Lille Louis' historie


Lille Louis' historie

fortalt af Benedikte

 

Den første dag jeg var med Mary ude for at se på et regeringsinternat, ser jeg pludselig en lille hvalp gå tæt på vejen, som var meget trafikkeret, så Mary og jeg råber samtidig "vi må tilbage". Vi kører tilbage og finder et værksted hvor der er et utal af hunde i alle aldre som myldrer rundt.

Vi går ind og taler med folkene der, og de bekræfter at de har masser af hvalpe, men de elsker dem højt alle sammen. Imens Mary står og taler falder min opmærksomhed på en lille stille hvalp der sidder alene, og da jeg går nærmere ser jeg, at der er noget helt galt.

Hans ene øje hænger ud af hovedet på ham, det er grueligt betændt, og lugter helt afskyeligt. Som en refleks har jeg taget hvalpen op, og siger til Mary "han kommer med". Manden på værkstedet protesterer, men jeg fortæller ham hurtigt at det kan han godt glemme alt om, og så skynder jeg mig tilbage til bilen med lille enøje.

Vi tager ham til dyrlægen som selvfølgelig konstaterer at øjet skal fjernes og hullet renses, og så skal han have pencillin med det samme, da han også har høj feber grundet betændelsen.

Og allerede dagen efter at hans øje er fjernet ser han meget bedre ud, og ikke mindst lugter han også betydeligt bedre.

 

Da vi fandt lille Louis

 

Lille Louis i lufthavnen med Sissy og anden lille hvalp.

 

Og Louis i Danmark, glad, fræk, kærlig og legesyg akkurat som en hvalp skal være.

 

 

 

 

Site MapContact UsOther PETA Sites