TIL FORSIDEN

Siden er opdateret den 8. juli 2008
 

 

Nyt fra Salamina - juli 2008

 

Øen Salamina, der ligger ca. 2 km fra fastlandet ud for Piræus ved Athen, er et af de nye steder hvor Græske Hunde har startet et samarbejde med den lokale dyrevelfærdsforening.

Der er et enormt behov for at hjælpe dyrene på Salamina, for der er ingen turisme, og derfor bekymrer de lokale myndigheder sig ikke særligt om, hvordan det ser ud på gaden - det generer jo ikke de lokale grækere at se sultne og syge dyr, på samme måde som det generer udenlandske turister.

Græske Hunde har sponsoreret en mængde foderstationer, som nu er sat op på det meste af øen, og vi vil fortsat sponsorere endnu flere så hele øen kan dækkes. For ca. 200 kroner kan vi få et sæt til både vand og mad.

 

 

Vi sponsorer selvfølgelig også neutralisationer, da dette er det vigtigeste værktøj til at nedsætte antallet af herreløse dyr på øen,
og har indgået en aftale med en lokal dyrlæge, så vi får en fordelagtig pris.

Der er blevet lavet en meget sparsommelig og primitiv klinik, men Linda Due Hansen har fået sponsoreret et helt nyt operationsbord,
plus en masse ekstra udstyr så vi kan lave en hel ny og arbejdsdygtig klinik til vores dyrlæge.

I skrivende stund er disse ting til den nye klinik på vej til Salamina, og vi vil selvfølgelig lægge billeder på,
når den nye klinik er oppe og kørende.

Siden vi startede dette samarbejde, så bliver der opereret hver weekend af vores dyrlæge med hjælp af de fantastiske damer,
der har viet deres liv til øens dyr.

Vi håber at kunne se en mærkbar forandring inden for en rum tid, som vi har kunnet andre steder hvor der er blevet sat massivt ind.
Det tager tid, men det vil være arbejdet værd til sidst, og vi glæder os til den dag hvor Salamina er et af de steder med få herreløse dyr.

 

 

 

STOR TAK TIL FIRMAET KRUUSE A/S, der har været så elskværdige at donere
operationsbord m.m. Særlig stor tak i forbindelse hermed til Brian Berg Jensen.

 

 

© 2009 Graeske Hunde, Denmark - Registered charity no. 30 74 17 65 - All Rights Reserved - Designed by Marianne Wehlast

 

Site Map Contact Us Other PETA Sites