Gadebilleder julen 2005


Gadebilleder - julen 2005

Benedikte fortæller

Her er nogle af gadens hunde i Athen som Annette og jeg mødte på vores tur.

Mon de ved at det er jul, mon de bemærker at der er julelys og musik alle vegne, mon der er faldet lidt mere mad og kærtegn af til dem i denne tid?

Da jeg gik rundt i Athens gader og så alle disse, utroligt nok, dejlige og venligtsindede hunde, så kunne jeg ikke lade være med at tænke på om de mon havde prøvet at fejre julen i et hjem, mon de engang var nogens elskede kæledyr som lå på et tæppe eller en pude, og hvilke ting mon havde gjort at nogle mennesker kunne efterlade dem her til et liv på gaden og med vores affald som mad.

At de lever i vores affald er alt for tydeligt, da deres kroppe er smurt ind i tyggegummi, som virker som klister for alverdens skidt.

Da jeg gik rundt med et følge af gadehunde, prøvede jeg at forstå hvordan de mennesker, der havde efterladt dem her kunne sove om natten. Jeg har mødt dem så flygtigt, og som jeg skriver dette kan jeg ikke holde tårerne tilbage, da deres ansigter og udtryksløse øjne stadig forfølger mig i min søvn.

Jeg kunne ikke gøre for dem hvad jeg i mit hjerte så stærkt ønsker, men jeg lovede dem at de ikke er glemt og at jeg kommer tilbage, og at så længe de ikke kan tale for sig selv, så vil vi.

Så til jer alle gadens dyr GOD JUL - og et løfte fra os på Græske Hunde til jer om at vi vil gøre alt vi kan for at det næste år skal blive bedre.

 

 

 

 

 

 

 

Site MapContact UsOther PETA Sites