En tur i Kheratsini 2005


En tur i havnen

Benedikte fortæller

 

Da vi var i Athen var vi rundt forskellige steder for at se de forskellige grupper af hunde der boede på gaden. Et af stederne jeg gerne ville have Annette skulle se var Keratsini, en stor industrihavn hvor der bor store kolonier af hunde som er blevet efterladt der.

Jeg blev opmærksom på Keratsini igennem Greek Animal Rescue som sponsorerer penge til dyrlægehjælp og foder til disse hunde.

Vi gik ikke særlig langt ind på selve havnen området før hunde begyndte at komme fra alle sider, de fleste temmelig bange men alligevel nysgerrige for at se om disse to fremmede måske skulle have lidt mad til dem.

Vi havde lidt mad som vi gav dem, men et par stykker var mere interesseret i at blive kælet og nusset end at få mad. En af dem var en dejlig schæferblanding som Annette sidder med på billedet, som tydeligvis ikke havde været længe i havnen. Han var bange for de andre hunde og havde endnu ikke fundet sin plads i flokken, og kravlede faktisk helt op på skødet af Annette da hun satte sig ned på jorden. Ak ja hvis bare vi havde kunnet putte ham i lommen så var han kommet med hjem ingen tvivl om det.

Jeg vil lade billederne tale for sig selv, men hvis bare vi dog kunne tage dem alle............

 

 

 

 

 

 

 

Site MapContact UsOther PETA Sites