Lillemissen Louis' historie

 


Lillemissen Louis' historie

 

Fortalt af Benedikte

Jeg blev ringet op af en dame der sagde der sad en killing i udkanten af byen i dårlig stand, og om jeg kunne gøre noget. Det kunne jeg da, så jeg tog afsted for at finde ham. Damen havde haft ret; han så ikke godt ud. Hans ene øje var så betændt at han så helt deform ud, og jeg tænkte at han skulle bare aflives 2 dage efter, for der skulle jeg alligevel en tur til dyrlægen på Santorini.

Han forbavsede mig dog da vi kom hjem med at have masser af appetit, og også energi til at ville lege, og jeg begyndte at rense hans øje. Hinden over øjet bristede og masser af betændelse og andre ubeskrivelige ting kom ud, men bagefter, så det faktisk helt forbavsende fint ud - der var ikke noget øje, men en kat kan jo sagtens leve fint med ét øje.

De næste 2 dage inden han skulle til dyrlægen for at blive aflivet, havde han bare så stor livsglæde og vilje til at leve, at jeg begyndte
at tvivle om han skulle aflives. Jeg ringede til Lone C for at få råd, og hun sagde de magiske ord "Benedikte nogle gange må du gerne følge dit hjerte, så giv ham chancen" - og det gjorde jeg.

Og det er noget jeg aldrig har fortrudt, Louis, opkaldt efter hunden Louis med det ene øje, er et livsstykke uden lige, han er fræk, sjov, og super kærlig, og har så megen energi hele tiden, også om natten hvor jeg hellere ville sove :) Og når jeg vågner om morgenen ved at han ligger rullet sammen på min hovedpude og spinder højllydt, så ved jeg at han er lige så glad som jeg er for at han fik chancen for at leve livet.

Louis som han så ud da jeg fandt ham, men efter hinden over øjet bristede og pus og betændelse kom ud, var det faktisk forbavsende hvor fint det egentlig så ud:

 

 

Louis i dag, fuld af energi, og absolut ikke bange for at tage en rask brydekamp med hundene:

 

 

 

 

 

 

 

Som den perfekte ende på historien har lille Louis allerede fået tilbudt et hjem i Tyskland.

 

 

 

 

Site MapContact UsOther PETA Sites