TIL FORSIDEN

Siden er opdateret den 12. februar 2009

 

 

HILSEN FRA SALAMINA - januar 2009

På siden NEUTRALISERING - nyhedsbrev fra Salamina, januar 2009 - bringer vi en hilsen fra en lokal dyreværnsforening på øen Salamina ud for Athen, som Græske Hunde har støttet siden juli 2008. Nedenfor kan du se alle de mange billeder vi har modtaget fra Salamina, samt deres hilsen til os og Jer.

 

 

 

 

Oversat fra græsk af George:

Dyrevennernes gruppe af frivillige på Salama. Den 15. januar 2009
----------------------------------------------------------------
Kære venner hej,

Vi ønsker jer alle et rigtig godt nyt år, og vi ønsker, at dette år vil være et godt år for alle herreløse dyr i verden.

Det år som er lige gået har generelt været et meget vanskeligt og meget trættende år, men i sidste ende har man den glæde, at man har gjort sin bedste for at hjælpe så mange hjælpeløse dyr som overhovedet muligt.

Jeres hjælp var meget vigtig og den kom der hvor vi manglede næsten alt. På det operations bord, som I har sendt, er der blevet foretaget ca. 220 sterilisationer for hunde og ca. 35 for katte i den periode efter vi har fået operationsbordet.

Den medicin som I har sendt blev alt sammen brugt. De handsker, som var størrelse XL er blevet brugt meget flittigt. Desværre de mindre handsker var der ikke nogen der kunne komme i, så, hvis I sender handsker igen, må de alle være XL.

Vores gruppe har haft udgifter i alt 20.000 Euro. I løbet af hele året er der blevet foretaget i hele året ca. 610 sterilisationer, 6 operationer for at fjerne knuder, 3 amputationer på v. eller h. ben, og til disse dyr har vi fundet nogle gode familier som har adopteret dem og de har fået et anstændigt liv. 15 gange har vi givet kemoterapi imod kønsygdomme, og i øvrigt har vi behandlet zalazar, ehrlichiosis og andre sygdomme.

Desværre, selvom vi gør alt hvad vi kan for de dyr, har vi ikke megen hjælp hverken fra den græske regering og eller fra civile, derfor har jeres hjælp været helt uvurderlig for os og dyrene. Nogle af vores forsøg på at tiltrække både folks og regeringens opmærksomhed, var at afholde et informationsmøde ved kommune bygning i samarbejdet med borgermesteren,og vi også har udgivet en kalender med forkellige informationer.

I håb om, at i vil hjælpe os og dyrene også dette år, vil vi tillade os at oplyse jer om de mest nødvendige og akutte ting.:

Vi mangler ampuller mod utøj, skalibor halsbånd, stronhol ampuller mod psora, piller mod parasitter og medicin som vigristin mod kønssygdomme, og mentin, vibramicin og hvad ellers I kan sende i form af antibiotika. Mad naturligvis er lige så velkomment som sidste år, hvor det vi modtog har været en utrolig stor hjælp for de herreløse hunde.

Vi har også store økonomiske problemer i forbindelse med bortadoption. Hvis I har mulighed for at hjælpe os også med det ville vi være dybt taknemmelige.

Vi sender også fotokopi af åretsregnskab lige så snart den er udfyldt, så i kan se alle udgifter som vores gruppe har haft i året 2008.

Med mange venlige hilsner
ZOES, Salamina

 

 

 

 

Se album med alle billederne fra Salamina her