemmegående, så han kommer ikke til at være meget alene, og når far er hjemme vil Hercules blive aktiveret med både gå- og cykeltyre, så han kan se et dejligt liv i møde.

     

Frida blev fundet efterladt sammen med sin bror Fivos. Frida har nu fået en familie i Grækenland.

 

Store, flotte Freddy har fundet sig en familie i Holland, hvor han skal bo på et landsted sammen med en Grand Danois.

     

Skønne Lucy er en heldig hund, for hun er flyttet til Århus, har fået en ny "kæmpe" Border Collie hundebror Joey, og hendes rigtige hundebror Rex/Sigurd bor i nærheden, og de mødes tit til leg eller hundesitting :-) Lulu som hun hedder nu, er blevet mors lille skødehund.

 

Lille Rex, hvis ejer i Grækenland desværre døde, søgte et nyt hjem. Et ungt par i Århus forelskede sig i den smukke hund, og han bor nu hos dem og hedder Sigurd. Sigurd er en forsigtig hund, men heldigvis har hans "forældre" stor forståelse og erfaring med hunde, så de tager det hele i roligt tempo og det bedste er, at hans søster fra Grækenland bor hos mormor og morfar, så de besøger tit hinanden.

     

Lille Dolly, nu Sille, der blot blev efterladt på gaden i Grækenland, skal aldrig være alene mere. Sille er flyttet til Vojens og bliver super forkælet af sine forældre, der ikke arbejder mere. Den ene af familiens to katte har ikke helt accepteret den lille omkringfarende loppe - for glæden ved livet viser sig, ved jubel-løb fra have til stuen og tilbage igen ..

 

Lille bedårende Anton er flyttet til Borup. Her nyder han livet som forkælet enehund. Han har allerede flere legekammerater, og hilser glad på alt og alle på de daglige gåture. På trods af, at han var en af de hunde der blev overfaldet, har dette heldigvis slet ikke præget ham, han er tillidsfuld overfor alle.

     

Lille Otto er blevet adopteret af en græsk familie.

 

Lille charmerende Karla med de korte ben blev fundet på gaden. Hun har nu fundet lykken i Skive hvor hun nyder livet med mor og far og hun giver den selvfølgelig gas når familiens børnebørn kommer på besøg

     

Lille bedårende Dragon, nu Totte, er flyttet til Ålborg, hvor han og hundebror Dandi aldrig skal være meget alene hjemme, da de begge kan komme med mor på arbejde.

 

Lille lange Morgana - den lille pirat prinsesse :-) har indtaget Hellested, Hendes tre græske hundesøskende har taget godt imod hende - og hun har allerede vist, at hun er god til havearbejde - det er altid dejligt med en hvalp i huset ��

     

Dejlige Charley, som nu hedder Yoyo er flyttet til Sorø. Hendes mor er hjemmegående, så der er tid til leg og masser af dejlige ture i skoven.

 

Smukke Phaedra var til adoption i over en måned, indtil et nyt billede på facebook, satte en masse hjerter i brand. Den skønne hundepige, er flyttet til Horsens, hvor hun skal være forkælet enehund.

     

Raya har fået helt sit eget hjem i Tyskland.

 

Cody skønnes desværre ikke længere egnet til adoption i Danmark pga. det alvorligt skadede ben som han fik efter at være blevet mishandlet og bl.a. have sine ben bundet sammen med ståltråd :(

     

Heldige Lucky har fået sin egen familie i Grækenland.

 

Skønne Cindy - nu Frida - der blev fundet på gaden med sine søskende er flyttet ind hos sin familie i København. Frida er faldet godt til i familien og hygger sig sammen med sin nye hunde søster Alma.

     

Smilla smeltede mange hjerter da hun kom på Facebook. Smilla bor nu på Amager, hvor hun deler sin mor med græske Sissy på 14,5 år og danske Zala. Smilla er startet til hundetræning og er bare så dygtig. Hun er en selvstændig og ikke kedelig hund, siger hendes mor :-)

 

Lille bedårende Jenna er flyttet til København. Dawn som hun hedder nu, er ved at vænne sig til livet i storbyen, som forkælet enehund. Dawn skal snart til at gå i skole, for hun vil så gerne lære og er bare en skøn hund.

     

Den store klumpedumpe Rasmus fra Lemnos er blevet Jyde. Han bor nu i Brædstrup, hvor han deler forældrene med græske Tsouba, som er en ældre dame og Leonbergeren Kudu.

 

Winnie og hendes to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat�� Winnie som nu hedder Pjuske er bare den skønneste lille forkælede prinsesse af Gadstrup. Hun er med til hundeleg og holder bare familien beskæftiget på den gode måde.

     

Benjamin og hans to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat :) Benjamin er blevet til Buster og nyder sin nye tilværelse som Fynbo. Buster var bange for næsten alt de første 14 dage, men nu elsker han gåture og alle dem han møder på sin vej.

 

Jasper og hans to søskende, nåede aldrig længere end til Facebook - så var de afsat :) Jasper bor nu i Brøndby, hvor han er ikke kun er familiens, men også hele kvarterets kælepot - alle er vilde med ham, selv familiens gamle kat på 13 år har accepteret ham.

     

Moskva, udsultet og med brækken bagben blev fundet af nogle russiske turister i Athen.. Hun kom i kærlig pleje hos en af vores kontakter og er blevet en smuk og frisk hundepige. Luna som hun hedder nu, bor i Frederiksværk sammen med flere andre græske hunde - tillykke til Jer.

 

Den lille Gremling på blot 1½ kg - fandt hurtigt sin egen familie. Alma som hun hedder nu, er flyttet til Suldrup, hvor hun nyder livet med sin græske hundebror Villy (tidl. Vassilis), de to hunde elsker bare hinanden, og Alma vokser og er en rigtig smuk hundepige <3

     

Skønne Elvira fra Lemnos har indtaget København. Hun er stadig lidt usikker på larmen, men vil rigtig gerne hilse på både 2-og 4 benede på hendes vej. Elvira skal aldrig være meget alene hjemme, da hun er med sin far på arbejde i butikken.

 

Store smukke Karma, der blot blev efterladt bundet til et træ, er flyttet til Hvidovre.
Her har hun taget familien med storm - og hunde-storebror græske Bob, er ved at vænne sig til hende og hendes glæde over livet. Karma har fået den bedste familie en vovse kunne ønske sig. Tillykke til Jer.

     

Larz, som skulle have en ny familie, har fundet den bedste han kunne ønske sig. Han bor nu i Lemvig, sammen med sin græske hundesøster Molly, og ikke mindst to mindre børn som elsker ham højt - og omvendt.

 

Snow kom desværre efter kort tid hos sin familie retur. Det blev Snow's held. Han er nu flyttet til Greve, og er forkælet enehund, som lystrer sit nye navn Louka. Hans menneskebror Matias og ham er blevet bedste venner.

     

Egon der blot blev sat ved internatet sammen med søster Ebba er blevet Jyde. Vi manglede en plejefamilie til ham, så vi spurgte en familie, som i forvejen har lille græske Eevee om de kunne hjælpe... det kunne de, og det blev Egon - nu Toby's - held, for han er nu en del af familien i Kolding, hvor han stortrives og lærermesteren Eevee er fantastisk overfor ham.

 

Søde Brandy er flyttet til Brabrand til et hundevant par, der vil give hende et skønt liv med gåture og kærlighed.

     

Lille smukke Foxy er blevet adopteret af en heldig familie i Sverige.

 

Så er den lille spirrevip Terry flyttet hjem til Charlottenlund. Terry vil aldrig være meget alene hjemme, og der venter ham en masse spændende oplevelser i den skønne natur, med hans mor, der er vild med den lille hunde"mand" :-)

     

Efter lang tids venten, er Dylan endelig kommet til Danmark. Han er nu blevet en pige - ja, der kan jo tages fejl :-) Hun hedder Bailey nu, og er et højtelsket familiemedlem hos sin familie i Esbjerg.

 

Lille Snow fra Lemnos søgte en familie - og den var ikke svær at finde, da vi allerede havde en godkendt familie, som ønskede sig en mindre hund. Så Snow - nu Balto - er flyttet til Frederiksberg, hvor han aldrig vil være meget alene - og han er allerede højt elsket.

     

Det lillebitte fnug til Maximillian, lå ikke mange timer på Facebook, førend han blev adopteret. Han er nu Maxi - Kongen af Grenå, og har taget familien med storm. Han sover i smørhullet om natten - gerne under dynen, elsker at køre bil, og datteren Victoria er blevet hans allerbedste ven.

 

Oscar blev fundet på gaden med livstruende brok, der gjorde at hans tarme var begyndt at vokse sammen. Nu er han kureret, og har fået hjem hos en græsk familie.

     

Alfonso blev dumpet i bjergene sammen med sine søskende. Men nu har Alfonso fået sin egen familie i Grækenland.

 

Lille Bianca blev fundet alene på gaden, men nu er hun blevet adopteret i Grækenland.

     

Lille Gary, der blev fundet alene på gaden i Grækenland, er en meget heldig hund. Bubber som han kaldes, bliver nemlig boende hos sin plejefamilie, og der er han aldrig alene, for der er flere hunde, katte og ikke mindst børnebørnene som han er meget glad for. Tillykke til Jer.

 

En familie søgte en lille uldtot - det blev Sofias held. Hun er nu flyttet til Charlottenlund, og nyder livet sammen med sin mor, og skal aldrig mere være alene. Sofia, der elsker at komme ud og gå ture, og går rask til, har allerede fået en bedste-hunde-ven. Når det kommer til sovetid - ja så ligger man da og sover i mors seng :-)

     

Vi fik en henvendelse på en lille hund, og tilfældet ville, at der lige var kommet en lille uldtot ind, som var fundet på gaden. Dette billede var nok - hendes mor var solgt - og er det stadig, nu hvor Majse er flyttet til Rødovre. Majse skal aldrig være meget alene, og hun har taget det hele i stiv pote - elsker alle hun møder på sine gåture, både 2- og 4-benede. - Tag ikke fejl, selvom hun er lille har hun sine meningers mod -er en lille primadonna, og det elsker hendes mor.

 

En lille drægtig hund blev dumpet uden for internatet på Lemnos, hun fødte få timer senere 3 skønne hvalpe. De blev vist på Facebook, og der gik kun 1 dag - så var der bud efter lille Duchess. Hun hedder nu Lucy og bor i Måløv, hvor hun er godt på vej til at lære, hvad det vil sige at blive forkælet :-D

     

Lille Toby, der blot blev fundet på gaden, er blevet Amar'kaner. Der venter Toby et spændende liv, med sine forældre, og de nye menneskesøskende. Og der er flere græske hunde i den nærmeste familie, så firbenede legekammerater kommer han heller ikke til at mangle.

 

Yndige lille Flower kom til Danmark og flyttede ind hos sin plejefamilie. Desværre blev Flower meget syg, og vi måtte tage den tunge beslutning at sende hende over regnbuebroen. Sov sødt lille Flower.

     

Søde, forsigtige Rita, der blev fundet efterladt på gaden, skal nu aldrig mere bekymre sig om fremtiden, for er endt hos en skøn familie i Værløse, hvor hun med garanti bliver forkælet enehund.

 

Alba, nu Fifi, som blev fundet på gaden med sine søskende er flyttet til Als. Fifi har fået en ny lille storebror i Chihuahuaen Tutu - og de har allerede fundet melodien sammen.

     

Anais, nu Anni, som blev fundet på gaden med sine søskende, er flyttet til Ry. Her nyder hun livet sammen med sin nye mor, og hundebror Sputnik - og hun har allerede hilst på nye legekammerater.

 

Totte (nu Zorba) er flyttet til Højer og er i den grad en elsket hund han nyder turene i naturen og har allerede fundet sig til rette med kort snor i byen og lang søgeline i naturen...

     

Garbi blev privat hjemtaget fra Kreta, og familien har nu selv fundet en familie til ham :)

 

Lille bedårende Bia, som blot blev sat i en kasse, uden for en butik - er flyttet til Ringsted. Her har hun charmeret sig ind på familien - og selv hundebror Logan har fundet ud af, at hun godt kan leges med. Bia er verdens klogeste lille hund, "klikkeren" lærte hun på 3 min - og hundeslik-kurven kan hun også hive frem og tage selv :-D

     

Helmut, der blev fundet påkørt på gaden, og derfor måtte have et ben amputeret, er blevet Jyde. Otto som han hedder nu, nyder livet i Nørresundby med hundesøster Frida og deres mor, som ikke er meget væk hjemmefra, og som hun siger "Otto er lige vores drømmehund"

 

Vores flotte fyr, Rudy, vidste vi ikke meget om, da han var fundet på gaden, men dette skræmte ikke hans nye familie i Danmark. Rudy kvitterede for tilliden ved at være den sødeste og dejligste hund man kunne ønske sig. Han er blevet familiehund med stort 'F'.

     
Se flere skæbner