Phønix's historie

 

Vi modtog billederne du kan se her på siden fra én af vores kontakter. Phønix, som den dejlige hund blev døbt, var blevet udsat for mere end bare almindelig uansvarlighed.

Nogle håndværkere der arbejdede på et bygningsite, ringede til vores kontakt og sagde at en hund var blevet smidt af på stedet, men det der gjorde dem mest oprørt, det var at han havde noget om munden. De havde forgæves forsøgt at fange ham i flere dage, og nu var de desperate for hjælp.

Vores kontakt tog straks ud til stedet, og det han så, det var nyt selv i et par garvede øjne der har set lidt af hvert.

 


Phønix' mund var lukket til med en strip, dette for at sikre at han hverken kunne spise eller drikke, og sådan havde han allerede løbet rundt i flere dage på det tidspunkt.

Ved hjælp af en fælde lykkedes det at fange Phoenix der ikke frivilligt, og forståeligt nok selv gik hen til nogen, efter hvad han havde været udsat for, så var hans tillid til mennesker ikke stor på det tidspunkt.

Og hele 8 dage gik inden Phonix fik hjælp, og hvordan han har overlevet så længe vides ikke.

 

 

Da Phoenix endelig kom til dyrlægen, der viste det sig at det havde ikke været nok bare at putte en strip om hans mund, nej, man havde også taget nogle ledninger og strammet dem om hans hals, så de have skåret sig dybt ind i kødet.

 


På trods af den smerte og stress han havde været udsat for så fandt han sig fint i al håndtering, og vores kontakt næsten græd da de fik stripen taget af hans mund, og han kunne slikke noget våd mad af deres fingre.

Han fik straks taget blodprøver, og de viste nærmest på mirakuløst vis at hans organer ikke havde taget skade af hans mangel på vand og mad.


 

Og det ser ud til at Phoenix historie får en lykkelig afslutning, for han er nemlig allerede blevet tilbudt et hjem i Danmark.

 

 

 

 

Site Map Contact Us Other PETA Sites