Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 15. martst 2018

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

Se flere billeder af plejehunde i Danmark på Facebook

 

HVALPE

ALBERT (han)

Sted: I pleje 4850 Stubbekøbing

Alder: Ca. 5 måneder, vejer 12,5 kilo (medio marts 2018)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Alice, Albert og Alfonso blev dumpet i bjergene i Grækenland.

Plejefamiliens beskrivelse

Albert er en super social og glad hvalpedreng, han trives fint med både hunde og katte. Han er en aktiv hund, der gerne ville lære :-)

Han går rimelig pænt i snor, og er næsten renlig.

Albert leger med alt og alle der gider, og er der ingen... så er han god til at lege selv..

 

TERRY (han) RESERVERET

Sted: I pleje i København

Alder: Ca. 3 måned, vejer ca. 2 kilo (primo februar 2018)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Terry blev fundet på gaden.

Beskrivelse

En glad sjov lille hund, som er social med både andre hunde og mennesker.

 

 

UNGHUNDE

HERCULES (han) kastreret

Sted: Nordsjælland

Alder: Ca. 1 år, (ultimo januar 2018)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Hercules, som kom til Danmark maj 2017, søger en ny familie.

Beskrivelse

Hercules er dejlig en aktiv hund, der knytter sig tæt til sin ejer.

Han har gået til hundetræning og kan de basale kommandoer, og går pænt i snor - han er dog meget opmærksom på sine omgivelser, og bliver let distraheret ...

Han hilser ivrigt på de mennesker han møder, men skal lige se andre hunde lidt an.

Hercules' ideélle familie skal have tid og overskud til at træne med ham. Han har brug for hus og have med plads, og en anden hund at boltre sig med, da han ikke trives som enehund.

Hercules er glad for at køre i bil, og er en stor dejlig og trofast følgesvend.

 

MALUCA (tæve)

Sted: Frederiksberg

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 16 kilo (ultimo januar 2018)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Maluca kom til Danmark i marts 2017. Desværre er det ikke muligt for hendes nuværende familie at beholde hende, og hun er derfor til omplacering.

Beskrivelse

Familien beskriver Maluca som "en skøn tæve med en livsbekræftende personlighed og de smukkeste øjne. Hendes fantastiske hale (fjerkosten) er som et humørbarometer. Den vejrer fortryllende i vinden, men daler når hun føler sig usikker."

Hun er loyal og hengiven overfor sin ejer, meget nysgerrig, social og legesyg med andre hunde, og hendes jagtinstinkt kommer til udtryk i hendes færden.

Malou egner sig dog ikke til et hjem med børn, da hun bliver utryg, og reagerer stærkt på lyde og pludselige bevægelser.

Malou vil derfor være lykkelig i et hjem med en anden hund som hun kan læne sig op ad, i et hus (frem for en lejlighed hvor hun skal forholde sig til lyde fra trappeopgange m.v.), og med en rolig voksen familie, der vil arbejde med at skabe tryghed og forudsigelighed i hendes hverdag.

 

 

VOKSNE HUNDE

LARZ (han) medcinsk kastreret

Sted:

Alder: Ca. 2 år, vejer ca. 20 kilo (primo februar 2018)

Kontaktperson Tina & Freddy

Baggrund

Larzs familie ønsker at finde en ny familie til ham.

Familiens beskrivelse

Larz er på størrelse med en lille labrador. Han er en sensitiv hund der, som så mange andre, ikke tåler hård tiltale, men tager fint imod irettesættelser på den gode måde.

Der er ingen problemer med børn og han er en god og kærlig familie hund. Der er heller ikke observeret problemer med katte ud over almindelig opførsel… (Hvis det løber, så løber jeg efter - men ikke aggressivt)

Larz har ikke lært at gå løs og han stikker af hvis der er noget der fanger hans opmærksomhed.

Familien er overbevist om der er noget Border Collie i ham - han elsker at gå ture, og nosework er anbefalet for at udfordre ham mentalt.

Se film med Larz og hans Husky-ven

 

JUNIOR (han) kastreret

Sted: 2640 Hedehusene

Alder: Ca. 6 år, vejer ca. 11 kilo (ultimo december 2017)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Junior kom til Danmark i 2011 og har været hos sin familie lige siden, desværre bliver familien nødt til at omplacere ham, af personlige årsager.

Beskrivelse

Juniors drømmehjem er et roligt hjem uden børn, andre dyr og for mange mennesker i dagligdagen.

Junior går pænt i snor, kan alm lydighed som sitte og dække. Han elsker at være ude i al slags vejr, og vil gerne bade og er god til spor. Hjemme er han hunden til sofahygge :-)

 

GULLIVER (han) kastreret

Sted: I pleje

Alder: Ca. 4 år, vejer ca. 14 kilo (ultimo februar 2017)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Gulliver boede på gaden i et par år, men folk blev ved med at samle ham op og dumpe ham i andre områder, så dem der fodrede ham blev urolige for ham, og tog ham ind da vi bad dem om det.

Plejefamiliens beskrivelse

Gulliver er en lidt forsigtig fyr i starten, men når først han kender en, så er han fyldt med kærlighed. Han er en rolig hund, der har overstået hvalpestadiet, og nu bare fortjener et godt hjem.

Gulliver er ikke en hund til en familie, der skal have deres første hund og han skal ikke bo med børn eller andre hanhunde,. Han kan sagtens bo med tæver og bor fint sammen med 2 hos plejefamilien..

Han er en charmerende pølsehund, med de skønneste små kommodeben :)


 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

Ingen pt.

 

KATTE

Ingen pt.