Hunde til adoption

 
Siden er opdateret den 20. marts 2023

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

 

HVALPE

BEMÆRK: Da alle hvalpene er blandingshunde, hvor vi sjældent kender forældrene, er den forventede størrelse altid kun et gæt fra dyrlægens side. De kan blive større eller mindre end antaget. Vil man være sikker på hvor stor hunden bliver, skal man adoptere en voksen hund i stedet for en hvalp.

KOSTAS, KARLO, KAI og KARL

ALDER ca. 3 måneder, vejer 3 kilo (ultimo marts 2023)

 

BAGGRUND

De blev født af en mor på gaden hvor vi samlede dem op og tog dem ind da de små lige var født.

BESKRIVELSE

De er vokset op i et hjem med masser af andre hunde, og er små sociale og søde drenge, som nu bare mangler at få deres helt egne hjem ...

 

KONTAKT

Formidler JETTE

 

 

KOSTAS

 

 

KARLO

 

 

KAI

 

 

KARL

 
 

SHORTY han

ALDER ca. 5 måneder, vejer ca.10 kilo (ultimo marts 2023)

 

BAGGRUND

Shorty kom ind på internatet sammen med 9 andre hvalpe, hvoraf de 6 allerede er i Danmark.

BESKRIVELSE

Han var den mest tilbageholdende af dem da de kom ind, men er nu kommet ud af sin skal rigtig meget, men skal nok alligevel lige vænne sig til at bo i et hjem, og hus og have er at foretrække, ikke midt i en storby.

 

KONTAKT

Formidler IBEN

 
 

UNGHUNDE

Ingen pt.
 

VOKSNE HUNDE

Ingen pt.