Hunde til adoption - i Danmark

 
Siden er opdateret den 14. juli 2018

Før du beslutter dig for at adoptere en af vores hunde, bedes du venligst omhyggeligt gennemlæse PRAKTISK INFORMATION hvor du finder oplysninger om adoptionsprocedure, priser, lovgivning m.v. Du bør også overveje hundens alder. Læs mere på HUNDENS ALDER.

Hundene her på siden befinder sig i Danmark. De hunde der er mærket med HASTER er hunde der har akut brug for hjælp. Hver hund har en kontaktperson, som du venligst bedes rette henvendelse til, hvis du er interesseret i hunden, eller har spørgsmål om den.

HUSK: Der er også danske hunde der søger en familie

Der er også hunde der sidder på internater i Danmark og savner en kærlig familie. De har bestemt fortjent et godt liv. Besøg derfor de danske internaters hjemmesider, hvis du ønsker at hjælpe en dansk hund i nød. Du kan finde links til danske internater på siden Links

Se flere billeder af plejehunde i Danmark på Facebook

 

HVALPE

Ingen i DK pt.

 

UNGHUNDE

BABY (tæve) vil blive steriliseret

Sted: I pleje 8830 Tjele

Alder: Ca. 1½ år, vejer 2,7 kilo (ultimo juni 2018)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Baby blev reddet fra en ulovlig avler.

Beskrivelse

En lidt forsigtig pige, som ikke skal ud til en meget larmende familie. Et sted med ro, og gerne med andre små hunde, vil være perfekt for lille Baby.

 

MOLLY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Ribe

Alder: Ca. 10 måneder, vejer 4,5 kilo (medio juli 2018)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Molly kom fra en ulovlig opdrætter sammen med sin mor.

Plejefamiliens beskrivelse

Når Molly er i trygge rammer er hun en glad og udadvendt hund. Hun søger tryghed ved mennesker hun kender. Når hun er utryg gør hun. Hun elsker at tumle i langt græs og i sand. Børn er hun lidt utryg ved pga. deres pludselige bevægelser.

Molly er en snakkende hund, kommer med mange lyde når hun leger og når hun ikke kan finde sine mennesker “græder” hun. Hun er ikke den store spiser, går helst og småspiser. Hun er næsten renlig. Hvis havedøren er åben, går hun af sig selv ud og besørger i haven.

 

MANU (han) kastreret RESERVERET

Sted: I pleje på Sjælland

Alder: Ca. 1½ år, vejer ca. 30 kilo (ultimo april 2018)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Manu er en omplacering, da han var i et hjem med børn, og da han har et lidt beskyttende gen, så er det ikke en god kombination.

Plejefamiliens beskrivelse

Han er en lækker stor social bamse, som er god med alle hunde, og også bor med katte..
Han ligner mest af alt et mix af Newfoundlander, Labrador ..

Han er en super kærlig og kælen dreng, som gladeligt ligger på skødet, han ved ikke helt selv hvor stor han
er :)

Han går fint i snor, og elsker en god lang gåtur :)

Se en lille film med Manu

 

MALUCA (tæve)

Sted: I pleje Tølløse/Holbæk

Alder: Ca. 1 år, vejer ca. 16 kilo (ultimo april 2018)

Kontaktperson Iben

Baggrund

Maluca kom til Danmark i marts 2017. Desværre var det ikke muligt for hendes nuværende familie at beholde hende, og hun er derfor til omplacering.

Plejefamiliens beskrivelse

Maluca ;-)

Hjemme hvor hun er tryg, er hun en kæmpe glad hyggefis, der helst skal ligge helt tæt på en i seng og sofa :-) og som skal følge med i alt, hvad der sker omkring hende :-)

Hun er meget legesyg, og leger meget med mine andre hunde ( hun bor pt. sammen med 5 andre ) og gider de ikke lege, så leger hun selv med sit legetøj, eller gumler på kødben :-)

Hun kan gå løs, og kommer fint ved indkald, er renlig og elsker at køre i bil.

Kattene ( har 2 ) er hun meget glad for, og vil meget gerne møsse og "lege" med dem, hvad de ikke altid gider, men siger de fra, så trækker hun sig.

Hun er en "anelse" grådig ( forklædt piratfisk :-) m.h.s til mad / godbidder, så det træner vi med, hun har dog ingen problemer med at søge efter mad / guffere sammen med de andre hunde når jeg smider det rundt i haven.

Men, lige så glad og tryg, hun er hjemme hos mig og de andre hunde / dyr, lige så usikker og utryg er hun, når her kommer gæster eller ved møde af andre mennesker / hunde på gåture.

Alt og alle, er lidt farlige og skal ses an.

Så Malucas nye ønske hjem, er et roligt hjem med ( mindst :-) en anden legesyg hund, hun kan lege med og støtte sig op af, samt en familie der har forståelsen for hendes usikkerhed i nye situationer og som lader hende tage tingene i sit eget tempo :-)

Til gengæld får man så også den mest kærlige hund, der følger en i tykt og tyndt :-) :-)

 

LUNA (tæve)

Sted: I pleje i Jylland

Alder: Ca.11 måneder, vejer ca. 10 kilo, (medio juli 2018)

Kontaktperson Tina & Freddy

Baggrund

Luna blev fundet udenfor internatet på Santorini.

Plejefamiliens beskrivelse

Luna er en fræk, glad og aktiv lille hund som elsker at lege, og at blive udfordret og aktiveret med sjov træning, lange gåture, snuselege mm. Hun er nysgerrig og elsker at være med os rundt i hverdagen.

Vi gætter på at der er noget Jack Russell Terrier i hende, og racebeskrivelsen hertil passer rigtig godt på Luna. Hun er kvik, livlig og altid i godt humør. Hun er lærenem, og trives bedst som en stor del af familien og hverdagen. Hun er kærlig, og elsker at hygge og putte.

Luna skal ikke til et hjem med helt små børn da hun er lynhurtig, og gerne vil lege vildt. Hun er rigtig glad for andre hundes selskab, og nyder at lege med dem.

 

 

VOKSNE HUNDE

BARBIE (tæve) vil blive steriliseret

Sted: I pleje 8830 Tjele

Alder: Ca. 3 år, vejer 2,7 kilo (ultimo juni 2018)

Kontaktperson Jette

Baggrund

Barbie blev reddet fra en ulovlig avler.

Beskrivelse

En lidt forsigtig pige, som skal til et roligt hjem, som har tålmodigheden og lysten til at vise hende at verden ikke er så farlig :)

 

MILLY (tæve) steriliseret

Sted: I pleje i Sønderborg

Alder: Ca. 2 år, vejer 5,6 kilo (medio juni 2018)

Kontaktperson Mona

Baggrund

Milly kom fra en ulovlig opdrætter sammen med sin datter Molly.

Plejefamiliens beskrivelse

Milly er en rigtig sød og venlig lille hund. Hun var noget usikker på alting i starten, men har allerede udviklet sig meget i sin plejeperiode.

Hun er en hengiven og kærlig lille hundepige, som er blomstret op til en meget mere glad og tryg hund, omend hun stadig kan være forsigtig i nye situationer. Fremmede skal hun lige se an, men hun knytter sig tæt til sine mennesker, og ved ikke noget bedre end at være sammen med dem. Hun nyder at ligge på skødet og blive nusset, og hun sover med i sengen hver nat.

Milly skal til et roligt hjem med en masse kærlighed og tålmodighed, hvor hun kan opleve verden i hendes tempo. Et hjem uden børn, ikke fordi hun vil gøre dem noget, men fordi børn hurtigt kan gøre hjemmet noget uroligt.

 

HUNDE MED SPECIELLE BEHOV

Ingen pt.

 

KATTE

Ingen pt.